Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Pedagog, PitiRrRciK ve edaa86; kızlar hayırlı olsun tüm alışverişlerinizzzz! :) iyi günlerde sağlıkla giymek nasip olsun inşallahhhh.
Biz de eşimle bugün mothercare'e uğradık indirim reyonundan birkaç parça birşey aldık. Açılışı yapalım artık diyerek :)
Arabasını da beğendik ama onu artık Kasım-Aralık gibi alırız dedik, bütçemizi ayarlayıp.
Sanırım büyük alışverişi 25. haftadan sonra falan yapacağım. Kasım'a denk gelecek, umarım havalar çok fena gitmez o aralar :)

Tesekkur ederis LufLee teyzesiii :9: sizin cicilerinizde hayirli olsun insallah, mothercare de ekimde ciddi indirimler oluyomus, 5 li ya da 7 li zibinlar 30 liraya 40 liraya filan geliyomus bende ekimi bekliyorummm bide bi arkadasim tirnak makasini (citcit olanlardan) ordan almis gayet guzelmis hemde birlraya almis.. Araba bizimde muallakta simdilik net karar veremedik henuz.. Kasimda pastirma sicaklarina denk gelirse rahat olur canim alisverisin.

Şimdi İstanbul'da olmak vardı...:31: Eminönü'ne gitmişken balık ekmek de yeseydiniz=)Siz de güzel günlerde kullanın annesi cicilerinizi...

Aminnn canimm tesekkur ederisss :42: balik ekmek yiyemedik canimiz uzun zamandir tombik ekmek doner cekiodu onu yedik soylemesi ayip :56:

Ben de Eminönü'nü duymuştum ama havuzluhanı bilmiyorum nasıl gidildiğini. Biz Pendik'teyiz. Fiyatlar çok iyiymiş. Geçen gün Kanz'dan zıbın aldım, indirimli fiyatı 8,5 TL'ydi.Bu toptancılar nerde? Hastane çıkışı için kışlık ürünler var mı?Sizin aldığınız nasıl mesela?Aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın.

Tesekkur ederis canim insallah :nazar: eminonunden misir carsisinin icinden dumduz yukari cikiosun sonrasi bana biraz karisik geldi, kayinpederim orda esnaf oldugu icin bizi o goturdu ama orda kime sorsan tarif eder canim zaten butun hamisler toplanmis gibiydik dun :49: toptancilarda hepsi ayni yerde zaten 5 katli filandi galiba tum dukkanlar benzer urunler satiyo ama fiyatlar biraz oynuyo.. Evet bizim hastane cikisimiz pamuklu icinde hem kisa kollu badisi hem uzun kollu hirkasiyla zibin takimi var, sapkasi tulumu alt ayakli pijamasi eldiveni kusmuk bezi onlugu bide yelegi ve pikesi var toplam on parca. Bu ayin sonuna kadar senlik sebebiyle fiyatlar normalin altindaymis eger gitmeyi dusunuyosaniz bu ara gidin derim.

canım hamileliğimin ilk zamanından beri elevit kullanıyorum demişsin, hamilelikte ilk 3 ayda vitamin kullanmak zararlı değil mi, bir bilgin var mı? bende hamileliğimin 2. ayında kullanmaya başladımda ilk 3 ay çok zararlıymış diye duydum özellikle a vitamini.. hala hatırladıkça ben ne yaptım diye üzülürüm..sen ne düşünüyosun bu konuda :49:

evet canım tüp tedavisiyle olduğu için ben transferle birlikte kullanmaya başladım. a vit. ilk 3 ayda zararlı diye birşey duymadım ben. bence değildir için rahat olsun. bende kabızlığımdan dolayı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım inşallah bebeklerimiz sağlıcakla doğar. içimizi rahat tutalım.

