Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım rabbim isteyince her şekilde tutturuyo bak ne güzel aşılamanı yaptırmışsın şimdi rahat olmaya çalış düşünme bunları mübarek kandil hürmetine Allahım yavrunu kucağına almanı nasip eder inşallah

Amin canım hepimize nasip eder İnşallah, sende yaptırırsın seninki de tutar İnşallah

günaydın arkadaşlar,

Allahım hayırlısıyla bizlere de sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı, ailesine ve devletine hayırlı evlatlar nasip et. ısteyen kullarını çocuksuz bırakarak test etme yarabbim. Eğer evlat sahibi olmamız hayırlısı değilse bizlere gani gani sabırlar ver Allahım. (bu cümleyi yazarken bile içim acıyor)

Aminnn.. Hepinizin kandili mübarek ve dualarımız kabul olsun inşallah...

günaydın arkadaşlar,

Allahım hayırlısıyla bizlere de sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı, ailesine ve devletine hayırlı evlatlar nasip et. İsteyen kullarını çocuksuz bırakarak test etme yarabbim. Eğer evlat sahibi olmamız hayırlısı değilse bizlere gani gani sabırlar ver Allahım. (bu cümleyi yazarken bile içim acıyor)

Aminn...(Benimde içimi sızlattın)

günaydın arkadaşlar,

Allahım hayırlısıyla bizlere de sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı, ailesine ve devletine hayırlı evlatlar nasip et. İsteyen kullarını çocuksuz bırakarak test etme yarabbim. Eğer evlat sahibi olmamız hayırlısı değilse bizlere gani gani sabırlar ver Allahım. (bu cümleyi yazarken bile içim acıyor)

:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,

Bence hayırlıdır bizim çocuk sahibi olmamız niye hayırlı olmasınki, çocuk istemeyen hatta evli bile olmayan bi sürü kadın hamile kalıyo, hani okuyoruz ya gazetelerde , tuvalette doğurdu yok boğdu çöpe attı, böyle insanların oluyo da (insan demeye bile içim elvermiyo) bizim anne olmamız mı hayırlı değil, hiç sanmıyorum, ben inanıyorum, yürekten isteyen herkesin, hepimizin olacak, sadece Allah bizim sabrımızı deniyo, sabırlı olup mükafatımızı alıcaz İNŞALLAHHH

günaydın arkadaşlar,

Amiiiiin inşallah canım benimde içim cızzzzzzzzz etti ya

Bence hayırlıdır bizim çocuk sahibi olmamız niye hayırlı olmasınki, çocuk istemeyen hatta evli bile olmayan bi sürü kadın hamile kalıyo, hani okuyoruz ya gazetelerde , tuvalette doğurdu yok boğdu çöpe attı, böyle insanların oluyo da (insan demeye bile içim elvermiyo) bizim anne olmamız mı hayırlı değil, hiç sanmıyorum, ben inanıyorum, yürekten isteyen herkesin, hepimizin olacak, sadece Allah bizim sabrımızı deniyo, sabırlı olup mükafatımızı alıcaz İNŞALLAHHH

canım ya bugün ben çok duygusalım akşamda öyleydim yazılarınızı okurken ağlamklı oluyorum çok doğru söylüyosun ama bu durumu bizler yargılayamıyoruz ne yazık ki.
Bu gece hepimiz birbirimiz için dua edelim olur mu? Rabbim dualarımızı kabul etsin amin.

Bence hayırlıdır bizim çocuk sahibi olmamız niye hayırlı olmasınki, çocuk istemeyen hatta evli bile olmayan bi sürü kadın hamile kalıyo, hani okuyoruz ya gazetelerde , tuvalette doğurdu yok boğdu çöpe attı, böyle insanların oluyo da (insan demeye bile içim elvermiyo) bizim anne olmamız mı hayırlı değil, hiç sanmıyorum, ben inanıyorum, yürekten isteyen herkesin, hepimizin olacak, sadece Allah bizim sabrımızı deniyo, sabırlı olup mükafatımızı alıcaz ıNŞALLAHHH

KATILIYORUM SANA CANIM GEÇTE OLSA OLCAK BENDE ıNANIYORUM BUNA:lepi:

