Suana kadar kac kilo aldiniz?

An itibariyle 23 kilo almis bulunmaktayim.. 1 haftadir tartiya cikmiyordum buhafta ciktim bir hafta da 3 kilo da alinmazki offf

Şimdiye kadar toplamda 7 kilo aldım 50den 57 ye çıktım. Bebek beslenemiyor mu ki diye üzülüyordum ama ufaklığın kiloosu da boyu dah haftasıyla uyumlu olunca artık mutlu bile oluyorum. Doğumdan sonra rejim yapmak gibi bi derdim olmayacak:)

toplamda 7-7.5 kilo aldım
ama zaten kilolu hamile kalmıştım ve cidden hareket ediorum yatmıorum tama eskisi gibi diilim belki
ama her işimi kendim görüorum
temizliğmi yemeğimi bulaşığımı hiç üşenmedne yapıorum bide gündüz çalışıroum: sanırım bununda etkisi var sabahları erkenden kalkmak zorundayım

hamile kaldığımda 50 idim. ilk aylar çok yavaş arttı kilom son aylara gelince hızlandı şuan 64-65 arasındayım. doğum sonrası ne kadarı gidiyor ne kadarı bize kalıyor acaba merak ediyorum.

merhaba arkadaşlar,ben de 37.haftama girdim 52 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum.12 kilo aldım yani üç hafta var doğuma bakalım kaç kiloyla bitiricem...

61 kilo ile hamile kaldım 68-69 kiloym şu anda. toplamda 7-8 kilo aldım ben de bebek için endişeleniyordum fakat doktor bebeğin kilosu gelişimi normal diyince rahatladım. bir tek karnım çıktı zaten başka bi yerimde büyüme yok çok şükür :)

şimdiye kadar 17 kilo aldım.. 2-3 aydır kilo alımı daha çok oldu. 15 klo ile hamileiği bitiririm diyordum ama olmadı. 1 haftada 700gr almışım :26:

evet kızlarr 48 ile başladımm şu an 65 oldum tamm 17 kilo aldım doğum 1 hafta sonra inşaşşalhh böle biter...

37. Haftamızın içindeyiz, dün sağlık ocağına gittim sadece bu ay 5 kg almışım, toplamında 11 kilo aldım.. Bakalım kaçla bitiricem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…