Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

benim bebeğim kız berra nisam.. yok biz öle normal bebekler gibi oyuncak oynamıyoruz nerde tv kumandası cep telefonu var onunla oynuyoruz ben çantamda kızımada cep telefonu taşıyorum :))
tramüsü yaparım canım öle menü oluşturup kendini sıkıntıya sokma herkez bi çeşid bişi yapsa kolay olur. çocukla uğraşma valla.. ay çok heycanlandım inşallah bişi çıkmazda gelirim..banada kayın validemler gelicekler bu hafta perşembe günü memleketten geliyorlar .. buluşma tarihine daha olduğu için rahatlıkla gelirim die düşünüyorum..inşallah berra ve ben hasta filan olmayızda geliriz en çok korktuğum bu :)

kızlar süper olmuş bu olay sizin adınıza çok sevindim
umarım çok güzel geçer
resimler ekleyinde bizlerde resimlerle avunalım bari

tabi tabi resimsiz olmaz canım...hatta kamera kaydı filan da yaparız...bakalım bebişler ne tepki verecekler onu çok merak ediyorum..aynı ayın 5 bebeği (şimdilik) birarada olacak..bak sen tantanaya:))))

evet ya süper valla
kendimi biraz ciğerci kedilerine benzettim
öylece vitrin önünde durmuş izliyoruz :)))))))))

valla canlar inşallah firesiz hatta ilaveli buluşursunuz da biz de sizin resimlerle avunuruz

valla sibelcim fire filan istemiyorum...hastalık olursa o ayrı tabi..ama hastalanmayı da yasaklıyorum bugün itibariyle...hasta anne ve bebişlere kapalıyız..onun dışında 7*24 bekleriz efendim...bu arada şu 2. çocuk işini, 5 bebekle kısa süreli bir tecrübe edip, evdeki desibel oranına göre bir karara varacağım bakalım:))))

Şöyle ıstanbulu biraz fazla bilsem binip otobüse gelicem sonuçta 2 - 2.5 saat sürüyor hatta feribotla 90 dakikada Kadıköye geliniyor Bursa'dan ama bilmiyorum offffffff offffff .
ınşşallah uzun süre devam eder toplantılarınız hem çocuklar hem sizler için belli mi Busalı hatunlar sizlerin fotolarından imrenip bizde toplanırız .

Farklı illerde olan arkadaslar bı kac arası olan bebekler bulabılırsınız bence.

Bu sıstematık bır sekılde duzenlı hale getırmek lazım. 2 haftada bır 2 saat ornegın.

Ve oyle menu olayına gırersen cıkamazsın ısın ıcınden. Cocuklarla cok zor.

Ben 26 sında kızkardesımın kızının dogum gunune gıdecem. 25 Aralık 2008 dogumlu yegenımde. Ilk yas gunu gıtmem sart. Yoksa katılmayı cok ısterdım. Eeee tabı bır de bunun ıadetı zıyaret kısmı olacak. Valla ben calıstıgım ıcın cok gıremem oyle pasta borek ıslerıne. Sızler yaparsanız olmaz yanı :)))
Sız ılkını organıze edın bakalım. Katılım ne kadar olacak.
Arkadaslar bırde burda en onemlı seylerden bırı hemen hemen aynı bebekler olması cok onemlı. Hastalık gıbı mazeretler dısında devamsızlık olursa amacından sapar. Onemlı olan onların sosyallesmesını saglamak, paylasmayı ogretmek, gelısımıne destek olmak.
offf cok ıstıyorum ya. Hem bende Ist. Anadolu yakasındayım. Erenkoydeyım. Evım cok kolay yerde ama kucuk

Aylin aşkolsun diyorum başkada dahaa demem:umursamaz: bişey kızz biz böyyleee garip garip bakındık kaldık buralardan bacım hayde istanbula binip geleyim diycem anacım bir seferinde otobüse bindim gittimde istanbula 15 saat yol gitmekten inince dizlerim tutmdad:hulya:ı gelememde .kaydirigubbakcemile2.. neysem artık booll boool fotolarınızı çekinde bakıp bakıp yanınızda olmuş kadar oalım barii şakkıdısize iyi eğlenceler hanımlaralkisalkisalkis bizim içinde iyi vakit geçirin lütfen sizin adınıza çok sevindim inanın..a.s.

melekcim börek de yaparız bebek de bakarız:)))) öyle açık büfe düzmeyeceğiz zaten...ama aç billaç da oturacak değiliz ya...bizde yiyip-içip kaynaşıcaz...çocuklarda...gelemeyişine üzüldüm...bir dahakine inşallah canım....

Aylincim çok güzel düşünmüşsün ewde olması ve Cumartesi olması süper ben de gelmek çok isterim Eymen'in şu aralar burnu akıyo inşallah geçer de gelebiliriz ay ne ii ya yaşıt arkadaşlarıyla görüşücek olmaları çok heveslendim.

ay ne güzel inşallah gelebilirsiniz canım...hastalığı geçer herhalde o güne kadar...yazıyorum listeye canım...geçmezse de bir sonraki buluşmaya muhakkak gel...

fatoş cum inşallah yazın biz antalya da toplanırız..gerçi bizim bebekler alışık değil o sıcağa kavruluverirler vallahi...gönül ister hepimiz bi arada olalım...senden güzel tarifler alalım..hatta sen mutfağa geç bebeklerimize lezzetli-sağlıklı bir çorba pişir...ama işte yolar yollar....

ya ben şişli deyım. o tarafı da hıc bılmıyorum. bu taraftan gececek olan ve bızı alabılecek bırı varsa cok memnun oluruz. evım mecdııyekoye cok yakın yanı yol ustu sayılır. bende pasta borek ısınde kendını yorma dıyorum. cunku calısanlar aynı hazırlıgı yapamayız mahcup olmayalım sonra. gercı onemlı olan samıımyet ve ıyınıyet ama yorma gene de kendını aylınciim.benımkısı oğlan bu arada. bulusursak kac kız kac erkek oluyo. benımkı en son 9 aylık bı kızla bulustu galıba oyuncak bebek sandı. gozune falan parmagını sokmaya calıstı. hep bırbırlerıne baktılar cok komıklerdı...

canım eğer vasıtayla geleceksen mecidiyeköy den kalkan kadıköy otobüsleri benim kapıdan geçiyor sayılır....hem gidişte hem dönüşte...500 ler 500 A lar filan hep benim burdan geçiyor...tabi seni alabilecek arkadaş olursa daha iyi olur ama olmazsa eğer bu alternatifi denersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…