sat tarihimiz aynı bende 3 ocak canım.daha doktora gidemedim ama 25 şubata randevu verdiler. bu arada benim ikinci bebeğim yani biraz size göre tecrübeli olabilirim..kaydirigubbakcemile5
hamile kalma kilom 62
muht.doğum tarihi 11 ekim
kızlar merhaba. benimde sat 3 ocak.olası dogum 11 ekim. 2009 ekim anneleri kısmı var.orayada ugrayın paylasımlar guzel oluoa.s.
Merhaba arkadaslar dun ogrendim ki hamileymisim son adetim 10 ocakta baslamisti.
benim gibi subat ayinda hamile oldugunu ogrenenler bu ayda hamile kalanlar gelin toplanalim...
diger arkdaslarimizida bekleriz listeye ekleyecegimm bundan sonra hamilelik surecimizi beraber gecirrelimm
SAT,Muhtemel dogum tarihi,bebeginizin kalp atisini duyduysaniz haftasini ve hamilelik baslangic kilonuzu yazarsaniz listeye eklerim ayrica listede gormek istediginiz bilgiler varsa soyleyebilirisiniz
Hamilelerimiz..........SAT.......... bebegimiz kac haftalik...... Muhtemel Doğum Tarihi........bebeginin kalp atisini duyanlar. ...gebelikbslangic kg.
nazliozger..............18 aralik............8.haftada......................24 eylul...............................6.haftada...................................55
tülinpelin07.............26 aralik............7.haftada.......................1 ekim................................xxx...........................................52
fatima.....................3 ocak............5.hafta+6gunluk.............10 ekim.................................xxxx.......................................xx
hamarat33...............3 ocak.............5hafta+6gunluk.............10 ekim.................................xxxx........................................62
nurefsann..............10 ocak.............4.hafta+6gunluk.............17 ekim................................malesef daha degil.....................70
hoho......................16 ocak............4.haftada.......................23 ekim................................xxxx......................................... 47
Selammmm
Benim SAT 27.12.08 bebeğim de sanırım 6+6 bugün, muhtemel doğum tarihi 02 Ekim henüz kalp atışlarını duymadım ama çarşamba inşallah kaydirigubbakcemile2
Beni de ekler misin listene
hemen ekledimmm hosgeldinn.muh.dogum .tarihini doktornevra nin sitesinde 3 ekim diyor bende oyle yazdim ama 2 ekim yaz dersen degistiririm hamile kaldigin kilonuda soylersen onuda eklerim
nurefsancım liste güsel gözüküyor hadi benide ekleyiver bakalım kaydirigubbakcemile3
sat 2 ocak kilo 44 hafta 7 (emin değilim doktor böyle söyledi ) henüz sadece keseyi gördük
hosgeldinn ekledim hemen listeye..fakat doktor nasil hesapladi anlamadim dun 5hafta6 gunlukmussun bugun tam 6.haftaya girmissin doktor yalnis hesaplamis olabilir.
ins. kalp atisinida duyarsin.hihoyyyt
Arkadaslar subat ayi hamileliri diye yaziyor ben anlayamadim yani subat ayinda hamile kalan insan suan bilmesi mumkun degil , ocak ayinda hamile kalanlar diyelim biz buna ne dersiniz :) bende suan 6 haftalik hamileyim , hepimiz yeniyiz ama ocak ayi itibariyle bende 12 ekimde bekliyorum bebegimi bakalim hayirlisi insallah benide ekleyinlisteye
kızlar merhaba. benimde sat 3 ocak.olası dogum 11 ekim. 2009 ekim anneleri kısmı var.orayada ugrayın paylasımlar guzel oluoa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?