Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar biraz geç yazdım kusura bakmayın...test yapmaya gerek kalmadı çünkü evden çıkmadan hasta oldum :( kısmet değilmiş...inşallahh sizler mutlu haberler verirsiniz buraya...

canım arkadaşım biliyorum ne söylesek boş ama nolur kendini bırakma tekrar tekrar denicez asla bırakmıcaz rabbim nasip edecek inşallah ümidini yitirme sakın

ne kadar garip...

doktora gitmeyince sanki olmayacakmış gibi geliyor değil mi? doktora gitmeyince , sanki o ay boşa gidiyormuş gelmesi ne kadar ilginç. ne kadar şanssızız.

neden bizim de doğal yoldan olmuyor? off ya ... ne suçumuz var bizim?

mrb canım evet kendimizi buna şartlandırmışız gibi her ay umutla beklemek nedemek bunu ancak bizler biliriz.bu arada msn ekledim seda diye kabul edersen görüşürüz canım

ıyi akşamlar kızlar. Funan çok üzüldüm ama sen yinede test yap bence sitede başka bir sayfada okumuştum aşılamadan sonra hastalanmış 2. günü tedaviye başlamak için doktara gitmiş tahlilde hamile çıkmış dikkat edin test yapın yazıyordu. Bana da hastalansanız bile gelip test yaptırın hamile kalmadığınız anlamına gelmiyor diyordu hastaneden verilen kağıtta. Küçük bir ihtimalde olsa bence tahlil yaptır canım. ınşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Hepiniz için dua ediyorum kendim için dua ederken.

Bu arada yumurtası hemen büyümeyen arkadaşlar üzülmesin 16 gün fostimon kullandım 18. günde aşılamam yapıldı. Daha öncede yazmıştım baştan 6. günde 16 mm yumurtam vardı sonra doktor büyük yumurta yok en büyüğü 12 mm dedi tedaviye ara verecek diye bütün gün ağladım herkesin 11. günde 14. günde aşılama olurken benim 18. gün oldu ama tuttu o yüzden kafanıza takmayın sabırla büyümelerini bekleyin. ınşallah hepimiz hamile kalacağız

Bu arada yumurtası hemen büyümeyen arkadaşlar üzülmesin 16 gün fostimon kullandım 18. günde aşılamam yapıldı. Daha öncede yazmıştım baştan 6. günde 16 mm yumurtam vardı sonra doktor büyük yumurta yok en büyüğü 12 mm dedi tedaviye ara verecek diye bütün gün ağladım herkesin 11. günde 14. günde aşılama olurken benim 18. gün oldu ama tuttu o yüzden kafanıza takmayın sabırla büyümelerini bekleyin. İnşallah hepimiz hamile kalacağız

vuslatcım hangi hastanede aşılamanı oldun acaba

Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümünde aşılamamı oldum. Diğer arkadaşlardan farklı olarak bize tedavi boyunca ilişki yasaktı. Çatlatma iynesini Pazar akşam 6 da vurdurup Pazartesi sabah 11 de aşılama yapıldı bazı arkadaşlara 2 gün sonra yapılmış. Aşılamadan sonra yatarak ayrı bir yatağa taşındım ayağa hiç kalkmadan o yatağa geçtim aşılamadan sonra kalkmadan 3 saat kadar dinlendim. Tavsiye ederim muayeneye uzman doktorlar geliyor genelde ama tedavide kullanılan ilaçlar ve takibini profesör doktorlar karar veriyor.

Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümünde aşılamamı oldum. Diğer arkadaşlardan farklı olarak bize tedavi boyunca ilişki yasaktı. Çatlatma iynesini Pazar akşam 6 da vurdurup Pazartesi sabah 11 de aşılama yapıldı bazı arkadaşlara 2 gün sonra yapılmış. Aşılamadan sonra yatarak ayrı bir yatağa taşındım ayağa hiç kalkmadan o yatağa geçtim aşılamadan sonra kalkmadan 3 saat kadar dinlendim. Tavsiye ederim muayeneye uzman doktorlar geliyor genelde ama tedavide kullanılan ilaçlar ve takibini profesör doktorlar karar veriyor.

