Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamsemde geldi.......... gamsem yaprak dökümünemi baıyorsun hehe dizide kayboluyorsun reklamlarda geliyorsunda merak ettiiimm

benimkisi normal alışır seninkide merkezdede bir tane dahi erkek yok hemşireler sekreterler sadece 1 dr erkek diğer dr lar kadın alıştı artık ne yapsın

sakın deneme sakın

benimkisi normal alışır seninkide merkezdede bir tane dahi erkek yok hemşireler sekreterler sadece 1 dr erkek diğer dr lar kadın alıştı artık ne yapsın

hehe aşılamada verdi ya atlattık onu artık heralde daha sorunsuz olur....... dediğin gibi kuzu kuzu alışacak:))) ama beimki yabani kuzu nappalım...

arkadaşlar preseedi hayırlısıyla bugün kullandım ben rahatsız olmadın gayet hafif bir jel kullanmanızı tavsiye ederim merak edenler için yazdım

evet pınarcım monütör sayesinde 13. gün yumurtladığımı öğrendim gerisi Allaha kalmış hayırlısıyla

yok canım yumurtlamanın gerçekleştiğine çok sevindim... ona gülmedim aman sakın yanlış anlama......

biz bayanlar ya çok tehlikelimiyiz nedir hehe erkeklerin bunları konuştuğunu düşüne biliyormusun.. ben düşünemiyorum ama biz bayanlar çok rahatlıkla konuşuyoruz.....

düşünsenize eşimiz bir arkadaşına sperm testine gidiyorum dermi asla.. ama biz hsg de diyoruz muayenede diyoruz ..... monütör mü diyoruz... ismi neydi pressss jel yok süte otur :))) hehehe ay bu çok komük aslında...

yok bitanem alınmadım merak etme heyecanla gelişmeleri yazdım :) aklımı çalışmalarla bozduğum için.kocam söylenmeye başladı ben kaçıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…