• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuanda elimde sihirli bir değnek olsaydı....

MASLOW

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
2.579
1.751
373
İstanbul
merhaba,cümleyi kendi dileğimize göre tamamlıyoruz.

Şuanda elimde sihirli bir değnek olsaydı kendimi güzel bir kumsala ışınlardım ;)

Elimde sihirli bir değnek olsaydı, her şeyi düzeltirdim.
İstemediğim şeyleri yaşamazdım.

** en çok istediğim arabayı alırdım :8:

** telefonumu değiştirirdim :46:

** sevdiğim kişilere sürpriz hediye paketleri hazırlar,mutlu ederdim :16:

** hamile olmayı dilerdim :49:

** görünmez olmak,akıl okumak ve ışınlanmak isterdim :52:

sevdiğim kişiyle evlenir bir ömür beni sevmesini sadece benim olmasını isterdim.

işten o kadar sıkıldım ki hiç çalışmadan bir ömür rahatlıkla yaşayabileceğim kadar param olsun isterdim

alır o degnegı adamın bı tarafına sokardım:) watana mıllete hayırlı bır iş yapmıs olurdum

Bütün zorda kalan insanlara yardım ederdim
Annem için bir şeyler yapardım
Kendimede istediğim ülkede hayalimdeki evi ve istediğim işi açar orda yaşardım:))
Birde koreli yakışıklı bir sevgili bulurdum kendime:1:

Bütün zorda kalan insanlara yardım ederdim
Annem için bir şeyler yapardım
Kendimede istediğim ülkede hayalimdeki evi ve istediğim işi açar orda yaşardım:))
Birde koreli yakışıklı bir sevgili bulurdum kendime:1:

korelı sewgılımı kız turklerın suyumu cıktı:) a moment to remember fılmınden mı etkılendın yoksa

korelı sewgılımı kız turklerın suyumu cıktı:) a moment to remember fılmınden mı etkılendın yoksa

Bu ve bunun gibi film ve dizilerden etkilenmiş olabilirim:1:Türklerin suyu çıkmadı tek bir kişi var oda bir değnekle gelecekse gerek yok o yüzden koreli sevgili iyidir çekik çekik geçinip giderdim:9:

Şuan elimde sihirli bir değnek olsaydı; minik oyuncak dükkanımın ayrı bir bölümüne sevimli bir pastane tarzı bir şey kurardım minikler için. Veya bu sihirli değneği hayatımdaki tüm kötü olayların silinmesi için kullanırdım. :107:

Bu ve bunun gibi film ve dizilerden etkilenmiş olabilirim:1:Türklerin suyu çıkmadı tek bir kişi var oda bir değnekle gelecekse gerek yok o yüzden koreli sevgili iyidir çekik çekik geçinip giderdim:9:

turk erkeklerıne degnek gostersende anlamazkı o hanzolar:) korelı erkekler hem temız hem utangac olurlarmıs kız amma welakın ana kuzusu olurlarmıs artık sen kaynananlada cekık cekık oturursn: )

Elımde sıhırlı bı degnek olsa bugun benı sınır eden kustah mudurun kafasında kırardım :S

29422_384146596455_4020994_n.jpg

:52:

Back
X