Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrr topik neden bomboş...... bir misafirmiz var okadar.... oda hoş gelmiş topiğimize....

hadi arkadaşların tocişleri siz uyuyun arkadaşlarım nete girsinler:))) ben sıkılıyorum .....

kimsecikler yok ancak gelirler.

hehe gelsinler gelsinlerrrrr :)))) ay demin bir arkadaşla konuştum gününü geçmiş evdede test olmayınca buralarda karbonatla test diye birşey okumuş deneyeyim demiş... idrara döküyormuşsun kabarırsa hamişsin demekmiş oda yapmış kabarmış.....

tabi bizim kız heyecanlıanmış ama eminde olamamış birinede yaptırsam baksam demiş eşinden rica etmiş eşine yaptırmış onunda jabarınca e seninde hamiş olma şansın olmadığına göre yalan demiş... ay öldüm gülmekdennnn

bu zamanda neler duyucaz daha bakalım

bu zamanda neler duyucaz daha bakalım

:))))) eşime böyle bir test yaptırdığımı düşünemiyorum:))))) kız birde geçen ben okudum hamileliğin ilk belirtilerinden biri kirpiklermiş hehe diyorum bir onlara bakmıyordum onlarada bakarım artık...alkisalkisalkishihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

neden çekiniyormu

iki kere sperm testi yapıldı evimiz alldan merkezi yerdede evde boşaldı koşa koşa ben tahlile götürdüm... hele aşılama ödüm koptu örnek veremeyecek diye.. çekinmede deilde benimki biraz ağır abi tarzı değilmişmişmiş....

heh üç ay önce yazdığım yazılara bakıyorumda buralara hehe boşayacağım diye bile yazmışım sinirden:))))

kirpikler dökülüyormuydu hatırlıyorum öyle bişeyler

yok dökülme değilmişde yapış yapış oluyormuş kirpikleri nasıl oluyorsa... eski kadınlar gözlerden anlarmışmışlar....

birde göbek çekme diye birşey duydumdoğrumudur dersiniz. öyle birşey varmıdır .... biri yazmış okudumda hamiş kalamıyormuş herşey normalmiş göbek kaldırmış nasıl oluyorsa artık o ay hamiş kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…