ranuna senin kız yandı okadar erkeğin arasında
ya ben şişli deyım. o tarafı da hıc bılmıyorum. bu taraftan gececek olan ve bızı alabılecek bırı varsa cok memnun oluruz. evım mecdııyekoye cok yakın yanı yol ustu sayılır. bende pasta borek ısınde kendını yorma dıyorum. cunku calısanlar aynı hazırlıgı yapamayız mahcup olmayalım sonra. gercı onemlı olan samıımyet ve ıyınıyet ama yorma gene de kendını aylınciim.benımkısı oğlan bu arada. bulusursak kac kız kac erkek oluyo. benımkı en son 9 aylık bı kızla bulustu galıba oyuncak bebek sandı. gozune falan parmagını sokmaya calıstı. hep bırbırlerıne baktılar cok komıklerdı...
canım bizi babamız götürecek.. kendi aracımızla ben bağcılardayım mecidiyeköyden geçiyoruz istersen alırız senii
Kızlar bu oyun grubu düşüncesi gerçekten çok iyi oldu .Bugün bende komşuma gittim 3 komşuyduk 1 tanesinin oğlu 3 yaşında sonra diğerinin kızı geldi oda 10 yaşında arkadan oğlu 5 yaşında kuzum nasıl kaldı aralarında 3 yaşındaki ve 5 yaşındakiler kıskanıyor oyuncakları çekiyorlar elinden bizimkide onlara bakıp kalıyor koşturuyorlar Derin yerde az kaldı ellerine falan basıcaklardı gözüm hep üstünde(( bu yüzden de yaşıt çocuklarla toplanması ayrı bir güzellik olucak hepsinin yapabildikleri aynı sonuçta .Fikrinize konukseverliğinize sağlık çok güzel bir iş çıkarıcaksınız lütfen uzun soluklu olsun bu uygulamanız ...
aaa Bagcılarda ısen Benım kızkardeısm orda meydanda oturuyor. Ve onun kızı da 25 Aralık 98 dogumlu. Yanı sızınkılerden 1 aylık kadar buyuk.Bak kızkardesımlede gorusebılırsın. Onun kızı var. Yegenım Zeynep. Iste bende 26 sında ılk yasını kutlamak ıcın Bagcılar a gıdecem o gun
canım bizi babamız götürecek.. kendi aracımızla ben bağcılardayım mecidiyeköyden geçiyoruz istersen alırız senii
kızlar halımızda döşendi bugün...sıcak sıcak oynasın kuzular...cayan yok di mi??? valla karabasan gibi bekliyorum listenin başını ona göre....
Bende gelmek istiyorum yaaaaa...
Canın sanırım buda diğer buluşmalar gibi yalan olucak... kimseden ses çıkmıyor baksana..Allahdan bişey olmazsa ben gelmek istiyorum,bizimki net yani ama benden başka kimse olmayacaksa bilmiyorumki oyun gurubununda anlamı olmayacak sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?