canım bende burdaki üniversite hastanesinde yaptıracam aşılamamı bunun için gün sayıyorum yarın gidip ilk tedavime başlıcam inşallah rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın hepimizinkini ilgimi çeken senin doktorun seni 3 saat dinlendirmiş okuduğum bazı arkadaşlar işlem bitince 10 dakika dinlendim kalktım diyo birde bazıları ilişki öneriyo bazıları önermiyo acaba bunların etkisi oluyomu Allahım kafam nasıl karışıyo hangisi en doğrusu acaba?

günaydın arkadaşlar,

bugün kandil Allahım bütün dualarımızı kabul eder inş:Saruboceq:

ben de ank.da üniversite hastanesinde yaptırıyorum ama aslında hiçte memnun değilim, keşke özel bir merkezde mi yaptırsaydım boşuna zaman mı kaybediyorum diye düşünüyorum, sonuncu aşılammada yumurtalarım çok çabuk gelişti, bana hep çatlatma iğnesinde 36 saat sonra yapıldı, hatta 3. de 36 saati de geçmişti yarım saat falan, tatil günüydü ve doktorlar ha bire doğuma giriyolardı, bana anca sıra geldi, vuslatın iğnesini 1 gün sonra yapmışlar, acaba öyle olunca mı tutuyor

günaydın arkadaşlar,

herkese hayırlı kandiller. bu mubarek günün hürmetine Yüce Allahım tüm dualarımızı kabul etsin. hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inşallah AMıNNNNNNNNNNN

günaydın arkadaşlar,

bugün kandil Allahım bütün dualarımızı kabul eder inş:Saruboceq:[/QUOA

Amin canımmm, arkadaşlar herkesin mübarek kandilini kutluyorum, Hepimiz için hayırlara vesile olur İnşallah, Allahım kalbimizden geçeni önce karnımıza sonra kucağımıza versin sağlıkla İnşallah..

Mergül ........................... 23/Şubat :nazar:
Vuslat 35.........................23/Şubat (o şimdi hamile)zemuszemus
Leylim.............................23/Şubat :nazar:
Gamsem.........................24/Şubat :nazar:
cimcime_82....................25/Şubat :nazar:
Aslanca..........................26/Şubat :nazar:
Jbase.............................27/Şubat :nazar:
Minaaa...........................01/Mart :nazar:
Eneplnar.........................02/Mart :nazar:
Kartopu344.....................02/Mart :nazar:
Ece006......................... ..02/Mart :nazar:
Uğurumuz.......................06/Mart :nazar:
banucaner......................07/Mart :nazar:

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor :nazar:
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor :nazar:

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak :nazar:

arkadaşlar listemizi kopyaladım hata yok umarım, gamsem,leylim,cimcime , aylinden de ses yok dünden beri, bu mübarek günde İnşallah hayırlı haberler alırız, kıslar nerdesiniiiizzz

ben de ank.da üniversite hastanesinde yaptırıyorum ama aslında hiçte memnun değilim, keşke özel bir merkezde mi yaptırsaydım boşuna zaman mı kaybediyorum diye düşünüyorum, sonuncu aşılammada yumurtalarım çok çabuk gelişti, bana hep çatlatma iğnesinde 36 saat sonra yapıldı, hatta 3. de 36 saati de geçmişti yarım saat falan, tatil günüydü ve doktorlar ha bire doğuma giriyolardı, bana anca sıra geldi, vuslatın iğnesini 1 gün sonra yapmışlar, acaba öyle olunca mı tutuyor

canım rabbim isteyince her şekilde tutturuyo bak ne güzel aşılamanı yaptırmışsın şimdi rahat olmaya çalış düşünme bunları mübarek kandil hürmetine Allahım yavrunu kucağına almanı nasip eder inşallah

kızlar,

ben mergül,leylim ve gamsem e özelden mesaj attım tahlil sonuçlarınızı merak ediyoruz bize topikte yazarmısınız diye. bakalım artık yazarlarsa öğreneceğiz. inşallah olumsuz değildir, yada seviçten bizi unuttular. :))))) inşallah öylede olsun

Back
X