Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bende 3 şubatta yaptırdım aşılamamı rukiyeilayda sende ogün yaptırmışsın benim drumda 15 gün sonra test yaparız dedi sen kimseyi dinleme boşver hiçbişeyide takma kafana...

nursim05 sağol canım bende takmamaya çalışıyorum buarada senin sorunun neydi ve kaç senedir istiyodun bende pko var

slm arkadaşlar..bende dün ilk aşılamamı yaptırdım..yalnız be çatlatma ignesi olmadım..dr.um çatlamış yumurtaların var dedi..bide bilginiz varmı bilmiyorum da her iki overde iki yumurta var dedi..ikiz olma şansı oluyo galiba dimi..düşünmemeye çalışıyorum ama bu düşüncelerden tamamen uzaklaşamak imkansız..15gün sonra kesin çıkar mı bide??aydınlatırsanız çok sevinirm:)

dün aşılama yaptırdınsa 24 şubatta tahlil istemiş olması gerekir doktorunun. orada belli olur zaten. hadi hayırlısı inşallah tutar. alırsın bebişini kucağına. her iki yumurta da döllenirse tabiki ikiz olur

tşk.ederim canım.amin inş.tahlil için adetinden 7 gün geçince kesin hamilesin dedi.ama geçsede geçmesede mutlaka gel dedi..du bakalım hayırlı sonuçlar inş.

selam kızalr bende 9şubatta yaptırdım aşılamamı,benim doktorum ultrasonda baktığında ilk gördüğü 3yumurtanın(19-20-21-mm)old söledi ve daha bakmadıbaşka yumurta oluşmuş mu oluşmamış mı diye..
bide sperm yıkandıktan sonra bize ne kadar old felan açıklamadılar ine kadar transfwer ettiklerini?
birde ilk aşılamam benim kasıklarımda hafif bi ağrı var.psikolojik olarak ta sürekli dua ediyorum ve hep olacak tutacak diyorum inşallahh allah hepimizin gönlüne göre verir

kızlar bende yarın sabah kontrole gidiyorum. bakalım yuoşlar ne alemde. ona göre aşılama için tarih verecek doktorum.

herkesin sonuçları pozitif çıkar inşallah.

Kartopu merhaba canım.
ınşallah aşılaman tutar arkadaşım.
Beni aralık ayı aşılama topiğinden hatırlarsın.

selam kızlar bende bu aya şılama için koşturanlardanım bugün gonaf'in 7 günü henüz yeterli büyüklükte değil dedi doktorum p.tesi tekrara çağırdı ilk aşılamam olacak allahım nasip ederse.....
bilginiz varmı kızlar ben daha önce 2 kez klomen +çatlatma iğnesi tedavisi gördüm tutmadı klomeni 5 gün kullanıp 7 gün gittiğimde 22-24 lük yumoşlar vardı ama gonal -f te bugün 7gün hala 12-13 te yavaşmı oluyo yoksa bende mi bi sorun var........

merhaba arkadaşlar bende 2. aşılamamı dün yaptırdım.sabırsızlıkla güzel haberler bekliyorumm...hayırlısıyla inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin..

Kartopu merhaba canım.
İnşallah aşılaman tutar arkadaşım.
Beni aralık ayı aşılama topiğinden hatırlarsın.

merhaba canım hatırlıyorum tabi, 2 ay kadar ara verdim. eşim zaten iş için istanbul dışındaydı gelince bir kere daha deneyelim dedik olmazsa tüpe geçeceğiz. bugün kontrole gittim. bugün ve yarın iğnelere devam. pazar tekrar kontrol. salı günüde büyük ihtimalle aşılama yapılacak. inşallah bu sefer tutturabiliriz. :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende 2. aşılamamı dün yaptırdım.sabırsızlıkla güzel haberler bekliyorumm...hayırlısıyla inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin..

o güzel haberi bizimle paylaşman için bizde sabırsızlanıyoruz arkadaşım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

hemen moralini bozmasana arkadaşım. ben gonal f kullanmadım onun için gelişimini bilmiyorum. ama sorun olsa doktorun zaten söylerdi. pazartesiye kadar kocaman olur inşallah yumoşlar. :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…