Son düzenleme:
canım ya bugün ben çok duygusalım akşamda öyleydim yazılarınızı okurken ağlamklı oluyorum çok doğru söylüyosun ama bu durumu bizler yargılayamıyoruz ne yazık ki.
Bu gece hepimiz birbirimiz için dua edelim olur mu? Rabbim dualarımızı kabul etsin amin.

tabiiki hepimiz dua edecegiz birbirimiz için inş. en kısa zamanda kavuşacagız bebişlerimize :Saruboceq:

Canım yaa ilaçlar yüzünden bence, hamile kadın hormonu veriyolar, ben de normalde duygusal bir insan değilim ama bu aralar sık sık ağlama krizine giriyorum, tabiiki dua edeceğiz, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşallah

cimcime sen bugün tahlıl yaptırıyormusun yoksa hala beklemeye kararlımısın. bak bugün kandil belki uğurlu gelir ne dersin.

kandilimiz mubarek olsun bu güzel kandilin hürmetine rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah. benim alt komşumun iki tane çocuğu vardı ve korunuyodu korunduğu halde maşallah bi tane daha oldu çokta üzüldü olduğuna, aynı şekilde karşı komşum ikinci bebişini doğurdu maşallah diyorum tabiki allah saklasın ama bende çok fena oluyorum çok ağlıyorum çok dua ediyorum hepimize

arkadaşlar ağlamayın lütfen ..

bol bol dua edin kısmette , alnımızda yazılıysa biz istemesek bile olur. ama kısmet değilsede yapacak birşey yok.

bir arkadaşım söylemişti hayırlısıysa olsun deme Allahım bana evladı hayırlı kıl diye dua et demişti. bu akşam hepimiz böyle dua edelim.

AMıNNNNNNNNNNN

cimcime sen bugün tahlıl yaptırıyormusun yoksa hala beklemeye kararlımısın. bak bugün kandil belki uğurlu gelir ne dersin.

cnm önce herkesin kandili mübarek olsun...beklemek istiyorum aslında ama bi yandanda kandil gününe denk geldi bi hayır vardır diyorum,yaptırsammı çok karasızımm kızlar...adetimede 2 gün var daha of ya kafam iyice karıştı...

kızlar size de şöyle oluyor mu bilemiyorum.

mesala bizimkisi sebepsiz olmuyor bebek. o kadar doktora gidiyorum. hazirandan bu yana 1500-2000 tl harcadık nerdeyse. eminim aranızda daha fazla harcayanlarınız da vardır. düşünün ben henüz hiç aşılama yaptırmadım. her bir aşılama için 500 tl vereceğim. sonra diyorum ki kendi kendime neden uğraşıyorum bu kadar. eğer Allah kısmet ettiyse şayet bi şekilde olcak. kısmet etmediyse de ne yaparsam yapayım olmayacak. sonra içimden başka bir ses daha çıkıp başlıyor konuşmaya. özlem zaman hızla akıp geçiyor. bak 1 ay daha boşa geçti. git doktoruna. devam et.

gerçi her doktorun muayenesine gittiğimde hamilelerle aynı odada bekleyip üzülmekten başka bişey geçmiyor elime ya. benim işim 5 dk sürdüğü için neyse beni hemen alıyorlar içeri. girip gösterip doktorun ağzından çıkacak ufacıcık iyi bir haber için bekleşiyorum. sonra hamilelere baka baka ordan uzaklaşıyorum. ben artık altımı açıp göstermekten doktorun muayenesine taşınmaktan hamileleri görmekten çok yorulduğumu hissediyorum. mutlu karı kocaları görmek canımı yakıyor. bense ya tek başıma yada annemle gidiyorum. o kadar trajik geliyor ki...

off içinizi bunaltıyorum biliyorum. özür dilerim. sadece bu hafta yine hastalandığım için bunalımdayım.

cnm önce herkesin kandili mübarek olsun...beklemek istiyorum aslında ama bi yandanda kandil gününe denk geldi bi hayır vardır diyorum,yaptırsammı çok karasızımm kızlar...adetimede 2 gün var daha of ya kafam iyice karıştı...

ay canım imkanınn varsa yaptırmanı çok isterim bu güzel geceye müjdeli haberle girelim inşallah ne dersin

Back
X