Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım arkadaşım saol benim için ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsun değerim 149.8 çıktı buğün adet günümde inşallah dahada artar ama ben kendimi kötü hissediyorum belim ağrıyo gögüslerim şişti başım dönüyo iştahsızlık gaz uyku düzensizliği..vs...

murse hoş geldin canım,

2. tahlilini yaptırdınmı hayatım? hayırlı olsun hamileliğin, inan sabah okuyunca çok sevindim. herkes sırayla hamile kalıyor çok güzel .

Allah analı babalı büyütsün, hayırlısı ile evladını kucağına almak nasip etsin inşallah.

hamilelik belirtileri başlamış işte arkadaşım ne güzel, hayırlı ,sağlıklı,güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.

bak sonucunda katlamış maşallah. tekrar hayırlı,uğurlu olsun bebişin canım

canım benimm hoşgeldin değerin maşallah çoğalmış.....

dinlenmeye çalış fazla yorma kendini olucak bu sıkıntılar bebeğini düşün mutlu ol......

hoşgeldin murse değerin yükselmiş gözün aydın arkadaşım...

saol canım Allah razı olsun Rabbim enkısa zamanda sana ve tüm arkadaşlarıma nasip etsin ben hep dualarımla yanızda olucam bundan emin olun dualarım sizlerle güzel rabbim vaktini zamanını biliyo bizlere sadece dua etmek kalıyo ...gerçekten bu listeyi açmakla nekadar güzel bişey yapmışsın dualarımızla burda birleştik birbirimize destek olduk bazen hüzünlendik bazen mutlu olduk umarım bundan sonra hepppp ama heppp mutlu olucaz bu güzel haberlerle....seni seviyorummm hepiniziiiii.

aminnnn saol kartopum benim canımmmm dualarım inan sizinle bunu unutmayın sakın banada dua verin tefriciyeyi ezbere biliyorum bitiririm Allahıma şükürler olsun herşeyin başı dua dua yılmadan usanmadan bıkmadan rabbime açın avuçlarınızı boş çevirmiyo inanın...

canım benim bize tefriciyede yardım et ozaman. hem senin duan daha çok kabul olur şimdi.2144 ad. eksiğimiz var okuyabileceğin kadarını al o zaman arkadaşım,ama kendinide fazla sıkma olurmu

canım benimm hoşgeldin değerin maşallah çoğalmış.....

dinlenmeye çalış fazla yorma kendini olucak bu sıkıntılar bebeğini düşün mutlu ol......

Allaha şükür canım yükseldi dinleniyorum hep hiçbi iş yaptırmıyolar ama baya bi halsizlik var kolumu bile kaldıramıyorum ...bende dua istiyorummmm...paylaşmışsınız..

canım benim bize tefriciyede yardım et ozaman. hem senin duan daha çok kabul olur şimdi.2144 ad. eksiğimiz var okuyabileceğin kadarını al o zaman arkadaşım,ama kendinide fazla sıkma olurmu

tamam canım 1000 alıyorum bitince bidaha alırım zaten günde 800 okuyodum ben bitiririm merak etme

canım değerin çok güzel maşallah çok merak ediyordum inan rahatladım Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
ağrılarını anlıyorum canım ama bunlar da meleklerimizin cilveleri sabretmeye çalış

evet canım inan ben bu ağrıları umursamıyorum 3 yıl bekledim meleğimi inşallah sağlıkla dünyaya getiririz Allah nasip ederse doğumumuz seninle aynı heralde..

tatlıcığım canım arkadaşım banada çizelge hazırlarmısın yapamadımmm. yazıda şu olsun Rabbim meleğimi bana bağışla..olabilirmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…