- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.241
ben 5 dakikalığına geldim yoksa koçiş vurur :)
yok dökülme değilmişde yapış yapış oluyormuş kirpikleri nasıl oluyorsa... eski kadınlar gözlerden anlarmışmışlar....
birde göbek çekme diye birşey duydumdoğrumudur dersiniz. öyle birşey varmıdır .... biri yazmış okudumda hamiş kalamıyormuş herşey normalmiş göbek kaldırmış nasıl oluyorsa artık o ay hamiş kalmış...
benimkisi normal alışır seninkide merkezdede bir tane dahi erkek yok hemşireler sekreterler sadece 1 dr erkek diğer dr lar kadın alıştı artık ne yapsın
sakın deneme sakın
zaten yaptıracak kimseyibilmiyorumda duydum hayırdır.....
arkadaşlar preseedi hayırlısıyla bugün kullandım ben rahatsız olmadın gayet hafif bir jel kullanmanızı tavsiye ederim merak edenler için yazdım
arkadaşlar preseedi hayırlısıyla bugün kullandım ben rahatsız olmadın gayet hafif bir jel kullanmanızı tavsiye ederim merak edenler için yazdım
3. seviyeye çıkabildinmi:)))) ay bu arada çok güldüm hehehehehhehe heheheheh:)))
evet pınarcım monütör sayesinde 13. gün yumurtladığımı öğrendim gerisi Allaha kalmış hayırlısıyla
bu arada b.ç.t yapıyormusun
Yaptım canım bide incir havuç suyu kürü yaptım.
evet pınarcım monütör sayesinde 13. gün yumurtladığımı öğrendim gerisi Allaha kalmış hayırlısıyla
Yaptım canım bide incir havuç suyu kürü yaptım.
yok canım yumurtlamanın gerçekleştiğine çok sevindim... ona gülmedim aman sakın yanlış anlama......
biz bayanlar ya çok tehlikelimiyiz nedir hehe erkeklerin bunları konuştuğunu düşüne biliyormusun.. ben düşünemiyorum ama biz bayanlar çok rahatlıkla konuşuyoruz.....
düşünsenize eşimiz bir arkadaşına sperm testine gidiyorum dermi asla.. ama biz hsg de diyoruz muayenede diyoruz ..... monütör mü diyoruz... ismi neydi pressss jel yok süte otur :))) hehehe ay bu çok komük aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?