Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar ben geldim çok iyi yapmışsın kartopucum ihlasıda eklemekte.......

bu arada kızlar gamsem çok istiyodu bu duaları okumayı sanırım ona kalmadı:))))
benim benimkilerin yarısını ona veriyim ozaman .... zaten hasta olduğum için geç başlıyabilicem.....

buarada iğnelerime yarın başlıyorum....

yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
ihlas 1000

duaları paylaşalım

gamsem.....................2yasin , 3fetih ,100 nas ,100felak, 100 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid.., 100ihlas
Egelı.........................10 yasin,10 fetih, 300 nas ,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat ,300 tevhid
Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100salavat , 100tevhid, 100ihlas
kartopu......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
bjközlem....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
ecrin87......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 200 ihlas
emenne.....................3 yasin................100 nas , 100 felek , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
ece006......................3 yasin , 3 fetih,............................... , 100 tefriciye.................................... , 50 ihlas
esra1616.......................................... ................................, 250 tefriciye ....................................,250 ihlas

TOPLAM................41 YASıN , 38 FETıH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 2300 TEFRıCıYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHıD , 800 ıHLAS

"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERıME TEZ VAKıTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBıM "

Son düzenleme:

tedavin hayırlı olsun canım Rabbimin izniyle dualarımısın da gücüyle inşallah tek tek hepimiz hamiş olacağız

ececiğim sen hangi aşamadasın canım inşallah Allahım senin de hayalinin gerçek olmasını nasip etsin canım ben tek tek isminize de ayrıca dualar etmeyi düşünüyorum

ben beklemedeyim emennecim..allah razı olsun sizin dualarınıza ihtiyacımız var..ben geçen ay seni diğer arkadaşla karıştırıp hamile sanmıştım..sonra allah söyletti galiba bu kız hamile kalıcak dedim..sonra haberini alınca ne kadar sevindim...dualarımızı yapmaya başladıktan sonra hemen hemen her ay hamile haberi almaya başladık...allah hepimize sağlıklı bir evlatla tez zamanda anne olmayı hayırlı kılsın inş..:Saruboceq:

esracığım senin de tedavin hayırlı olsun canım bütün kalbimle hayaline kavuşmanı diliyorum canım arkadaşım

sağol canım gecen ay aşılamam olmayınca buay dinlenmedeyim kendimi dha iyihissediyorum bide sizn güzel haberlerinide alınca benimde bigün olucağına inanıyorum
sen kendine çok dikkat canım herşey yolunda gider inş çok sağolun benimle olduğunuz için....

Evet canım hatırladım demek ki kalbin o kadar temiz ki Rabbim söyletti inşallah tez zamanda güzel haberini vermek nasip olur
Allah razı olsun bitanem

buarada çok güzel bi şehirde yaşıyosun eşim artvinli benim bikere bende gitmiştim oraya giderken gördüm süper biyer burada bursada çok yaşayan trabzonlu var

canım asıl sizler sağolun dualarınızı desteğinizi asla unutamam dilerim en kısa zamanda listemiz tamamen hamiş yazılarıyla dolar

tedavin hayırlı olsun canım Rabbimin izniyle dualarımısın da gücüyle inşallah tek tek hepimiz hamiş olacağız

SAĞOL canım benimm..... değerin yükselmiş çok sevindimm:))))

Rabbim bu ay hayırlısıyla nasip eder inşallahh......

bişi sormak istiyorum iğnelere hiç 5.gün başlayanınız varmı???? dr 3 de vaya 5 de başlanabilir dedi ben hep 3. gün başlardım ilkkez 5.gün balıcam

Son düzenleme:
ececin sende benim gibisin ozaman ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmayınca doktorum buay dinlen bidahaki ay deneriz dedi zaten illaçların etkisi devam ediyo dedi inş kendiliğinde olur seninde benimde ve bebişine kavuşmak isteyen bütün arkadaşlarımızın..

buarada çok güzel bi şehirde yaşıyosun eşim artvinli benim bikere bende gitmiştim oraya giderken gördüm süper biyer burada bursada çok yaşayan trabzonlu var

evet Trabzon çok güzel bir yer ben kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum doğamız çok güzel. Dağlarımız, denizimiz, yaylalarımız, hamsimiz, mısır ekmeğimiz, horonumuz ,futbolumuz, karalahanamız ve en önemlisi de insanımızın sıcak samimi esprili olması çok güzel inşallah gelip gezme imkanınız olur canım

canım ben sanıyorum 3. gün başlamıştım ama mantık olarak 5. gün de olabilir diye düşünüyorum neden olmasın ki

kızlar bu arada pınarı hiç göemiyorum nerelerde acaba inşallah girememisinin önemil bir sebebi yoktur onu merak ediyorum haberiniz var mı

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
emenne............................................ hamişşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
murse............................................. hamişşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu..........................
egeli............................................. ............06/06
gamsem....................................................01/06
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87....................
pancar.......................
tatlıcık.......................................... ..........21/06
gül............................
ece............................................... ..........08/05
kayse.............................
özlem..................................
aolzpgeer1.........................
sibel1982................................................12/06.

maalesef bu ayda bebişi gelmeyen kızlar yeni adet tarihlerinizi güncellermisiniz. listemizi düzenleyelimm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…