Son adet tarihimi tam olarak bilmiyorum, hiçbir zaman takip etmedim ama 16 Ocak olsa gerek. Dün ultrosonda gebelik kesesini gördüm ama haftaya tekrar gidiyorum, daha net olacakmış. 2 hafta sonra da bir aksilik olmazsa inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyabilirmişim :). Bugün tam 5 haftalık..
kg. 55
sat 16 ocak
mdt 29 ekim
MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE SON ADETİM 25 OCAK VE BENDE DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM:):):) YARIN TEKRAR KAN DEĞERİNE BAKILCAK ARTMIŞMI DİYE SİZE BENİM BİR SORUM OLACAK ARKADAŞLAR BENİM HAPŞURUNCA NE BİLİM ÖKSÜRÜNCE FALAN Karnımıniçi acıyor normalmi sevgiyle kalın
arkadaşlar ben doktora gittim bebek 9 mm çıktı doktor gelişmiyo dedi.sat 10 ocak.sizde doktora giden varmı.paylaşırsanız sevinirim
arkadaşlar aranıza bende katıldım bende 18 haftalık hamileyim ve kızım olacak inşallah şuana kadar herşey normal inşallah bundan sonrada bir sorun olmaz ....
Merhabalar..
Ben de 5.haftadayım..SAT 26 Ocak idi, 2.5 yaşında bir kızım var bu 2. gebeliğim. Bunun diğerinden farkı kızım doğduktan sonra tiroit nodüllerim nedeniyle tamamen alındı.O nedenle bu gebelikte daha tedirginim..Belirtiler genelde kasık ağrısı,bel ağrısı şeklinde.Bir de aşırı bir duygusallık ve sinirlilik var.Benim sormak istediğim belirtilerimden biri göğüslerim özellikle sağ göğsüm acayip sızlıyor.Ve kontrol ettiğimde elime daha önce gelmeyen sert sert birşeyler geliyor.Genellikle hamilelikte olur derler ilk gebeliğimde dikkatimi çekmemişti.Sizde de oluyor mu? Teşekkürler
herkese merhaba...beni de eklermisiniz? sat:26 ocak tahmini doğum tarihi:2 kasım kilo:63 ilk bebeğimiz olacak kısmetse bende çok heyecanlıyım.4 mart ta doktora gidicez inşallah herşey yolunda gider... :)
merhaba arkadaşlar ben bu gün üye oldum benimde adetim 24 ocak hastalığım geçince 1 mart pazar günü test yaptırdım sonuc hcg 20 çıktı ama daha yeni hamile kaldım anlaşılan pek bilgim yok dahada test yapmadım ne yapmam gerekiyor söylerseniz sevinirim iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?