Merhaba Kızlar,
Ayrıntılı ultrason için Erdem hastanesini aradım fiyat almak için. Prof yaparsa 325, profun bir altı için de 300 tl fiyat soyledi. Siz nerelere yaptıracaksınız? Fiyat nasıl sizce?
Benim normalde gittiğim hastanede yapılacak, Kurtköy Emsey Hospital. Telefonla sorduk, SGK fiyatı 60 TL. Sizin fiyatları görünce şaşırdım şimdi çok az geldi bizimki:) 24'ünde randevum nasıl olacak bakalım.
bizim de 29unda
ben de çok merak ediyorum
herkes diyor ki çok daha net belli oluyor bebek
hissetmek konusunda ise ben önceleri anlamadım ne olduğunu sonra sürekli tekrarlayınca anladım
senin nasıl bir şekilde hissediliyor
Nasıl hissettiğimi tarif etmek zor:) Ama daha önce hissetmediğim bir şey, o yüzden ayırt edebiliyorum. Bazen kalp atışı gibi pıt pıt vuruyor gibi karnıma:) Bazen de sanki balık kayıyormuş gibi değişik bir şey. Daha çok yemek yedikten sonra hareketsiz otururken hissediyorum.
benim hastane çıkışımda 56 yazıyor galiba cm olarak yazmışlar. diğer takımlardan 3-6 almak mantıklı bir anda büyücek yavrularımız inşallah. 0-3 ay da al ama 4-5 takımı geçmesin bence yıkar yıkar giydirirsin.
Hastane çıkışı da almadım ben daha. 6 ay olsun diye bekliyorum. Hastane çıkışlarının kışlık olanları da var mı acaba? Şimdi her yerde ince yazlık ürünler var.Yeni sezon ürünler gelmemiş daha. Bir de hastane çıkışı için 1 tane takım al, 1 tane de yedek kendin oluştur diyorlar. Arkadaşın ablasının bebeğini doğumdan sonra giydirirken eldivenlerini yere düşürmüşler eve gidip almıştım dedi. Liste oluşturayım dedim az önce ama beceremedim