Subat 2009'da hamile kalanlar buraya lutfen...

merhaba arkadaslar sanirim sizler ekim anne adayisiniz yani ekimde dogum yapacaksiniz , bizim bir formumuz var neden oraya takilmiyorsunuz ?????? anasayfa ya tiklayin ve ordan aylara gore dogum hamilelik var , ekim ayini secin bize takilin . ALLAH bebeklerinizi sizlere bagislasin insallah hersey yolunda gider ve saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

tatlim ben zaten arada ordayim...ayrica ha ekime dogru gun saymak ha subattan ekime dogru gitmek ikiside ayni kapiya cikiyor sekerim ...sizde buraya gelebilirsiniz
ben burayi ekim annelerinden habersizken acmistim ve simdi hem ordayim hem burda zaman zamanda arkdaslara soyluyorum ekim annelerine de gelin diye.ama burdada paylasimlar oluyor burayida yoksayamayiz degil mi?

Selam kızlar, beni de ekler misiniz listeye. SAT 30 Ocak, doğum tarihi 6 Kasım, 55 kilo ile hamile kaldım veeee ikizlerim olacak inşallah:))

Selam kızlar, beni de ekler misiniz listeye. SAT 30 Ocak, doğum tarihi 6 Kasım, 55 kilo ile hamile kaldım veeee ikizlerim olacak inşallah:))

merhaba canım ay ne güzeldir dimi ikizlerr..ayy bende çok isterdim ikizlerim olsun diye ama kısmet tabiki hayırlısı olsun önemli olan sağlıklı olması

benim SAT 01 Ocak ,doğum 8 Ekim gözüküyo bakalım hayırlısı...
benim kilom 46,hamile kalınca 1 kilo aldım 47 oldum..

2009 Ekim Anneleri - Sayfa 604 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU bu linke tiklarsan acilir tatlim.

merhaba kızlar dediğiniz sayfa nerdeeeee...bende ekimde doğum yapacam inşallah

ekledim gozun aydin ya masaallah ekledim listeye..

hosgeldin sekerim listeye ekledim ins. saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz
kızlar merhaba,
benimde SAT 02 OCAK benim bebişim biraz küçük gözüküyor o yüzden doğum tarihi 15 EKİM gibi bizide aranıza alın ...

Merhaba

Benim SAT 28 Ocak

4 kasım dogum olarak gozukuyor ama ultrasonda kese biraz ufak gorunuyor
kesenin icinde henuz bebegide gporemedik.
bir doktor iki kese var dedi kendi doktorum goremedi. gectigimiz persembe
beta hcg 7407 cıktı yani 6+1 de.
Beklemedeyim kızlar bakalım neler olacak
bu arada hamile kalma kilom 60

UGURBOCEI seninkilerde ikizmis deneyimlerini paylasabilir misin ? ne zaman ogrendin ikiz oldugunu?

ooohh ne çok bebişler varmış sağlıkla gelirler inş bende 6 hafta 2 günlüğüm pazartesi doktordaydım bir sürü test yaptı çarşamba gösterdim çok iyi dedi herşey vitamin verdi bulantım olmamasına rağmen belki olur diye ilaç verdi haftaya gel kalp atışını dinliyelim dedii.akşam yorgundum biraz yattım hemn sabah namazına kalktığımda baya kanamam vardı çok korktum eşim ağlama sesimle uyandı doktora gittik vajinal ultrasonla baktı kese gayet iyi bi bozulma yok dedii bazı gebeliklrde olabiliyo dedii 15 gün ıstirahat verdi iş falan herşy yasak progestan verdii bide şimdi endişeliyim ilk bebeğim sürekli dua ediyorum aranızda böyle olan varmı ???

merhaba arkadaşlar benim SAT tarihim 02 subat muhtemel dogum tarihi 9 kasım hamile kalma kilom 58 benide eklerseniz sevinirim.
bu arada test yaptırıp TSH hormonu VE serbest T3 normal degerden biraz yuksek cıkan varmı gerci bana doktorum hamilelikte hormonal dengeler degisir normal ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi cok tedirginim bilgisi olan varmı?

merhaba kızlar benimde SAT 10 ocaktı adet düzensizliğim olduğu için hamile olduğumu öğreneli henüz 1 hafta oldu o yüzden aranıza katılmakta geciktim... Eklerseniz sevinirim.

