- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.581
tatlıcık.......................3 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
okunan....................1 yasin...............100 nas......................................100 salavat , 100tevhid , 100 ihlas
günaydınlar,
dulardan kalanlar olursa haftaya tekrar paylaşırız kartopu. Tefriciyeden çok kalan var . Dün gülle telde konuştuk. Haftaya cumartesi eyüp sultana gidip gelebilen arkadaşlarla orada duasını edelim mi?
Gunaydınlar olsun! Test verdım şimdi evdeyım , 11.00 da alamay gideceğim... .
hadi bakalım hayırlısı . inşallah değerin yüyselmiştir özgeciğim.
senin bugün doğum günündü değilmi. test günü doğum günüm demiştin yanlış hatırlamıyorsam. nice mutlu yaşlara eşinle ve evlatlarınla inşallah. hediye olarakta bebişin gelsin kucağına. a.s. opuyorumnanaktan
Evet canım, dogum gunum. Kalbim yerinden çıkacak gibi engel olamıyorum ve surekli ağlamaklı oluyorum :çok üzgünüm: ınsallaj iyi haber vermek isterim. buarada dualara başlıyorum.
Hanımlar, cok uzgünüm.NEGATİF...
Özlem resİmdekİ bebİŞ kİm yeĞenİnmİ ? Çok tatlı maŞallah. Oda senİn gİbİ beŞİktaŞlı desene :))))
Hanımlar, cok uzgünüm.NEGATİF...
mrb arkadaşlar dün aşılamamı oldum busefer birazağrılı geçiyo yatıyorum zaten doktorumda 12gün araba yolculuğu filan yapma dedi geçenkinde bayabi gezmıştimde anlıcağınız evdeyim hep nolur dua edinde buseferki tutsun çok dikkat ediyorum sağolsun eşimde hiçbirşey yaptırmıyo umarım olur allaha emanet oldun arada birgirerim bugün özgemracanınkini merak ediyorum canım iyiki doğdun nice mutlu senelere güzel test sonucunla seni bekliyoruz....
selam...100salavat 100tevhit 100ihlas 50felak 50nas 2yasin 2fetih okudum Allah kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?