- Konu Sahibi KARTOPU344
-
kızlar bende bu ay aşılama yaptıracam inşallah ben bu konuda pek bilgili değilim üniversite hastanesine muayene için gittim doktorum aşılama önerdi gonal300 gonal 900 purogon ve çatlatma iğnesi yazdı adet olunca 3. gün gel dedi ben çok heyecanlıyım ve de korkuyorum biraz anlatırmısınız lütfen hangi aşamalardan geçeceğim ilaçlar haricinde ek bi ücret ödemem gerekiyo mu
hayırlısı arkadaşım, inşallah mutlu sona ulaşırsın.ilk aşılamamı seninki?
Bundan önceki tüp bebekti negatif..Bu yuzden aşılama yaptırmaya karar verdik sırasıyla olsun devlet karşılasın diye..İnşallah bundan bir sonuç alırız.Daha 2. gün ama acayip agrım var duramıyorum.Üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum...Sen hangi aşamadasın..
kartopu çok teşekkür ederim canım evet çok güzel cevap verdin sağol doktorum bana adetinin 3. günü gel dedi tedaviye başlıcaz benim kafama takıldı üçüncü günüm ya cumartesi ya da pazara gelirse sorun olur mu ikinci merak ettiğim şey göbekten iğne yapılacakmışım ben yapabilecekmiyim ya problem olursa ne yaparım bi de ben çok korkuyorum rahim filmi çekildim çok canım yandı aşılamada da canım yanacak mı iğneler yapılırken acıtıyomu
slm arkadaşlar bende 3şubat çarşamba günü ilk aşılamamı oldum bakalım çevremde herkez yok olmaz bu yolla hamile kalamassın diyo hep olmamış örnekler var ama belki ben iyi örnek olurum dua ediyorum yüzümüz gülsün
hayırlısı olsun arkadaşım. sen kimseyi dinleme bu aralar. önce Allaha sonrada kendine inan. burada bir sürü örneği var aşılama ile hamile kalan. inşallah güzel haberlerini alırız. tahlil günün ne zaman?
sağol arkadaşım bende öle yapmaya çalışıyorum tahlil gününü aşılamadan 15 sonra dedi herhalde ayın 17 si felan olacak ama okadar adet belirtilerim varki allahım korkuyorum ya:1no2:
bende bu ay aşılama yaptırdım arkadaşlar sonucumu 23 şubatta öğreneceğim. Yaplırken hiç birşey hissetmedim ağrım falan da yok normalmi sizce
slm kızlar bende 3 şubatta yaptırdım aşılamamı rukiyeilayda sende ogün yaptırmışsın benim drumda 15 gün sonra test yaparız dedi sen kimseyi dinleme boşver hiçbişeyide takma kafana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?