Suana kadar kac kilo aldiniz?

bende dün tartıldım 7 kilo almışım,agzım durmuyor ki off doguma kadar yuvarlanırım galiba :)

slm kızlar biz 25 haftalık olduk çok şükür ve 4 kilo almışım zaten 750 gr bebişimmiş ama olmam gerekenden fazla kilolu olduğum için bu benin adıma harika bişiy yoksa yusyuvarlak olurdum doğum sonrasına.Hamileliğimde bulantı veya kusma olmadı ama aşırı iştasızlık oldu o yüzden almadım bünye meselesi galiba. Pazartesi şeker yüklemesine gittim benim sonuç acayip düşük çıktı hipoglisemi diye bi rahatsızlık olma ihtimali varmış ve şekerli şeyler yememi söyledi doktor meyvelerden bile bazıları sıkıntı yaratabilirmiş havuç fln gibi ben hamileliliğimin öncesinde deli gibi çikolata bisküvi tüketiyodum hamile kaldığımı bilmeden daha uzaklaşmıştım Bence kilolara pek takılmayın özellikle düşük kilolu ve normal kilo ile hamile kalanlar çünkü bebişlerimiz emecek bizi incecik yapacak Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
23 haftalık hamileyim 10 kilo aldım zaten kilolu başladım şimdi iyice şiştim çatlaklarda başladı..off moralim bozuluyor ama bebişim için herşeye değer yeter ki iyi olsun :)

ben de en son tartıldığıma göre 4kilo almışım biraz zaman geçti tartıya çıkmayalı 1kilo daha aldıysam en fazla 5olmuştur. geri kalan kısımda da 5-6 kilo daha alsam yeter

25 haftalık hamileyim..7.5 kilo almışım gün itibari ile..ama sanki 17 kilo almış gibi hissediiyorum..göbeğimi taşıyamayacakmışım gibi biraz daha büyüse

ben hamileliğin başında 6 kilo verdim ama çok kilolu hamile kaldım.şimdide sadece 1 kilosunu geri aldım.ama bebişimin gelişimi iyimiş Allah'tan hem kilo almak istemiorum hemde acaba nie kilo almıorum die düşünüyorum :44:

50 kiloyla hamile kaldım. ilk 3 ayın sonunda 2 kilo verip 48e düştüm. Şuan 51.5 kiloyum. Ne olmuş oluyor 2 kilo vermiş 3.5 kilo almışım...

Kimi cok az kimi fazla aliyor her insan da farkli... Kendimizi iyi hissediyorsak bebegimizle de hersey yolunda ise bir 3 ay daha sabredicez :)) ben bir anda hizla kilo aldim ve ilginc bir sekilde 25 haftalik hamileyim suan son 3 haftadir gram bile almadim aksine tartildigim zaman bazan 2-3 kolo fazla bazan 3-4 kilo az gösteriyor anlamadim gitti. Tarti bozuk desem 3 tartinin hepsimi ayni

Yarın kontrolüm var ve Yusuf yusufum.baskül fobim gelişecek bu gidişle en son kontrolde 13 kg almıştım şimdi kaç oldu kim bilir

geçen hafta kontrole gitmiştim 26+1 de 10 kilo almışım görünüyordu fakat üzerinden 8 gün geçti kilo almışmıyımdır acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…