Subat 2009'da hamile kalanlar buraya lutfen...

arkadaşlar ben doktora gittim bebek 9 mm çıktı doktor gelişmiyo dedi.sat 10 ocak.sizde doktora giden varmı.paylaşırsanız sevinirim

arkadaşlar aranıza bende katıldım bende 18 haftalık hamileyim ve kızım olacak inşallah şuana kadar herşey normal inşallah bundan sonrada bir sorun olmaz ....

Merhabalar..
Ben de 5.haftadayım..SAT 26 Ocak idi, 2.5 yaşında bir kızım var bu 2. gebeliğim. Bunun diğerinden farkı kızım doğduktan sonra tiroit nodüllerim nedeniyle tamamen alındı.O nedenle bu gebelikte daha tedirginim..Belirtiler genelde kasık ağrısı,bel ağrısı şeklinde.Bir de aşırı bir duygusallık ve sinirlilik var.Benim sormak istediğim belirtilerimden biri göğüslerim özellikle sağ göğsüm acayip sızlıyor.Ve kontrol ettiğimde elime daha önce gelmeyen sert sert birşeyler geliyor.Genellikle hamilelikte olur derler ilk gebeliğimde dikkatimi çekmemişti.Sizde de oluyor mu? Teşekkürler

tatlim kusura bakma gozumden kacmis yazin hemen ekledim listeye satini 16 ocak yazdim.hadi hayirlisi olsun

hayirlisi olsun figen hosgeldinn sorun hakkinda bir bilgim yok malesef diger arkdaslarda yasadiysa bir vcevap verirler belki .normal olacagini dusunuyorum.

Allah Allah gecmis olsun canim yaa ben daha doktora gidemedim malesef hollandada en erken randevuyu 17. haftada veriyorlar ama sen bi arastir bu mevzuyu baska doktorada git
gerekirse ins. onemli bir durum yoktur.

arkadaşlar ben doktora gittim bebek 9 mm çıktı doktor gelişmiyo dedi.sat 10 ocak.sizde doktora giden varmı.paylaşırsanız sevinirim

oo masaallah ins. bizde o gunleri goruruz..

arkadaşlar aranıza bende katıldım bende 18 haftalık hamileyim ve kızım olacak inşallah şuana kadar herşey normal inşallah bundan sonrada bir sorun olmaz ....

benimde sanirim 4 vrya 5 haftamda gogsumde bir sizlama oluyordu sonradan gecti gecmis olsun

ben de hamileyim ve SAT 9 ocak 2009,biz bebişimizin varlığını 14 şubatta öğrendik,en güsel sevgililer günü hediyem oldu benimmmm:) hersey yolunda olursa ekim'de evimize gelecek bebiş...benim daha bebişimin kalp atışlarını göremedik,7 mart'ta randevumuz var bakalım.. bi de ben de hipotiroidi çıktı ve ilaç kullanmaya başladım,öyle işte..görüsürüsss

arkadaşlar sizin bilgilerinize göre benim hamileliğim normal gibi.doktor niye gelişmiyo diyo çıldırıcamÇok üzgünüm çoook

benide eklermisiniz..kilo ) sat:20 ocak doğumm 27 ekim gibbiii ve 5 hafta 4 gün

hadi hayirlisi olsun hemen ekledim Allah kucaginiza almayida nasip etsin..

QUOTE=bebiş istiyoruz;5515576]benide eklermisiniz..kilo ) sat:20 ocak doğumm 27 ekim gibbiii ve 5 hafta 4 gün[/QUOTE]

herkese merhaba...beni de eklermisiniz? sat:26 ocak tahmini doğum tarihi:2 kasım kilo:63 ilk bebeğimiz olacak kısmetse bende çok heyecanlıyım.4 mart ta doktora gidicez inşallah herşey yolunda gider... :)

ekledim canimm hadi hayirli olsun..bizde cok heyecaliyiz ..sabirsizlikta var bir an once buyusede gelse kollarima :)

herkese merhaba...beni de eklermisiniz? sat:26 ocak tahmini doğum tarihi:2 kasım kilo:63 ilk bebeğimiz olacak kısmetse bende çok heyecanlıyım.4 mart ta doktora gidicez inşallah herşey yolunda gider... :)

kızlar merhaba bende sat tarihi 25 ocak bende hamişimmm.Benide ekleyi listeye ben çok pinpirikliyim keseyi gördük acaba içi dolumu kalbi atarmı çok merak ediyorumm.Ben hergün crione vajinal jel kullanıyorum birde üç günde bir proloton iğne yapırıyorum progestron biraz düşük çıktıda.yememe dikkat ediyorum birazda haraketleme ama işim çok stresli buda inşallah bebişe etki etmez.

slm arkadaşlar bende buraya hamile kaldıktan sonra üye olanlardanım SAT 18 OCAK 6.HAFTALIK 25 EKİM MUHTEMEL DOGUM TARİHİ. 60 KİLOYLA HAMİLE KALDIM ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN

merhaba arkadaşlar Rabbime şükürler olsun sonunda ben de hamileyim. beni de eklermisiniz. sat 27 ocak kilom sanırım 56 emin değilim henüz tartılmadım. şimdilik doğum tarihi 3 kasım gibi görünüyo hayırlısı olsun. perşembe ya da cuma ilk kontrolüme gidicem. inş. bi sorunla karşılaşmayız..

merhaba arkadaşlar ben bu gün üye oldum benimde adetim 24 ocak hastalığım geçince 1 mart pazar günü test yaptırdım sonuc hcg 20 çıktı ama daha yeni hamile kaldım anlaşılan pek bilgim yok dahada test yapmadım ne yapmam gerekiyor söylerseniz sevinirim iyi günler...

canım tebrikler Allah tamamına erdirsin. senin test yapmana gerek yok artık kanda çıkmış ya o yeter. doktor demedi mi "şu gün kontrole gel" diye. onun seni yönlendirmesi gerekiyo..

arkadaşlar size bişey sorucam bulantılarınız başladımı. kaçınca haftada başlıyo genelde?

bugün tekrar kontürele gittim 30 çıktı üç gün içinde daha çok gelişmesi gerekiyormuş bir sürü test verdi bu benim 3. bebeğim diğerlerini düşürdüm buda böyle olunca moralim baya bozuldu anlayacağınız birde eşim aşırı bebek hastası bana pek destek olmuyor anlayacağınız dua edin ne olur bunada birşey olmasın şimdiden teşekkür ederim

oncelikle yeni gelen arkdaslar hosgelmis fazla zamanim olmadigi icin burayi ihmal ettim ve malesef birkac gun daha belki yokum hastaneye gidiyorum bu sebepten yeni yelenleri listeye biraz gec ekleyebilecegim.kusura bakmayin en kisa zamanda yazacagim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…