merhaba hanımlar ben de şubat ayı hamişiyim
bazı sorularım var size benim vermem gereken kilolarım vardı tam vereyim derken hamile kaldım. zaten 6 kilo fazlam vardı. boyum 1,70 hamile kaldıgımda 61 kiloydum 6 haftalık olduk biz ama ben 62 kilo oldum bile( napicam şimdi endişeleniyorum çünkü kilo almaktan nefret ederim. üzülüyorum ne yapabilirim?
merhaba hanımlar ben de şubat ayı hamişiyim
bazı sorularım var size benim vermem gereken kilolarım vardı tam vereyim derken hamile kaldım. zaten 6 kilo fazlam vardı. boyum 1,70 hamile kaldıgımda 61 kiloydum 6 haftalık olduk biz ama ben 62 kilo oldum bile( napicam şimdi endişeleniyorum çünkü kilo almaktan nefret ederim. üzülüyorum ne yapabilirim?
canım bence gayet formunda bi hamilesin..benim durumum senden daha vahim.ben 1,72 boyundayım son 4-5 ay içinde 7 kilo alarak 70 e dayandım ve hamile kaldım..6 haftalık hamileyim bende 1 kilo almışım senin gibi..böyle şeyleri sorun etme kendine..inan ben kendimi 70 ile kilolu görmüyorum belkide orantılı olduğu içindir,sen 60 kilo ile manken gibisindir )
tesekkur ederim canim seninde hayirli olsun insallah.simdilik bi sikintim yok cok sukur pazartesiyi bekliyorum kalp atislari icin insallah duariz minigimin kalp atisini:18:
tesekkur ederim canim seninde hayirli olsun insallah.simdilik bi sikintim yok cok sukur pazartesiyi bekliyorum kalp atislari icin insallah duariz minigimin kalp atisini:18:
16. haftamdayım ve halen mide bulantılarım devam ediyooooo.....ne zaman geçicek bilmiyorum sabahları işe hep geç kalıyorum banyodan zor çıkıyorum ama buna rağmen 4,5 kilo almışım ve karnım maşallah 7 aylık gibi :))
kızlar merhaba ...bende şubat ayı hamilesiyimm :))) Benimde kilo ile ilgili derdim var :)) 65 ile gebe kaldım şu an 72 kg ..Ama benim ilk 3 ayım sorunluydu..1,5 ay yattım hiç bi iş yapmadan..Onunda etkisi olduğunu düşünüyorum...Benim gebe kalmadan öncede göbeğim vardı sanki 3-4 aylık gibi ...Maşallah şimdi 19.haftama giricemm 6-7 aaylık gibi duruyomm..Hoş çokta takmıyorum..Oğlumm sağlıklı olsunda ..ALLAHA şükür çok iyi..Cumartesi gittikk çok iyiydi herşeyi...Rabbim herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn....
banada kasım 13 dediler 5. ayı doldurdum bugün.lakin 800gr. aldım.hamile kaldığımda 72 idim 68 e düştüm.şuan 68,800 oldum.yemekle çok aram yok gibi.dört ay bişi yiyemedim ama hala çok yemekçi değilim.allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben ilk hamileliğimdede tam 33 kilo almıştım yani 53 kiloyla hamile kalıp 86 kiloyla doğuma gittim doktorum hatta çok kızıyordu çatlayıp kalıcan doğum yapamıcaksın diyodu :))) ve gerçektende tam 8 saat sancı çektikten sonra oğlumu dünyaya zoraki sezeryanla getirdim ve 3.700 kiloyla doğdu ama inanın tam 40 gün sonunda 60 kilo olmuştum bile yani çabuk verdim kilolarımı ve sonraki 9 yıl boyuncada hep 63 kilo olarak kaldım hiç diyet spor yapmadım oğlum çok zor bir bebekti tam 7 yaşına geceleri hiç uyumazdııııııı uykuzluk bi yerde yaradı diyeyim zayıflamada ama sinirlerim çok bozuktu neyse şuandada kızıma hamileyim 63 ile hamile kaldım şuandada 79 kiloyum 16 kilo aldım tek umudum uykusuzluk dermişimmm :)) umarım bu sefer bu kiloları verebilirim...