süper canım bende talibim anadolu yaksı değilmi senin ev
aylin canım bende bu konuyu araştırıp duruyordum malesef bu gruplar hem bütçeyi zorlucak tarzda hemde, ders saatleri bana uymuyordu.Süper olur böyle evde buluşmalar.gerçi ben çok zorlanırım üsküdar tarafı için ama bakalım artık:))
bende çok istedim buluşalım bebişlerimiz kaynaşsın die ama olmadı.. kesinlikle katılırım bende evde çok sıkılıyor kuzucuğum bi çocuk görsün deli oluyor... bende evimi açabilirim büyük bi memnuniyetle... kabül ederseniz gelirimde.. hafta sonu olduğu için babımız rahatlıkla götürür bizi .
biz napçaz aylin
bizim çocuklar napçak
böle olmuyoki ama
çokkkkkkkkk kıskandım çok
elbette kabul ederiz canım ne demek..hatta bir sonrakini de uygun olursa sende yaparız....yazıyorum hemen listeye...
valla aylin hasta gripli olmasın diyine biz dedik şimdiden hastalanalım haftaya kalmasın :tomato:şaka bi yana iaşllah gelicez canım bend eiçerenköydeyim hatta bendede olur daha sonraki toplantılarda çok sevinirim
kızlar bana bakın caymak yok..bu yağmurda cam sildim bugün geleceksiniz diye ona göre...perdelerimi yıkadım..yarın bir detay temizlik...haftaya da yine bir dezenfekte çalışması...ohh miss gibi....gelecek arkadaşlar öyle bezdi filan taşımayın hepsi var...mamada var...yaparız bir çorba hepsi içerler aynı çorbadan....
ayy canım okadar samimi okadar içten yazmışsınki Allahdan bişey olmassa inşallah gelmeyi çok istiyorum .. eminim bizlerede çok iyigelicek bebişler oldukdan sonra malum kapandık evlere çok iyi değişiklik olucak hepimize.. benimde bi önerim var malum kuzucuklarımız ufak.. çay ve ikram hazırlamak zaman alır aynı şeyi kendim içinde düşünürekden bütün samimiyetimle yazıyorum.. gelen arkadaşlar 1 çeşid bişey yapıp evlerimizden getirebiliriz.. önemli olan kendimizi ağırlamak değil çocuklarımızın oynaması fakat illaki çay faslımızda oluyor bu bizim kültürümüzde var yemek ve içmek .:)))
beni eşim getireceği için ben tiramusu yapıp getirebilirim.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?