Suana kadar kac kilo aldiniz?

29. haftadayım toplamda 12 kilo aldım.Önemsediğim tek şey bu kiloları alırken , bebeğim için yeterli beslenip beslenmediğim.Yoksa doğumdan sonra fazlasıyla geri vericem inşallah

28.haftadayım toplam 5 kilo aldım.78 le hamile kaldığım için umarım çok daha almam diyorum yoksa durum vahim

bende 29. haftadayım 8 kilo aldım herkes çok küçüksün dedi evham yaptım ama neyseki bebişim haftasında normal büyüyomuş:)kkilo problemi olan annelere naçizane tavsiyem hurma yemeleri ben günde en az 3 tane yiyorum hem kilo aldırmıyo hemde besin değeri çok yüksek ayrıca peygamber efendimizin hadisi şerifi var hurma bebeği hem akıllı hem güzel yapar die:))

ben de 31. haftanın içindeyim ve 14 kilo aldım bile.. diyetisyene de gittim elimde listem de var ama o liste tatlı krizlerimi durduramıyor. sebze meyvemi sütümü yoğurdumu ihmal etmeden tatlımı da pas geçmiyorum bu yüzden düşündüğümden çok aldım. cumartesi kontrol var doktorum mahvedecek beni hissediyorum :) geçen kontrolden bu yana 3 hafta geçti 1 kg daha aldım da ( Allahtan oğlumu da besliyorum da pek kızamıyor :)

29hafta gebeyim 9 kilo aldım 64 kilo ile gebe kalmıştım annemlerin yanında daha da çok kilo almaya başladım çikolatayı yasakladı annem:) valla bir akrabam 30 kilo almıştı 1 yıl içinde kız tekrar eski kilosuna dönmüş bazı bünyeler aynı değil ama bir arkadaşımda 25 kilo aldı doğumdan sonrada dikkat edemedi ama geçen görüştük tekrar eski formunu yakalamış hiç takma dedi ben 2 yılda verdim doğum kilosu veriliyor ufaklığın arkasından koşuşturmak iş derken birde yürüyüş le oluyor sen bebeğini besle onunla konuşmak iyi geliyor:))

28. haftama girdim ve toplamda 3.5 kilo aldım. Son 1.5 haftadır kilomda hiçbir değişiklik yok. Bu durum beni çok tedirgin ediyor. Ağrılarım var, kasılmalarım sıklaştı, kilo almıyorum ve şu sıralar bi de başıma ishal çıktı. Dün gece şiddetli ishal oldum yarım saat tuvaletten çıkamadım sonrasında yatağıma yatttığımda resmen karnımda bir kaya parçası vardı. Kasıklarım ağrıyordu ve bebeğimin kalp atışlarımıydı bilmiyorum karnımdaki o atışları elimle çok net hissediyordum. Bu beni çok korkuttu yarın sabah doktor randevum var inşallah bebeğimde bi sıkıntı yoktur...

28 haftalık hamileyim şu ana kadar 9 kilo aldım 63 kiloyum 4-5 kilo daha alıp tamamlarsam yeter inşallah düşündüğüm gibi olur gebelik şekeri olduğu için dijyet uyguluyorum tatlı hamurişi yasak kilo yapan bunlar zaten inşallah daha fazla kilo almadan doğum yaparım

Benim hamileliğimi 6.ayıma kadar kimse anlamadı o kadar yavaş kilo aldım ve belli olmadı düşünün. şimdi size bir sorum var. doktorum 1 ay önce gyno ferro sanolu 2ye çıkarttı. Bunun kilo alımına bi etkisi varmı internette araştırdım ama bulamadım...

kilo alımının dağılımı
bebek: 3 kg
plasenta: 650 gr
uterus: 1 kg
amniyotik sıvı: 1 kg
Kan hacmi: 2-2,5
Yağ: 2,5 kg
Doku sıvısı: 3 kg
toplam : yaklaşık 14-14,5

kilo alımının dağılımı
bebek: 3 kg
plasenta: 650 gr
uterus: 1 kg
amniyotik sıvı: 1 kg
Kan hacmi: 2-2,5
Yağ: 2,5 kg
Doku sıvısı: 3 kg
toplam : yaklaşık 14-14,5

30. haftam bitiyor ve 50 kiloyla hamile kalan ben şuan 53.5 kiloyum. Bazen canım sıkılıyor ama bebeğimin kilosu ve suyunun iyi olduğunu düşününce rahatlıyorum. Kendimi bildim bileli çok yiyen biri değilim. Hamileliğimde işler değişir mi dedim ama yok çoğu zaman yine zorla yiyorum. İnşallah doğumdan sonra sıcaktı emzirmeydi derken iyice kilodan düşmem...

30+1 deyiz kızımla bende toplam 9 kilo aldım şimdilik 54 le başladım ve şimdi 63 kiloyum bakalım kalan 8 haftada ne kadar alıcam

80 kilo ile hamile kaldım, 31. haftada 91,50 yim. doktorum şu an için normal diyor, inşallah bundan sonra da abartmam kiloyu..

60 kilo ile hamile kaldım şu an 67,5 kiloyum. 2 haftadır iştahsızlık var, dün biraz daha iyi yedim, sabah tartıldığımda 2 haftadır nerdeyse oynamayan kilom yarım kilo artmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…