- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.721
süper olur :)))) yok tekme attı yok öyle yok odası nasıl olsun sohbet ederiz :))) kıdemli hamile mursecimden yardım alırız sorularımızı sorarız :)
canım aramızda fazla fark olmucak en fazla 1 veya 2 ay olur inşşşşşş
olsun bir ay tecrübe demek :) hayırlısı herşeyin böyle konuşurken bile pek keyifli geliyor :)
Canım sağlıkla bebişlerinizi doğurup kucağınıza alın inşallah :Saruboceq:
şükür,hep yorgun,hep uykusuzum,oklulların kapanmasını bekliyorum canım,sen nasılsın?....hoşgeldin estamp nasıl gidiyo bişey sorucam sen progestan kullanıyomusun):
Estamp da gelmiş cici anneler sağolsun bırakmıyorlar bizi
kızlar kimsecik yok aklıma birşey geldide demek için giirdim... doğum yapacak olan ablam söyledi....hamişliğin en büyük sıkıntısı kabızlık sorunuymuş.... biri ablama kabızlığı çekme hergün yarım demek semizotunu ye ne demek istediğimi anlayacaksın demiş. oda yemiş .. çok faydasını görmüş hiç kabızlık çekmemiş son aylarında... keşke daha önceden bilseydim dedi... aklınızda bulunsun bende iki gündür yiyorum resmen sabah söküyor nevar ne yok....
buda bir alıntı:
Uzmanlar, özellikle genetik bilimciler tarafından mucizevi besin olarak gösterilen semizotunun yararlarını şöyle sıraladı: Kanı temizler. Sinir krizlerini önler. Beyin yorgunluğunu alır. Böbreklerdeki kum ve taşları döker. Şeker hastalarının susuzluğunu azaltır. Diyet sırasında sıklıkla tüketilmelidir. Çünkü kilo verdirir.
kızlae bir semizotunun faydaları diye girin kendinizde göreceksiniz bu kısa bir alıntı.... kabızlığı hamiş kardeşlerimiz boşuna çekmesinler.. ama pişmiş değil çiğ olarak tüketilecek üzerine yoğurt dokünce çokda lezzetli oluyor...
şükür,hep yorgun,hep uykusuzum,oklulların kapanmasını bekliyorum canım,sen nasılsın?....
prosesteron kullanıyorum canım,bana prognex diye bişey verdi doktor, aşılamanın 2. günü başladım aşağıdan fitil gibi günde 3 kez kullandım,6,5 haftalık olduktan sonra günde 2ye düşürdü,12 haftalık oluncaya kadar kullanıcakmışız,bu arada progestan 100mg lık,prognex 200mg lık.Bide bişey var ki bu ilaç acaip karın şişiriyor ve su gibi akıntıların oluyor,sendede olursa endişe etme,olurmu canım...
günaydınlar arkadaşlar hepinize çooooook güzel bir gün diliyorum geçmişi okudum. Gül tedavin hayırlı olsun canım ,tatlıcık senin de bitanem rabbim hayırlısıyla bu ay güzel haberlerinizi almayı nasip etsin. Pınarcığım ablan inşallah doğumunu kolay yapar ve meleğiniz sana uğur getirir semizotu benimde aklımda olsun ben kayısı yiyorum o da işe yarıyor. Ben dualrımın büyük bir kısmını okudum 2 yasin, 100 nas, 100 felak , 100 tevhid,100 selavat, 50 ihlas okudum 1 yasinim 250 tefriciyem kaldı onlarıda okucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?