- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.761
canım salavatı bu şekilde çekiyorum ben..salli barikde okuyabilirsin ama ikisi bir mi sayılıyor ondan emin değilim...ama bence sen bunu oku ve ezberle..kolay zaten..
çok tşk ederim. salavat konusundaki sorumun cevabını da alsabilir miyim?
selam kızlar kartopu çok saol öksürmekten karnım acıyo korkuyorum öksürmeye hemen denicem soğuk algınlığı geçirdim öksürük bıraktı tam zamanı ilaçta içemiyorum...çok öksürdüm ama inş. bişey olmaz..
gül hayatım haftaya cumaya kadar bitirelim çünkü tefriciye cuma başlanacak diye kimse okumadı ve alınmamış dualar var. 04/06/2010 cuma günü duasını yaparız canım
bu arada canım sen daha başlamadığın için gamsemim fazla okuduğunu senden düştüm olurmu. senin nas suresi 67 olacak
arkadaşlar ,
2 adet fetih ve 600 adet tefriciyemiz dağıtılmadı okuyacilecek arkadaşlar aramızda paylaşalım lütfen.
canım istersen kalanları 3-4 gün sonra paylaşalım zaten çokda birşey kalmamış oluyor
arkadaşlar ,
2 adet fetih ve 600 adet tefriciyemiz dağıtılmadı okuyacilecek arkadaşlar aramızda paylaşalım lütfen.
canım istersen kalanları 3-4 gün sonra paylaşalım zaten çokda birşey kalmamış oluyor
iim canım işden geldim dinleniyorum biraz sen nasılsın bebiş nasıl? dualarınıza katılmak istiyorum ama hiç fırsatım olmuyo yoğunum biraz yetiştiremem diye hiç almadım ama dualarımda bütün arkadaşlarımSlm sıbel nasılsın canım emenne sen nasılsın _???
ayşecim geçmişi mi okuyorsun
kusura bakma canım geçmişi okuyordum baya bi girememiştim kızlar duaları paylaşmış bende istemiştim ama : ( okuyamayan olursa bende nasipleneyim.yarın yumurtalar toplanıyor hayırlısıyla.
sen nasılsın hangi aşamadasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?