Subat 2009'da hamile kalanlar buraya lutfen...

hosgeldinnn
hemen ekledim listeye ...aramizda tecrubeli birisinin olmasi cok iyi oldu hihoyyyt

hamisssslerrrrrrrrr gunaydiiiinnnnn

nasil gidiyor hamilelik kizlarrrr durumlariniz nasil?sengözlerimebaksanab
bende pek bir farklilik yok goguslerim sismeye basladi hafif aciyor dokununca ve birde tuvalete birazdaha SIK gidiyorum o kadar ....
kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba. benimde sat 3 ocak.olası dogum 11 ekim. 2009 ekim anneleri kısmı var.orayada ugrayın paylasımlar guzel oluoa.s.

hosgeldin tulin canim sat in kac?eger 26araliksa mutemel dogum tarihi 2ekim oluyor ve tam 7 haftaliksin.

QUOTE=tülinpelin07;5297200]mrb lar bende 6haftalık hamileyim. 52kilo. muh.doğum tarihi 1-2ekim[/QUOTE]

Selammmm

Benim SAT 27.12.08 bebeğim de sanırım 6+6 bugün, muhtemel doğum tarihi 02 Ekim henüz kalp atışlarını duymadım ama çarşamba inşallah kaydirigubbakcemile2

Beni de ekler misin listene

hemen ekledimmm hosgeldinn.muh.dogum .tarihini doktornevra nin sitesinde 3 ekim diyor bende oyle yazdim ama 2 ekim yaz dersen degistiririm hamile kaldigin kilonuda soylersen onuda eklerim

Selammmm

Benim SAT 27.12.08 bebeğim de sanırım 6+6 bugün, muhtemel doğum tarihi 02 Ekim henüz kalp atışlarını duymadım ama çarşamba inşallah kaydirigubbakcemile2

Beni de ekler misin listene

hemen ekledimmm hosgeldinn.muh.dogum .tarihini doktornevra nin sitesinde 3 ekim diyor bende oyle yazdim ama 2 ekim yaz dersen degistiririm hamile kaldigin kilonuda soylersen onuda eklerim

Nasıl istersen canım doktor bana ilk muayeneye gittiğimde 2 Ekim demişti o yüzden öyle yazdım gerçi bebiş bu belli olmaz bakarsın ekimi bile beklemez
Hamile kaldığım kilo ise 64. Görüşürüzzz

nurefsancım liste güsel gözüküyor hadi benide ekleyiver bakalım kaydirigubbakcemile3
sat 2 ocak kilo 44 hafta 7 (emin değilim doktor böyle söyledi ) henüz sadece keseyi gördük

hosgeldinn ekledim hemen listeye..fakat doktor nasil hesapladi anlamadim dun 5hafta6 gunlukmussun bugun tam 6.haftaya girmissin doktor yalnis hesaplamis olabilir.
ins. kalp atisinida duyarsin.hihoyyyt

nurefsancım liste güsel gözüküyor hadi benide ekleyiver bakalım kaydirigubbakcemile3
sat 2 ocak kilo 44 hafta 7 (emin değilim doktor böyle söyledi ) henüz sadece keseyi gördük

hosgeldinn ekledim hemen listeye..fakat doktor nasil hesapladi anlamadim dun 5hafta6 gunlukmussun bugun tam 6.haftaya girmissin doktor yalnis hesaplamis olabilir.
ins. kalp atisinida duyarsin.hihoyyyt

evet bencede 6 haftalığım kaydirigubbakcemile3
takvimimde geriye attı kendini dün 5+6 yazıoyodu şimdi 5 yazıyo ama 6da karar kıldım ben karıştı hatlar biraz ama :uhm:

Arkadaslar subat ayi hamileliri diye yaziyor ben anlayamadim yani subat ayinda hamile kalan insan suan bilmesi mumkun degil , ocak ayinda hamile kalanlar diyelim biz buna ne dersiniz :) bende suan 6 haftalik hamileyim , hepimiz yeniyiz ama ocak ayi itibariyle bende 12 ekimde bekliyorum bebegimi bakalim hayirlisi insallah benide ekleyin listeye

arkdasim hosgeldinn gider bilgilerin eklenmesinide istiyorsan lutfen onlarida yazin.ayrica ben gebelik haftalarini haftada bir guncelledigim icin herkesin sat tarihine gore muhtamel dogum tarihinide bir yerden(doktornevra)nin sitesinden yapiyorum bu sebepten eger 5hafta 1gunluk hamileysen 9ocak satin ve muh.dogum.tarihide 16ekim hesapliyor satin dogrumu???

QUOTE=nutellausa;5307787]Merhaba arkadaslar bede 5 hafta 1 gunluk hamileyim,ekim 15 beklenen tarih.:)benide listeye ekleyebilirsiniz:)[/QUOTE]

merhaba arkdasimm bu basligi koyarken bende tereddut ettim
benim satim 10 ocak ve ben hamileligimi 9 subatta ogrendim ve hesapladigim zaman benim muhtemelen gebe kaldigim zamanlar 19 ocakla 23ocak arasi yani ben ocak ayinda hamile kalmis olabilirim.ocak ayinda hamile kalanlar baslikli gruba baktigimda oradaki arkdaslar aralikta hamile kalip ocakta hamile oldugunu ogrenen arkdaslardi bu yuzden aramizdaki 1 aylik zaman farkindan dolayi bende subat ayinda hamile kalanlar isminiyazdim

birde sati 18 /19ocak olanlar hesaplandiginda subat ayinda hamile kalmis olabiliyorlar yani yani sat18den sonra subat ayinda hamile kalinmaya baslanabiliyor
\

birde hamilelik olusmasi sadece cinsel iliskiyle olan bir surec degil yumurta belli sureclerden geciyor ve bunun sonucunda hamile kaliniyor ((Erkekten gelen sperm, kadının yumurtalıklarından atılan yumurta hücresini döllediği andan itibaren gerçek gebelik dönemi başlar).Karın boşluğuna atıldıktan sonra tüpler tarafından yakalanan yumurta yaklaşık 12-24 saat süreyle döllenmeyi (fertilizasyon) bekler.

Döllenme olunca, iki hücrenin birleşmesi ile tek bir hücre oluşup bu hücre çoğalmaya başlar ve böylelikle gebeliğin ilk aşamasına geçilmiş olur.
Döllenmiş yumurtanın yani "embrio"nun, tüp içinden rahim içine yolculuğu ise yaklaşık 6-7 gün sürer. Bu sırada döllenen yumurta hızla şekil ve içerik değiştirir. Çiftin her ikisinden de gelen kromozomlar kadın yumurta hücresi içinde birleşip, hızla bölünüp çoğalarak adeta bir hücre kümesi (morula) oluşturur
..........yani bu 1 haftadan uzun bir surec

sonuc olarak SAT i OCAK olan annerimizin SUBAT AYINDA HAMILE KALANLAR gruplamasinda olmasi bence daha dogru

Son düzenleme:
merhaba kızlar benimde son adet tarihim 16 aralık doğum içinde doktorum 22 eylül dedi
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin:CüvCüv::CüvCüv:

;Merhaba arkadaşlar benden ii haberler:))))

Dün kontrole gittim bebişim büyümüş. Kalp atışlarıda maşallah. Herşey yolunda. sadec 8+1 olması grekirken ölçümlerine göre 7+1 görünüyor. Annesi gibi nazlı olacak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…