Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim arar ara hafiften midem bulanıyor ve başım dönüyor 2 gündür. gerçi bu belirtiler hemen ortaya çıkmazmış. üşüttümmü bilmiyorum. hemen hamilelik belirtisinede yormak istemiyorum ama
İnşallah hamilelik belirtisidir, bende de aynı şekide oldu araştırınca fitillere yordum artık çok umutlanmamak için..Aşılama sonrası kullanılan jel ya da progestan mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyormuş

herkese günaydın arkadaşlar,

çok güzel bir gün olması dileğiyle yeni listemizi hazırlamış bulunmaktayım :-)))))))

aramıza ve listemize yeni giren arkadaşlar mavinur44 ve 30temmuz hoşgeldiniz. tedeviniz hayırlı olsun arkadaşlarım.

arzu85 sendende özür diliyorum. kopyalama esnasında senin adın silinmiş. hemen düzelttim arkadaşım.

teşekkür ederim arkadaşım zemuszemus

meraba arkadaşlar ben gonal f e başlayalı 8 gün oldu ama hala gelişen yumurta yok dozuda arttırmıyor dr. pko lu olduğum için ilk aşılama olacak dua edin benim için mafoldumben canım çok sıkkın cok stresliyim kendimi engelleyemiyorummafoldumben

İnşallah hamilelik belirtisidir, bende de aynı şekide oldu araştırınca fitillere yordum artık çok umutlanmamak için..Aşılama sonrası kullanılan jel ya da progestan mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyormuş

evet bende crinone jel kullanıyorum.şimdi onun yan etkilerini okudum. baş dönmesi ve mide bulantısı yaparmış arkadaşım

meraba arkadaşlar ben gonal f e başlayalı 8 gün oldu ama hala gelişen yumurta yok dozuda arttırmıyor dr. pko lu olduğum için ilk aşılama olacak dua edin benim için mafoldumben canım çok sıkkın cok stresliyim kendimi engelleyemiyorummafoldumben

15 16. günde yumurtaları gelişenler var arkadaşım. kendini üzme . stres bize göre değil. biraz rahat olmaya çalış.ben beyaz dizi okuyorum mesela :-))))))

hiç üzülme arkadaşım bende pkoluyum 16.günyapıldı aşılamam.benimde geç olgunlaştı

doğru söylüyorsunuz arkadaşlar ama bu iğnelerdenmidir anlamadım çok duygusal oldum herşeye ağlıyorum stres yapıyorum napim rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

benim hsg çekilirken çok fazla bir şey hissetmedim. benden önceki ise çığlık çığlığa bağırmıştı. hatta annem onun bağıtısını duyunca yasin adadı benim için kolay geçsin diye. bünyeden bünyeye değişiyormu demekki. ben on dakika dinlenip sonra çıktım hastaneden

bencede çok korkulacak abartılacak bi durum degil rahime sıkılan ilaçı tazyikli veriyorlar çünkü yumurtalıklara kadar giderek belkide yapışıklık veya başka bir sorun varsa beraberinde onlarıda alsın diye sonra kalkıyosun zaten sadece biraz baskı uyguluyo yumurtalıklara o kadar o basıncı hissetmek iyi bi durummuş aslında bana uygulayan bayan demişti hatta bu uygulamadan sonra kendiliginden hamile olanlar bile vardı onun için korkmayın hiçbir müdahalenin ucunda ölüm yok olsa yaparlarmı tedbirsiz bazen çok saçma sorularla karşılaşıyorum canım sıkılıyo az önce başka bi yerde bi kız yazmış bekarmış erkek arkadaşıyla sürtünme yoluyla beraber olmuş düşünün bunu söyleyen 15 yaşında bi kız yazarken bile utanıyorum ki ben 7 yıllık evliyim vajinamın üzerine boşaldı bişey olurmu diyo işe bak ya şok oldum resmen :mymeka:

ben rahim filminin korkusu yüzünden altı ayımı kaybettim gidemedim korkudan çünkü biri bana dediki rahmini dışarı çıkarıyorlar böyle bişey olabilirmi ya ne saçma ben niye dinlediysem onu saçmalıktı resmen gülüyorum şimdi bu duruma rahimi dışarı çıkarmak yok daha nelerkaydirigubbakcemile3

Back
X