Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

Allahım günahlarımı affet kocamın canına sağlık sıhat ver onun ve sevdiklerimin acısını bana gösterme hayırlısıyla bir bebek nasip et eli ayağı azaları düzgün sağlıklı sıhatli kız erkek fark etmez allahına layık bir kul peygamberine layık bir ümmet anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evat olsun allahtan korkan kuldan utanan olsun ve en kısa zaman da olsun (biraz uzun oldu ama duam böyle)

Allahım günahlarımı affet kocamın canına sağlık sıhat ver onun ve sevdiklerimin acısını bana gösterme hayırlısıyla bir bebek nasip et eli ayağı azaları düzgün sağlıklı sıhatli kız erkek fark etmez allahına layık bir kul peygamberine layık bir ümmet anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evat olsun allahtan korkan kuldan utanan olsun ve en kısa zaman da olsun (biraz uzun oldu ama duam böyle)

Rabbim sen bana sabır kayınvalideme hayırlı akıl fikirler ver ki benim ki uğraşmasın..Çocuğumu büyütme şeklime karışmasın her bulduğu şeyi bebeğime yedirmeye çalışmasın..Bana dayanacak güç ve sabır nasip eyle Rabbim sağlık ve huzur nasip et eşimle mutlu yaşamamızı imanlı bir ömür nasip et Mevlammm..

Beni annemi babamı eşimi evladımı ve bütün inanan mümin arkadaşlarımı ve kardeşlerimin günahlarını affet yarabbim bizi cennetine layık eyle.rabbim dünyadada ahirette de bize huzur ver mutluluk ver iyilik ver.evimde huzur ver.evimize yuvamıza şeytanın girmesine izin verme.amiiin.

nişanlımın neşesi keyfi yerine gelsin..
eskisi gibi davransın bana..
şu düğün telaşı sıkıntısız bitsin ve huzurla yuvamıza kavuşalım..
hayatımıza kimse karışmasın..
kavgamız olmasın aramızda..
başımıza bela olmasın hiç kimse..
ben de işe gireyim kendi yağımızla kavrulalım Allahım ne olur ...

1 sene daha adam gibi hazırlandıktan sonra
boğaziçi üniversitesi turizm işletmeciliği bölümüne girmek için dua ederdim

Allahım benim en yakın arkadaşımı eşine kavuştur...artık eşinin adını duymaktan benim dertlerimin üstüne onun dertlerini dinlemekten yoruldum...sen bana sabır ve Ya Rab !!

cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum.tek dileğim bebeğimin sağlıklı olması ve sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi

sıfırdan bir hayat düzenli bir aile,babam,eski aşkım sadece onunla bir yaşam hayırlı eş evlat düzen huzur sakinilk sevgi aşk geleceğe ait tüm güzellikleri isterdim.çok var sayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…