- Konu Sahibi __SuPerisi__
- #1.201
Ben yaklaşık 2,5 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyordum.Bunun 1,5 senesi tedavi ile geçti. Doktor önce sorun bende diye sürekli yumurtlama hapı olan klomen ve ardından çatlatma iğnesi ile tedaviyi uygun gördü.Çünkü ona göre yumurtlayamıyordum. Daha sonra aralıklarla 5 kere kullanmama rağmen hamile kalamayınca rahim filmi çektirdim. 1-2 ay da öyle denedik. Ama yok hamile kalamıyordum. Ağlamaktan ve üzülmekten başka bir şey gelmiyordu elimden.Doktorum beni Tüp bebek merkezine gönderdi. Aşılama olacaktım ve eşimin sperm tahlili yapıldı. Onun da morfoloji %2 çıktı. Tüm dünya başıma yıkılmıştı bunu duyduğumda. Normal yoldan hamile kalmam imkansızdı bunu düşünüp düşünüp ağlıyordum. Borç harç aşılama yaptırdım kasım 2011 de ama tutmadı. Ocak ayında gel, 2.sini yapacağız dedi tüp bebek merkezindeki doktor ama oraya verecek paramız yoktu. Bulurduk buluştururduk belki ama sonra olmayınca daha büyük sıkıntılarla uğraşmak zor gelecekti ve belki de o stresle olacağı varsa da olmayacaktı.Oturup konuştuk eşimle yaza kadar hiçbir şey yapmayacaktık. Kendimiz deneyecektik,ne yumurtlama günü hesaplayacaktık ne de başka bir şey.Yaza da tüp bebek yaptıracaktık para biriktirip. Ev taşıdık ocak ayında (hani şu aşılamaya gitmemiz gereken ay). Eşimle 2 kere birlikte olduk. Ben ne altıma yastık koydum ne uzun süre uzandım. Yeni eve taşındık. Adet günüm 6 gün geçti. 10 şubat günü sabah kalktım,rüyamda test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Kendime gülerek tek çizgi senin kaderin.Bak da gör yine dedim. Test yapma sebebim adetim saat gibiydi,hiç bu kadar gecikmezdi. Herhalde dedim hormonlarım iyice bozuldu. idrarı damlattım. Saate bakayım diye cep telefonumu cebimden çıkarıp kafamı kaldırmamla ikinci çizgiyi gördüm. Hemen eşimi uyandırdım. Titriyor ve ağlıyordum. Bebeğim artık benimle,UMUDUNUZU HİÇ YİTİRMEYİN. Ben "Meryem suresi" okuttum. 40 ayrı kişiye kesme şeker vereceksiniz,onlar okuyup size geri verecek,daha sonra bu 40 şekerle bir tatlı yapacaksınız ve eşinizle beraber o tatlıyı yiyeceksiniz.Aralık ayında yaptım,ocakta hamile kaldım. Siz yapın, belki benimki kadar hızlı olmaz ama mutlaka olacağına inanıyorum. Dualarım sizinle arkadaşlarım. Sizi en iyi ben anlarım. Rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın. SEVGİLERİMLE...
inşallah sağ salim kucağınada alırsın.Allah bizlerede nasip eder inşallah.bu arada kesme şekere ne okuyacak o kırk kişi.hangi duayı