Burdan çok uzaklara taşınmak istiyorum baya uzak olsun mümkünse ama annemler de benimle aynı şehirde olsun şu an bunu çok çok istiyorumŞuan iyi bir masaja ve uyumaya ihtiyacım var ya sizlerin..?
Vallahi mesaj attı hahahahahah. Ne sevgiliyiz ne başka bir şey sohbetimiz bile yok demek ki evrene olumlu enerji yolladıkOnaama o benden hoşlanmadi sığır
hadi canım. peki ne zamandır atmıyodu. ay heyecan yaptım. bende yazmıştım ama daha ilk sayfaya yaaaVallahi mesaj attı hahahahahah. Ne sevgiliyiz ne başka bir şey sohbetimiz bile yok demek ki evrene olumlu enerji yolladık
Ya hiç atmiyordu bir kere bile atMadi şimdiye kadar. Hoslanmadigini da biliyorum resmen enerji valla humeyra. Bugün sürekli onu düşündüm. Bir de buraya yazdım ki ilk defa bi erkekle alakali bir şey yazdım bu tarz yerlere seviyorum filan gibi . Üzerine baya yogunlastim yani . Dur bakalım ne çıkacak . Merhaba nasılsın yazmışhadi canım. peki ne zamandır atmıyodu. ay heyecan yaptım. bende yazmıştım ama daha ilk sayfaya yaaa
Siz sevgili misiniz ?malum kişi, sen de kendini çok iyi biliyorsun. ben de senden mesaj bekliyorum. hadii lütfen mesaj att
Allahımmmmmm
hadi hayırlısı bakalım. darısı başımaYa hiç atmiyordu bir kere bile atMadi şimdiye kadar. Hoslanmadigini da biliyorum resmen enerji valla humeyra. Bugün sürekli onu düşündüm. Bir de buraya yazdım ki ilk defa bi erkekle alakali bir şey yazdım bu tarz yerlere seviyorum filan gibi . Üzerine baya yogunlastim yani . Dur bakalım ne çıkacak . Merhaba nasılsın yazmış
sevgiliydik ama bittiSiz sevgili misiniz ?
mesaj mı atmış yoksa whatsaptan mı yazmışSiz sevgili misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?