- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.301
selam kızlar ben geldim çok iyi yapmışsın kartopucum ihlasıda eklemekte.......
bu arada kızlar gamsem çok istiyodu bu duaları okumayı sanırım ona kalmadı:))))
benim benimkilerin yarısını ona veriyim ozaman .... zaten hasta olduğum için geç başlıyabilicem.....
buarada iğnelerime yarın başlıyorum....
kartopu 500 salavat alabilirim
ececiğim sen hangi aşamadasın canım inşallah Allahım senin de hayalinin gerçek olmasını nasip etsin canım ben tek tek isminize de ayrıca dualar etmeyi düşünüyorum
esracığım senin de tedavin hayırlı olsun canım bütün kalbimle hayaline kavuşmanı diliyorum canım arkadaşım
ben beklemedeyim emennecim..allah razı olsun sizin dualarınıza ihtiyacımız var..ben geçen ay seni diğer arkadaşla karıştırıp hamile sanmıştım..sonra allah söyletti galiba bu kız hamile kalıcak dedim..sonra haberini alınca ne kadar sevindim...dualarımızı yapmaya başladıktan sonra hemen hemen her ay hamile haberi almaya başladık...allah hepimize sağlıklı bir evlatla tez zamanda anne olmayı hayırlı kılsın inş..:Saruboceq:
sağol canım gecen ay aşılamam olmayınca buay dinlenmedeyim kendimi dha iyihissediyorum bide sizn güzel haberlerinide alınca benimde bigün olucağına inanıyorum
sen kendine çok dikkat canım herşey yolunda gider inş çok sağolun benimle olduğunuz için....
tedavin hayırlı olsun canım Rabbimin izniyle dualarımısın da gücüyle inşallah tek tek hepimiz hamiş olacağız
buarada çok güzel bi şehirde yaşıyosun eşim artvinli benim bikere bende gitmiştim oraya giderken gördüm süper biyer burada bursada çok yaşayan trabzonlu var
SAĞOL canım benimm..... değerin yükselmiş çok sevindimm:))))
Rabbim bu ay hayırlısıyla nasip eder inşallahh......
bişi sormak istiyorum iğnelere hiç 5.gün başlayanınız varmı???? dr 3 de vaya 5 de başlanabilir dedi ben hep 3. gün başlardım ilkkez 5.gün balıcam
"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERİME TEZ VAKİTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBİM "
buna benzer bir niyet yapabiliriz.
kartopu 500 salavat alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?