- Konu Sahibi KARTOPU344
-
ece sen hangi aşamadasın?
sancux merhaba,
sendeki gelişmeler ne durumda, hangi aşamadasın şu anda?
Merhaba canım ben tüp bebek yaptırdım.
Salı günü transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi.
Test tarihimi bekliyorum dua ediyorum tutunmuşlardır diye.
sancux inşallah güzel haber verirsin burdan bizlerede umut olursun..
Bu ay aşılama tedavisine başlayan arkadaşlar...
Allah hepimizin yardımcısı olsun,emeklerinizin karşılığını versin...
27 yaşındayım ve Pko luyum.Bende ocak ayında günlük 75 doz puregonla başlamıştım.Çok korktuğum için ilk 7 gün sağlık ocağında yaptırdım,sonra korkumu yenip kendim yaptım,ben yaptıysam herkes yapar korkmayın,herneyse...
ilk haftanın sonunda puregonun kartuşunun çok az azaldığını gördüm,çoktan yarılanması gereken 600lük kartuş azıcık ilerlemişti.Zaten her kontrole gidişimde doktorum,yumurtalardan hiçbirinin öne atılamadığını büyüyemediklerini söylüyordu,yani nerdeyse kulanmam gerekenin 4te 1ini kullanmışım,kesinikle kullanım hatası da yoktu,çünkü doktorun hemşiresi ilkini yapmıştı.
Neticede puregonun kalemi mi tutukluk yaptı,anlayamadık,kalemi değiştirdik.Doktorum aman vakit kaybetmeyelim deyip dozu 125 e çıkarttı,tabi buda benim bünyeyi alt üst etti,
4. gün e2 im 1600ü buldu,yumurtalar çoştu,onlarca kalitesiz yumurta oluştu,hatta e2 yani östrojenimin yüksekliği çok tehlikeli boyutlara ulaştığı için ,doktor panik bi şekilde aşılama sürecini de yarıda bıraktırdı,hayati tehlike sınırına gelmişim...
Ve o yumurtaların bana adetle atılabileceğini söyledi,adetin 3.günü gel dedi,gitim,atılamamışlar,nurtopu gibi kistlerim olmuş,diaformin diye bir şeker hapı ve doğum kontrol hapı yasmin verdi,3 ay ara verdik...bende 18 yaşındayım ya bekleriz canım,nolcak!..
şok şok şok...
işte ilk aşılamam yapılamadan kaldı,şimdi kistlerin atılmasını bekliycez...Tabi o gerizekalı doktoruda bıraktım...Lütfen iğnenizi iyi takip edin,kendinizi deneme tahtasına çevitmeyin...Doktorlarınızı iyi seçin kızlar,benimkide sözde Konyanın en iyi özel hastanesinin infertilite ve tüp bebek uzmanıydı!...
Allah yardımcınız olsun...moralinizi yüksek tutun...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım arkadaşım :teselli: çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni okadar iyi anlıyorumki bende 27 yaşındayım pko yum allah yardımcın olsun bende bu ay 24 milimlik bir yumurtayla aşılama yaptırdım sonucu bekliyoruz ama karnım okadar ağrıyoki adet olacağım gibi ağrı durdukca ümidimde gidiyo hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?