- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.341
selavat alabiliyormuyuz..
ececğim salavat tamamlandı, istersen 100 adet daha ihlas var onu alabilirsin
akşam birip öyle alayım garanti olsun...salavatı hızlı çekiyorum diye aldalmak istedim..
günaydın arkadaşlar bende duanıza katılmak istiyorum 250 tefriciye 100 ihlas 100 nas 100 felak 100 selavat ve bilmiyorum okumamı istediğin başka varsa seve seve okurum
hep dualarımdasınız Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatacak inşallah
Bu arada Murse bugün yine kanda baktıracaktı inşallah değeri yükselmiştir şuan onun için dua ediyorum hepinizi çooooooooook seviyorum
canım arkadaşım saol benim için ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsun değerim 149.8 çıktı buğün adet günümde inşallah dahada artar ama ben kendimi kötü hissediyorum belim ağrıyo gögüslerim şişti başım dönüyo iştahsızlık gaz uyku düzensizliği..vs...
canım arkadaşım saol benim için ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsun değerim 149.8 çıktı buğün adet günümde inşallah dahada artar ama ben kendimi kötü hissediyorum belim ağrıyo gögüslerim şişti başım dönüyo iştahsızlık gaz uyku düzensizliği..vs...
canımmmmmmmm okadar sevindimki anlatamam. :dance: :sm_cool: gidiyorum geliyorum hamile haberi alıyorum. Allah tamamını erdirsin arkadaşım, sağlıcakla kucağına al inşallah. güzel, hayırlı bir hamilelik geçiririsin inşallah hayatım. bizlerede dua etmeyi sakın unutma olurmu.
Yüce Rabbim bizlerle beraber tüm isteyenlere anneliği tattırsın inşallah.
hoşgeldin murse değerin yükselmiş gözün aydın arkadaşım...
murse hoş geldin canım,
2. tahlilini yaptırdınmı hayatım? hayırlı olsun hamileliğin, inan sabah okuyunca çok sevindim. herkes sırayla hamile kalıyor çok güzel .
Allah analı babalı büyütsün, hayırlısı ile evladını kucağına almak nasip etsin inşallah.
aminnnn saol kartopum benim canımmmm dualarım inan sizinle bunu unutmayın sakın banada dua verin tefriciyeyi ezbere biliyorum bitiririm Allahıma şükürler olsun herşeyin başı dua dua yılmadan usanmadan bıkmadan rabbime açın avuçlarınızı boş çevirmiyo inanın...
canım benimm hoşgeldin değerin maşallah çoğalmış.....
dinlenmeye çalış fazla yorma kendini olucak bu sıkıntılar bebeğini düşün mutlu ol......
canım benim bize tefriciyede yardım et ozaman. hem senin duan daha çok kabul olur şimdi.2144 ad. eksiğimiz var okuyabileceğin kadarını al o zaman arkadaşım,ama kendinide fazla sıkma olurmu
canım değerin çok güzel maşallah çok merak ediyordum inan rahatladım Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
ağrılarını anlıyorum canım ama bunlar da meleklerimizin cilveleri sabretmeye çalış
http://lbdf.lilypie.com/ALGZp3.png
emene canım kullanıcı paneline gir ve ayarlardan çizelge kısmına yukardaki yazıyı kopyala yapıştır ve kaydet.......
canım kullanıcı panelinde çizelgeyi göremiyorum ya sana da zahmet ediyorum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?