- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.601
mrb arkadaşlar dün aşılamamı oldum busefer birazağrılı geçiyo yatıyorum zaten doktorumda 12gün araba yolculuğu filan yapma dedi geçenkinde bayabi gezmıştimde anlıcağınız evdeyim hep nolur dua edinde buseferki tutsun çok dikkat ediyorum sağolsun eşimde hiçbirşey yaptırmıyo umarım olur allaha emanet oldun arada birgirerim bugün özgemracanınkini merak ediyorum canım iyiki doğdun nice mutlu senelere güzel test sonucunla seni bekliyoruz....
Hanımlar, cok uzgünüm.NEGATİF...
yok güzelim. internetten buldum. böyle bir yavru kartal istiyorum bende işte delikafadulden
özgecim hayırlısı olsun diyelim. tabi ki güzel bir doğum günü hediyesi olurdu bugün. Allah dualarımızı tez vakitte hayırlı kılması için dua edelim canım.
ben şahsen bayağı bir borç yaptım kafama bebeği takmamak adına. tüp bebek olayını şimdilik en erken yeni seneye erteledim. borç yapmak iyi bir çözüm gibi. kendimi iyi ki bebek yok borç ödeyebiliyorum diye motive etmeye çalışıyorum. şimdilik işe yarıyor gibi. herkese tavsiye ediyorum :)
mrb arkadaşlar dün aşılamamı oldum busefer birazağrılı geçiyo yatıyorum zaten doktorumda 12gün araba yolculuğu filan yapma dedi geçenkinde bayabi gezmıştimde anlıcağınız evdeyim hep nolur dua edinde buseferki tutsun çok dikkat ediyorum sağolsun eşimde hiçbirşey yaptırmıyo umarım olur allaha emanet oldun arada birgirerim bugün özgemracanınkini merak ediyorum canım iyiki doğdun nice mutlu senelere güzel test sonucunla seni bekliyoruz....
Hanımlar, cok uzgünüm.NEGATİF...
yok güzelim. internetten buldum. böyle bir yavru kartal istiyorum bende işte delikafadulden
özgecim hayırlısı olsun diyelim. tabi ki güzel bir doğum günü hediyesi olurdu bugün. Allah dualarımızı tez vakitte hayırlı kılması için dua edelim canım.
ben şahsen bayağı bir borç yaptım kafama bebeği takmamak adına. tüp bebek olayını şimdilik en erken yeni seneye erteledim. borç yapmak iyi bir çözüm gibi. kendimi iyi ki bebek yok borç ödeyebiliyorum diye motive etmeye çalışıyorum. şimdilik işe yarıyor gibi. herkese tavsiye ediyorum :)
nasılsın tatlıcık
Allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın ?
bende iyim sagol 5 temmmuz tatıle cıkcam gün sayıyom :)
ohh oh ne güzel az kalmış bizde temmuzun sonuna düşünüyoduk alanyaya gitmeyi ama aşılama olayıda ta o zamana denk gelebir diye kesinleştiremiyoruz ....
anladım canım aynı problem ikimizinkide bendede eşimdede çok şükür herhangi bi problem yok benimde öyle prolaktinim yüksek geç yumurtluyomuşum o yüzden yakalayamıyorum hayırlısı artık ben dinlenme sürecindeyim inşallah bu süre içersinde bebeğim bana hayırlısıyla gelirevet canım 3 ay boyunca hiç gelmedi... bazen bünye böyle reaksiyon verebiliyomuş...
dönem dönem gecikir adetim ama 40- 45 gün olmaz en fazla prolaktin düşünce hemen düzene girer.
benim prolaktin hormonum yüsek çıkıyo.. yani süt hormonum sanki bebek emziriyomuşum gibi çalışıyo dolaisiyle süt koruyo adetim gecikiyo, bi türlü yumurtlamayı yakalayamıyoruz...
onun dışında bi problemimiz yok...
1 kez aşılama denedim tutmadı..
2 . yi denicektik ama yumurtalarım ilk kez ilaca direnç gösterdi ve 14 üstüne çıkmadığı için iptalettik...
evet face de görüşüyoruz zaman zaman o sibel benim:):):)
anladım canım aynı problem ikimizinkide bendede eşimdede çok şükür herhangi bi problem yok benimde öyle prolaktinim yüksek geç yumurtluyomuşum o yüzden yakalayamıyorum hayırlısı artık ben dinlenme sürecindeyim inşallah bu süre içersinde bebeğim bana hayırlısıyla gelir
selam arkadaşlar ben de yeni aşılama tedavisine başladım 2. iğnemi az önce vurdum.pco hastasıyım. eşimde hareket ve morfoloji sorunu var.sizce umut var mı kızlar bu durumda aşılama tutar mı?çok korkuyorum.artık bebek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?