Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

Çok zor ama keşke şenlikler başlamadan biri girse hayatıma ve onunla gezsek o zaman üniversite üniversite... (( Ama sadece 1 hafta kaldı. (

allahım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip et ailemi kötülüklerden koru sağlık huzur ver rabbim iyilerle karşılaştır hepimizi

Eşimin asla ama asla bana yalan söylememesini ve ihanet etmemesini diliYORUM Rabbimden Yüce Mevlamdan..

dün ne dilediysem bugün bakiyorumda hepsi önemini yitirmis... anlik mutluluklardansa kalici mutluluklar istiyorum, su an kabul olacagini bilsem, son nefesimde imanla ölebilmeyi, ömrümüz bosa gecti, suandan itibaren ve ahrette mutlu olabilmeyi dilerdim.... ve tüm insanlarin birbirine daha iyimser, anlayisli, komplexlerinden arinmis bir sekilde sevvgiyle saygiyla cikarsiz yaklasmalarini isterdim... masum insanlara zarar verenlerin dünyada da cezalarini görmesini isterdim.. dardaki insanlara yetisebilenlerin görmezlikten gelmeyipte yardim etmelerini isterdim.. cikarlari ugruna dünyayi yokedebilecek kadar gözü dönmüs insanlar varsa onlarin olabiliyorlarsa islah olmalarini, yoksa da hakettiklerini bulmalarini dilerdim..
bide hakiki maras dondurmasi hic yemedim, simdi olsaydida yeseydim ayol.. :97:
daha cooook var..

simdi kac dilek oldu diyeceksiniz, Allah'la benim aramda karismayin

Rabbim canım ablama şifa ver inş. hayırlısı ile rahatsızlığı tedavi ile geçsin..Sen yardımcımız ol Yüce Mevlam..

Allahim bizi dogru yoldan ayirma Yarabbim... Bizim icin hayirli olani neyse o olsun, Yarabbim.. Yarabbim nolur benim sevdigim adam beni de sevsin mutlu mesut yasayip gidelim yarabbim noluuur yalvariyorum (

Allahım gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle eğer nasibim değilsede karşılıklı soğut kalplerimizi

Hayatımın sonuna kadar sağlıklı huzurlu mutlu yalansız bir ömür nasip et Mevlam Eşim ve Çocuğum ile..

Hayırlı bi ömür,huzuruna razı olunduğum ve bağışlandığım halde bir dönüş ver ALLAHım...

Dilediklerimden benim ve insanlık için hayırlı olanların gerçekleşmesini isterdim. Sen kabul et Allahım amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…