Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esracığım hayırlı olsun.

dikkat et kendine , inşallah bu sefer bebeğin seninle kalır canım

OKUNACAK DUALAR

41 YASİN
41 FETİH
1000 NAS
1000 FELAK
1000 İHLAS
1000 SALAVAT
1000 TEVHİD
4444 TEFRİCİYE

ALLAH KABUL ETSİN

Tatlıcık.......................3 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN...................1 yasin............... 100 nas...................................... 100 salavat , 100tevhid , 100 ihlas

kartopu......................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................

gül1973......................3 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid, 100 ihlas
OKUNAN...................

esra1616.......................................... ....100 nas , 100 felak , 500 tefriciye , ...........................................100 ihlas
OKUNAN..........................................

murse..........................2 yasin , 2 fetih , 50 nas , 50 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas.
OKUNAN.....................2 yasin , 2 fetih , 50 nas , 50 felak , ..................., 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

bjkozlem...................3 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

ayşe.c......................3 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

ecrin87......................4 yasin , 4 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

gamsem.....................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................

özgemrecan................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................

kalan
TOPLAM................14 YASİN , 21 FETİH , 50 NAS , 50 FELAK , 2944 TEFRİCİYE , 100 SALAVAT , 100 TEVHİD , 0 İHLAS

"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERİME TEZ VAKİTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBİM "

arkadaşlar dualarımıza katılmak isterseniz lütfen nekadar almak istediğinizi yazınız.....

inşallah istediğin yavru kartala biran önce kavuşursun canım

yaa kızlar benim biraz kafam karışık adetin 21. günü gittim en son dr a yumurtam 14mm di
8 gün sonrada ilk defa 28. gün adet oldum ama hiç bi ağrı sızı belirti olmadan ve sadece 4 gün sürdü ve çok az az oldu ilk defaa ....
bazı insanlar bölye adet oldum sanıp üstgörüyomuş ya acaba dedim sizce böyle bişi olabilirmi...

gerçi 8 günde yumurta büyüyüp çatlayıp bebek oluşmazki dimi?
kendi kendime kuruntu yapıyorum heralde....

Son düzenleme:

canım benim dualarım senınle inş.melegıne kavusacaksın bitanem üzme kendını

Hanımlar, cok uzgünüm.NEGATİF...

canım benım dogum günü kutlu olsun nice senelere inş.seneye yenı yasında bebişnde yanında olurrr

bende borç yapmak istiyorum kafamdan cocuk meselsını atmak için ama eşim istemiyorr zaten para lazım olcak amelıyat aşılama falan dıyor ne bılım yaaaa

ohh oh ne güzel az kalmış bizde temmuzun sonuna düşünüyoduk alanyaya gitmeyi ama aşılama olayıda ta o zamana denk gelebir diye kesinleştiremiyoruz ....

anladım cnaım hayırlısı olsun bende biran once tatıl yapıp gelmek istiyorum tatlıden sonra eşim amelıyat olabılır onun için acele edıyom :)

anladım canım aynı problem ikimizinkide bendede eşimdede çok şükür herhangi bi problem yok benimde öyle prolaktinim yüksek geç yumurtluyomuşum o yüzden yakalayamıyorum hayırlısı artık ben dinlenme sürecindeyim inşallah bu süre içersinde bebeğim bana hayırlısıyla gelir

evet canım aynıymış problemimiz aslında dr lar prolaktin çok büyük bi sorun değil zamana bırakın diyolar ama anlamıyorum 4 yıldır olmuyo.... İNŞALLAH RABBİM EN YAKIN ZAMANDA HİPİMİZİ ANNELİK ŞEREFİNE NAİL EDER..:Saruboceq:

selam arkadaşlar ben de yeni aşılama tedavisine başladım 2. iğnemi az önce vurdum.pco hastasıyım. eşimde hareket ve morfoloji sorunu var.sizce umut var mı kızlar bu durumda aşılama tutar mı?çok korkuyorum.artık bebek istiyorum..

slm canım tedavın hayırlıs olsun bende pko hastasıyım.tam herşey bitti iğne tedavısıne başlıyacaktımkı eşimde 3 derce varıkosel cıktı amelıyat sart dedıler biizm morfolojı %0 ve hareketlı sorunuzmuz vardı ilk doktorum bu sonucla asşılam olur dedı doktorumu degıstırdım 2doktorumda bu sonucla kesınlıkle olmaz dedı ve yaptırmadım şimdi eşimin amelıyta olmasını beklıyorum inş.seninki tutar canım hakıında hayırlsıı olsun

günaydın arkadaşlar,

herkese hayırlı cumalar,

tefriciyeye bugün sela vaktinden itibaren başlayabiliriz kızlar.

Allah dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…