- Konu Sahibi KARTOPU344
kimse kalmadı galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım olur bu ay.....İyi haberlerini okuruz inşaallah....
:Saruboceq:
hep birlikte inşallah...bol bol dua ediyoruz biz sende et..kartopu güzel bir dua söyledi...allahım ana baba olmayı bize hayırlı kıl yarabbi bol bol bunu söylüyoruz...
İnşallah hamilelik belirtisidir, bende de aynı şekide oldu araştırınca fitillere yordum artık çok umutlanmamak için..Aşılama sonrası kullanılan jel ya da progestan mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyormuşbenim arar ara hafiften midem bulanıyor ve başım dönüyor 2 gündür. gerçi bu belirtiler hemen ortaya çıkmazmış. üşüttümmü bilmiyorum. hemen hamilelik belirtisinede yormak istemiyorum ama
herkese günaydın arkadaşlar,
çok güzel bir gün olması dileğiyle yeni listemizi hazırlamış bulunmaktayım))))))
aramıza ve listemize yeni giren arkadaşlar mavinur44 ve 30temmuz hoşgeldiniz. tedeviniz hayırlı olsun arkadaşlarım.
arzu85 sendende özür diliyorum. kopyalama esnasında senin adın silinmiş. hemen düzelttim arkadaşım.
İnşallah hamilelik belirtisidir, bende de aynı şekide oldu araştırınca fitillere yordum artık çok umutlanmamak için..Aşılama sonrası kullanılan jel ya da progestan mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyormuş
meraba arkadaşlar ben gonal f e başlayalı 8 gün oldu ama hala gelişen yumurta yok dozuda arttırmıyor dr. pko lu olduğum için ilk aşılama olacak dua edin benim için mafoldumben canım çok sıkkın cok stresliyim kendimi engelleyemiyorummafoldumben
meraba arkadaşlar ben gonal f e başlayalı 8 gün oldu ama hala gelişen yumurta yok dozuda arttırmıyor dr. pko lu olduğum için ilk aşılama olacak dua edin benim için mafoldumben canım çok sıkkın cok stresliyim kendimi engelleyemiyorummafoldumben
farkındamısınız burada birbirimizden öğrene öğrene kadın doğum uzmanı olduk kızlar
benim hsg çekilirken çok fazla bir şey hissetmedim. benden önceki ise çığlık çığlığa bağırmıştı. hatta annem onun bağıtısını duyunca yasin adadı benim için kolay geçsin diye. bünyeden bünyeye değişiyormu demekki. ben on dakika dinlenip sonra çıktım hastaneden
hu hu kimse yokmu kızlar...
iyiyim valla ne olsun beklemedeyiz.gün sayıyoruz..sen nasılsın..
bende balgatta oturuyorum..