Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

valla benim bildiğim kadarıyla bu isim leri hepsi erkek annesi hadi ama hep erkek erkeğe kahve gibi olur kızlardanda teşrif bekşiyoruz

ranuna senin kız yandı okadar erkeğin arasında

aynen valla dün babamıza söyledik.. oyun arkadaşları olucak kızımızın die hemde hepsi erkek dedim.. erkek arkadaşı olucak berranın.. babamızın cevabı çok komikdi .. kırarım onun bacaklarını ...:)))))

:asigim:

canım bizi babamız götürecek.. kendi aracımızla ben bağcılardayım mecidiyeköyden geçiyoruz istersen alırız senii

tek kızımız mı olacak??prensesler gibi bakarız biz ona...bak özlemcim yol işi de halloldu...senin hediyelerini de geldiğinde kendim vermek isterim canım senin içinde uygunsa...

canım bizi babamız götürecek.. kendi aracımızla ben bağcılardayım mecidiyeköyden geçiyoruz istersen alırız senii

aaa Bagcılarda ısen Benım kızkardeısm orda meydanda oturuyor. Ve onun kızı da 25 Aralık 98 dogumlu. Yanı sızınkılerden 1 aylık kadar buyuk.Bak kızkardesımlede gorusebılırsın. Onun kızı var. Yegenım Zeynep. Iste bende 26 sında ılk yasını kutlamak ıcın Bagcılar a gıdecem o gun

Kızlar bu oyun grubu düşüncesi gerçekten çok iyi oldu .Bugün bende komşuma gittim 3 komşuyduk 1 tanesinin oğlu 3 yaşında sonra diğerinin kızı geldi oda 10 yaşında arkadan oğlu 5 yaşında kuzum nasıl kaldı aralarında 3 yaşındaki ve 5 yaşındakiler kıskanıyor oyuncakları çekiyorlar elinden bizimkide onlara bakıp kalıyor koşturuyorlar Derin yerde az kaldı ellerine falan basıcaklardı gözüm hep üstünde (( bu yüzden de yaşıt çocuklarla toplanması ayrı bir güzellik olucak hepsinin yapabildikleri aynı sonuçta .Fikrinize konukseverliğinize sağlık çok güzel bir iş çıkarıcaksınız lütfen uzun soluklu olsun bu uygulamanız ...

inşallah canım..firesiz bir güzel toplanırız...bakalım haftaya cumartesi ak-kara belli olacak...

ne güzel tanışırız inşallah.. diğer toplantıda kardeşinide getirsin ozman tanışmış oluruz canım.

kızlar halımızda döşendi bugün...sıcak sıcak oynasın kuzular...cayan yok di mi??? valla karabasan gibi bekliyorum listenin başını ona göre....

inşallah hayatım..özlem hastalanmış..domuz gribi olabilirim diyor baksana...1 firemiz olabilir yani...olsun kısmet...inşallah iyileşir bir an önce...1 kişide olsak bekliyorum ben....

kızlar çarşambaya kadar son durumunuzu bildirmenizi rica ediyorum...ona göre menü hazırlıycam çünkü....bu arada özlemcim seni yakalayamadım bir türlü canım...sizin grip durumunuz devam ediyorsa, gelemeyecekseniz canım adresini yaz özelden de yılbaşı hediyelerini bir an önce kargo yapayım...bugün tamamladım hepsini hayatım...

Canın sanırım buda diğer buluşmalar gibi yalan olucak... kimseden ses çıkmıyor baksana..Allahdan bişey olmazsa ben gelmek istiyorum,bizimki net yani ama benden başka kimse olmayacaksa bilmiyorumki oyun gurubununda anlamı olmayacak sanki..

hayatım 1 kişi de olsa bekliyorum ben...hayaletorka da gelir gibi geliyor...özlem ve vidi den şüpheliyim..diğer arkadaşları bilmiyorum....KIZLAR SES VERİN.....son durumunuzu çarşamba ya kadar yazarsanız sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…