merhaba arkadaslar sanirim sizler ekim anne adayisiniz yani ekimde dogum yapacaksiniz , bizim bir formumuz var neden oraya takilmiyorsunuz ?????? anasayfa ya tiklayin ve ordan aylara gore dogum hamilelik var , ekim ayini secin bize takilin . ALLAH bebeklerinizi sizlere bagislasin insallah hersey yolunda gider ve saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
Selam kızlar, beni de ekler misiniz listeye. SAT 30 Ocak, doğum tarihi 6 Kasım, 55 kilo ile hamile kaldım veeee ikizlerim olacak inşallah:))
merhaba kızlar dediğiniz sayfa nerdeeeee...bende ekimde doğum yapacam inşallah
Selam kızlar, beni de ekler misiniz listeye. SAT 30 Ocak, doğum tarihi 6 Kasım, 55 kilo ile hamile kaldım veeee ikizlerim olacak inşallah:))
kızlar merhaba,
benimde SAT 02 OCAK benim bebişim biraz küçük gözüküyor o yüzden doğum tarihi 15 EKİM gibi bizide aranıza alın ...
merhaba arkadaşlar benim SAT tarihim 02 subat muhtemel dogum tarihi 9 kasım hamile kalma kilom 58 benide eklerseniz sevinirim.
bu arada test yaptırıp TSH hormonu VE serbest T3 normal degerden biraz yuksek cıkan varmı gerci bana doktorum hamilelikte hormonal dengeler degisir normal ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi cok tedirginim bilgisi olan varmı?
Merhaba
Benim SAT 28 Ocak
4 kasım dogum olarak gozukuyor ama ultrasonda kese biraz ufak gorunuyor
kesenin icinde henuz bebegide gporemedik.
bir doktor iki kese var dedi kendi doktorum goremedi. gectigimiz persembe
beta hcg 7407 cıktı yani 6+1 de.
Beklemedeyim kızlar bakalım neler olacak
bu arada hamile kalma kilom 60
UGURBOCEI seninkilerde ikizmis deneyimlerini paylasabilir misin ? ne zaman ogrendin ikiz oldugunu?
Esterya hayırlı olsun canım. Ben 5. haftamda öğrendim ikiz olduğunu ama vajinal ultrason ile. Sana ne şekilde bakıldı? Haftaya pazartesi de tekrar kontrol var umarım kalp atışlarını duyabiliriz.
merhaba arkadaşlar benim SAT tarihim 02 subat muhtemel dogum tarihi 9 kasım hamile kalma kilom 58 benide eklerseniz sevinirim.
bu arada test yaptırıp TSH hormonu VE serbest T3 normal degerden biraz yuksek cıkan varmı gerci bana doktorum hamilelikte hormonal dengeler degisir normal ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi cok tedirginim bilgisi olan varmı?
merhaba kızlar benimde SAT 10 ocaktı adet düzensizliğim olduğu için hamile olduğumu öğreneli henüz 1 hafta oldu o yüzden aranıza katılmakta geciktim... Eklerseniz sevinirim.
hanımlarrrr benim son adet tarihim 10 şubat muhtemel hamile kaldığım tarih 24 şubat ama hamile olduğumu öğreneli daha 5 gün oldu:) inanamadığım için aranıza aktılmakta geciktim dr.u aradım beni 18inde çağırdı daha erkenmiş ama iki idrar testi yaptım pozitif:)
bel ağrım var, başka bi sıkıntım yok he bir de çok çabuk yoruluyorum o kadar.
hamile kaldığımda 47-48 kilo arasıydım
çok mu zayıfım?
korkuyorum taşıyamamaktan...
merhaba, sat 14 ocak,su anda 8 hafta 5 gunluk, muhtemel dogum tarıhı 21 ekim, kilo 55:))) benı de lısteye ekler mısın
kizlar ben 6+5 te tekrar beta hcg yaptırdım 8400 cıktı cok dusuk yani..
doktor baktı kese ufak ve ici bos su anda bir fetal gelisme yok dedi..
cok uzgunum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?