Merhaba canım korkma doktorun doğru söylüyor hamilelikte hormonal dengeler değişiyor bunun için kontrollerini aksatmaman şart bunun dışında korkulacak bi durum yok merak etme ben hipotiroid hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum bunun için hamileliğimde de dozaj artırılacak ama henüz gidemedim doktora Sağlıcakla kal... :teselli:

Esterya hayırlı olsun canım. Ben 5. haftamda öğrendim ikiz olduğunu ama vajinal ultrason ile. Sana ne şekilde bakıldı? Haftaya pazartesi de tekrar kontrol var umarım kalp atışlarını duyabiliriz.

hanımlarrrr benim son adet tarihim 10 şubat muhtemel hamile kaldığım tarih 24 şubat ama hamile olduğumu öğreneli daha 5 gün oldu:) inanamadığım için aranıza aktılmakta geciktim dr.u aradım beni 18inde çağırdı daha erkenmiş ama iki idrar testi yaptım pozitif:)
bel ağrım var, başka bi sıkıntım yok he bir de çok çabuk yoruluyorum o kadar.
hamile kaldığımda 47-48 kilo arasıydım
çok mu zayıfım?
korkuyorum taşıyamamaktan...

merhaba, sat 14 ocak,su anda 8 hafta 5 gunluk, muhtemel dogum tarıhı 21 ekim, kilo 55:))) benı de lısteye ekler mısın

Esterya hayırlı olsun canım. Ben 5. haftamda öğrendim ikiz olduğunu ama vajinal ultrason ile. Sana ne şekilde bakıldı? Haftaya pazartesi de tekrar kontrol var umarım kalp atışlarını duyabiliriz.

kizlar ben 6+5 te tekrar beta hcg yaptırdım 8400 cıktı cok dusuk yani..
doktor baktı kese ufak ve ici bos su anda bir fetal gelisme yok dedi..
cok uzgunum kizlar

bebegini kaybedenlere sabir diliyorum allah kimseye yasatmasin acaba neden kalbleri duyruyor yavrucaklarin anlamadim yaradananin takdiri ama genede buna neden olanlari bilmek lazim

hosgeldin kenya oncelikle hayirli olsun bahsettigin konuda bir bilgim yhok ama umarim bilgisi olan bir arkdas varsa cevap verecektir.

ekledim canim hayirli olsun satlarimiz ayni :)
merhaba kızlar benimde SAT 10 ocaktı adet düzensizliğim olduğu için hamile olduğumu öğreneli henüz 1 hafta oldu o yüzden aranıza katılmakta geciktim... Eklerseniz sevinirim.

hosgeldin sekercik hayirli olsun ...bence kilon az degil tabi boyun da onemli ama senin kilonda hamile olan epey bayan var bence icini ferah tut ve evham yapip kendini uzme...

nilay hosgeldin ekledim listeye hayirli olsun ins. hayirlisiyla bebislerimizi kucaklarimizada aliriz ..

merhaba, sat 14 ocak,su anda 8 hafta 5 gunluk, muhtemel dogum tarıhı 21 ekim, kilo 55:))) benı de lısteye ekler mısın

Esteryacigim moralini yuksek tut ins. doktor yanilmistir bizim dularimiz seninle ...

kizlar ben 6+5 te tekrar beta hcg yaptırdım 8400 cıktı cok dusuk yani..
doktor baktı kese ufak ve ici bos su anda bir fetal gelisme yok dedi..
cok uzgunum kizlar

merhaba

bu güzel listeye bende girmek isterim...

SAT 10 şubat muhtemel doğum tarihi 17 kasım kilo 63 yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…