Suanda neler hayal ediyosunuz,nelerin gerceklesmesini istersiniz

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
363
Fransa
kizlar suanda neler hayal ediyosun yazalim buraya
ben ,kayinvalide yanindayim ,insallah kendime ait bi evim olsun ,istedigim gibi doseyim ,rahat olayim:Saruboceq:
bebegim olmuyo, saglikli bi bebek istiyorum allahimdan :Saruboceq:
insallah , omur boyu ,esimle mutlu mesut ,saglikli gecirmeyi ,hayal ediyorum:Saruboceq:
peki sizlerr, insallah herkesin hayali gercek olura.s.a.s.

ailemin hayırlısıyla aşkımı kabul etmeleri ( bu gidişle ikna olacak gibi değiller )
aşkımla evlenip güzel bir evimiz olmasını onunla beraber uyumayı ve iyi bir işimin olmasını hayal ediyorum

inş hayal de kalmaz bütün bunlar

evimiz allahın izniyle aldık ama k.validemin kiriz geçirmelerinin bitmesini ağlama kirizlerinin bitip evime gitmeği hayal ediyorum evime gitmek bebeğim olsun istiyorum inşallah herşey düzelir

herkesin hayali gerçek olur dualarımız kabul olur

evliliğmin mutlu huzurlu olmasını istiyorum.
evlendikten sonra hayallerimdeki işte çalışmak istiyorum.
inş. olur.

kayınvalidemlerin bidaa bize gelmemesini huzursuz etmemesini ve :CüvCüv:
kayınpederimin odasını evimden çıkmasını bebek odası yapmayı :ecrin_bebek:

ama nerdeee senağlama

benim isteklerim biraz fazla sanırım
1.mutlu ve huzurlu ve sağlıklı bi hayat
2.hayırlı evlatlar
3.araba (kendime ait)
4.ev
5.okulumu bitirmek(2.üniversitem)
6.okulu bitirmek(açıköğretim)
7.bankacı olmak
bu kadar yeter sanırım:)

aşkımn bıran önce askerden gelmesını ve ona sarılıp uyumak istıorum gözümü acınca o olsun yanımda yaaaaaaaaaa :a015:
off offff inşallah olur bu isteğim ya:çok üzgünüm:

mesleğimi yapmaya başlamak istiyorum,anne ve babamla ilgili yapmak istediğim şeyleri gerçekleştirmek istiyorum,düzenli,en önemlisi huzurlu bir yaşam istiyorum;diliyorum :Saruboceq:

şu an herşeyden çok güzel kızımın gözlerinin düzelmesini istiyorum
diğer isteğimde yakın zamanda araba sahibi olmak ve borçlardan hayırlısıyla kurtulmak
allah bana ve herkese sağlıklı huzurlu uzun ömür versin istiyorum
çok şeymi istedim yok değil ya:1rolleyes:

eşimle ikimize güzel, mütevazi bir ev alıp kira ödemekten kurtulmak, önümdeki büyük sınavı aşmak isterdim.

hayırlı kul olmam.gercekleşmesını en cok ıstedıgım şey sevdıklerımle bırlıkte tabı. sonrası gelır allahın ıznıyle

ben hayırlısı olan işi buldugumu , birde hayırlısı olan eşi bulduğumu hehee:)
bırde boyle bı tatılımızde gonlumuzce gezdıgımızı , saglıklı oldugumuzu, aılemle mutlu oldugumun gerceklesmesını ısterdım

benim şu anda istediğİm tek şey sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olabilmek çok şeymi istiyorum ya SADECE ANNE OLMAK İSTİYORUM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende anne olmak istiyorum hayırlısıyla eşimi ve sülalemi bu süpriz haberi vermek istiyorum. bide annemlerin ev almasını istiyorum...bu hayaller gerçek olsa ne güzel olurdu.....

dogum korkusunu yenmek,bir an evvel hayirlisiyla bebegimi kucagima almak...ve ailemle huzur icinde yasamak....

en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı bır evlat ıstıyorum:Saruboceq:ısteyen herkese nasıp olur ınsallah:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

been maaşıma zam istiyorum
10 kilo vermek istiyorum
borçlarımız bitsin araba alalım istiyorum
sonrada bebeğimiz olsun istiyorum
annem babam kardeşim eşim hep sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar hep yanımda olsunlar istiyorum amiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…