- Konu Sahibi mikailesra
-
17 kg 25 haftadasadece buraya yazabiliyorum çok utanıyorum kendimden şeker yüklemesi yapıldı bugün sonuç yarın çıkacak.inş.onda bi soru çıkmaz.
Canim ben de suan 26. haftam da 15-16 aldim, kesinlikle yalniz degilsin seker yüklemem de tamamen normal cikti... yarin doktor randevum var bakalim bizim Prof. ne diyecek bu kilo konusunda. 3-5 ay arasi 15 kiloyu birden aldim suan son 2-3 haftadir sadece 1 kilo... keske hep böyle olsa ama sanmiyorum 30la tamamlarim gibi
Doktordan ciktim kilo konusunu sordum adam direk "Az yiyin ozaman" dedi nasil kötü oldum yaa yedigim 3 ögün yemek 1 aydir tatli ve hamur isinide yemiyorum daha ne yapayim. Neyseki dogumdan sonra verirsiniz suan kiloya degil bebege konsantre ol dedi
Bebeşinle senin sağlığına negatif bir etkisi olmasında önemli olan bu zaten.kim ister ki kilo almayıbenim başlarda gittiğim bi Dr eşimle benim kilomu kıyaslamaya kalkmıştı eşini bile geçmişsindir vs deyip sinir etmişti beni.ben eşimi tanıdığım günden beri ondan kiloluyum bunu ikimizdee takmıyoruz ama kadına noluyosa!
Canim sen doktora gittigin de esindemi yanindaydi kadin sana böyle söylerken.. ne kadar kötü ve kaba bir yaklasim tarzi ya sonucta sen onun hastasisin oda doktor.. esin yanindamiydi bilmiyorum ama seni esinin yaninda kücük düsürmek ister gibi veya yalniz bile olsan kücük düsürür gibi konusmus. Ben hamilelik disinda cok fazla kilolu biri degilim kilom hamilelikten önce en fazla 65 e cikmistir ama her kadinin vücut yapisi ve hormonlari ayni degil.. sen yersin 1 saate eritirsin baskasi yedigini ertesi güne kadar bile sindiremez.. canim ben doktora gittim doktor az yiyin ozaman dedi bana o an biraz sinir oldum ama kafaya takmiyorum hic.. er veya gec bu kilolari vericez bir sekilde sunun surasin da 3 ay kadar bir zaman kaldi önümüzde.. ondan sonra düzenli spor ve beslenme ile atacagiz insallah. ilk hamilelik oldugu icin belki bizde biraz bilincsiz davranmis olabiliriz ama 2. gebeligimiz de henüz ilk aylardayken daha dikkatli oluruz artik :13::13:
Aynen canım yanımdaydı eşimde!kilo problemim hep vardı hatta gebedeğilken bile şuankinden kilolu olduğum dönemler oldu.geçen senelerde zayıfladım sırf çocuk düşündüğümüz için.
17 kg 25 haftadasadece buraya yazabiliyorum çok utanıyorum kendimden şeker yüklemesi yapıldı bugün sonuç yarın çıkacak.inş.onda bi soru çıkmaz.
ben 27+2 deyim taaam 10 kilo aldım, biraz daha dikkat edip toplamda 15 kg ile bitiririm diye düşünüyorum.
:26:
Önemli olan saglik canim verebildigin kadar verirsin esin sikayetci degilse sagligina da zarari yoksa yavas yavas zamanla... Ben mesela hamile kaldigim kilodan bir 5 kilo daha asagi kadar zayiflamak istiyorum :) bakalim artik nasil bir sürec bekliyor bizi
O doktora birdaha gitmemissindir heralde ben olsam gitmezdim terbiyesiz
Canım benim hiç utanma lütfen üzüldüm valla sen öyle yazınca, doğurduktan sonra veririz merak etme emzirince daha çok veriyosun zatn, hem doğumda da en az bi 10 kilo gidiyor kafana takıpta üzme kendini de bebeğinide..
Ben şuan 29 haftalık hamileyim ve en geçen hafta toplamda 17 kilo almıştım, şimdi 18 falan olmuştur..
ama hiçççç umrumda değil valla, bebeğim bir tekme attığında dünyalar benim oluyor.. Hep böyle kalacak değiliz ya..
benim doktor sanki mankenim kızıp duruyor. ilk kontrolumde 64 düm. normalde de hep 64 60 arası oynardım şu an 25 haftalığım ve 72 geliyorum tahminen 8-10 kilo arası almışım. geçen diyetisyen arkadaş geldi ona sordum üst sınırdasın bundan sonrada bi beş altı kilo alırsın dedi. başlarda sıkıntı yapıyordum ama napıyım hala hamile oldugum anlaşılmıyor iç karnım çok geniş balık etli gibi görünüyorum dışardan. açlık duygusunun önüne hiç bir şey geçmiyor sabahın köründe uyanıyorum açlıktan süt galeta yiyip tekrar uyuyorum.
selam,
27+4 günlük hamileyim 51 ile başladığım hamileliğim bu hafta 59 görünüyor şuana kadar 8 kilo. Bana fazla aldım gibi geldi. kısa boyluyum zaten. çok komik duruyo bendeki kilo sivri bir göbek ve iri göğüsler:)
bnde 55 ile başladım 61 şuan iyi gidioruz ama bnm tek farkım göğüsler az brz büyüdü anam büyüsünler ddm ama tık yukzaten 75 e anca oluodu kimileri son ayda şişer büyür dio bekliorum sabırsızca
ay yaaaaa... kızlar ben kadar vahim olamazsınız sanırım,aşırı derecede çikolata tüketimim var ve diyetisyene yönlendirlmeme rağmen çalışma ortamımdan dolayı diyet falan kalmıyor pek.... ama tatlı beni mahvetti ve 29.haftadayım,20 kilo almış durumdayım. geçen hafta diyetisyenim hiç kilo almamam için diyetimi yeniden düzenleyip kalorimi düşürdü,sıkı sıkıya uymak istiyorum. zira bu gidişatla zaten beni taşıyamayan ayaklarım hiç taşımayacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?