Kizlaaar, bugün alisveris yaptim bebegim icin :)) Cok mutluyum. Gerci erken ama olsun. Ebebek magazasina gittik.
Nuk marka bir kücük bir büyük biberon, emzik, emzik kabi ve gögüs pedi, Banyo Süngeri aldik
Prima Premium Care'den Bebek bezi ve Islak mendil
Vee Chicco'nun CT 2 adli Pusetli bbek arabasini aldik. Indirimdeydi. 581 tlye düsmüs kirmizi :)
haa bide Doa adli Organik bir Magazadan bebek icin özel nevresim takimi aldik, 120 tlden 80 tlye düsmüs.
Satici Hemsireymis. Bebekler icin özellikle organik olmasi cok önemli dedi. Renkli olmasi iyi degilmis. Düsünsenize bebegin 18 saati uyumakla geciyor ona göre bi yatirim yapin dedi, bizde dayanamadik aldik :)

hadi bakalım güle güle giysin bebişin. bebek arabanız aynı zamanda pusetli anladığım kadarıyla gerçekten uygunmuş. galiba istanbuldasınız büyük şehirde yaşamanın avantajları :)

dün eşimden şiddet gördüm karnıma tekme attı inanamadım yarın doktora gideceğim inşallah bişeyi yoktur

ya inanamıyorum ne diyeceğimi bilemedim. aşırı sinirliyim şu an. inşallah bebeğinin sağlığı yerindedir arkadaşım.

Aa dün biz de havuzluhan a gittik :) gerçekten deliriyorsun ne alsam diye.
Şimdilik uzun kollu iç badilerimizi tamamladık , bı pijama takımı ,3 ayaklı alt aldık

Oğluşun saglikla giysin kullansın inşallah tatlım
2 ay sonra kapsamlı alışveriş için gitmeyi planlıyoruz

Ayyy tesekkur ederis belfü teyzesiiii sizde guzel gunlerde kullanin insallah :nazar: aynen canim bizde bissuru sey begendik ama 7.ayimizi alalim öyle alicas kismetse insallah :nazar: mevlut takimlari da cok guzellerdi :52:

dün eşimden şiddet gördüm karnıma tekme attı inanamadım yarın doktora gideceğim inşallah bişeyi yoktur

Nasilll yaa Allah'im pisman etsin insallah Allah tekrarindan korusun.. Ilk defa mi oluyo boyle bisey ickisi var mi, korkma Allahin izniyle yavruna biseycik olmamistir duani eksik etme Allah yardimcin olsun..

Selamlar.. ne güzel bi çoğunuz bebeğiniz için bişeyler almaya başlamış. ben daha bişey allamıyorum erken gibide geliyor sadece ilk öğrendiğim zamanlarda iki tane oyuncak almıştım okadar. bugün 17+0 haftadayız ama daha cinsiyetinide öğrenemedim ayın 29 unda randevumuz gösterirse öğreniriz inşallah. kızımda da 6. ayda ancak doktorum kesin kız demişti sabırla beklicem artık. bide bişey sormak istiyorum benim sağ kasğımın orda sancı oluyor bebekte o taraftaydı ultrasonda gördüğümüzde ama hareketinden midir acaba diyorum. böyle bişey hisseden var mı aranızda?

Okudum defalarca yanlış mı algılıyorum diye.
O kadar derinden içim acıdı ki , sen nasılsın düşünmek istemiyorum.
Bu nasıl bişeydir,nasıl cesaret edilir buna aklım almıyor.Hele böyle hassas bir dönem de.Bunu daha evvel yaşadın mı bilmiyorum ama bişeyler yap buna izin verme.
Bebeğine gelince arkadaşımında dediği gibi o kadar korunaklılar ki , dışardan gelecek her türlü tehlikeye düşmeye kalkmaya karşı hiç korkun olmasın.Elbette kanaman olmadığı sürece.
Lütfen durumundan acil bilgi ver.

yarin degil hemen suan doktora git hemde hemen, acile git
ay cok üzüldüm allahim yaaa,
insallah bisey yoktur,
esininde elleri kirilasica dicem ama olmicak
Allah bildigi gibi yapsin

nasılsınız bebekleriniz nasıl?
EŞinden şiddet gören arkadaşım umarım eşin yaptığının farkındadır ve bir daha tekrarlanmaz
haa nasıl affedilir bilemem...
Bebeğin iyidir merak etme ;ama doktora gitmen de fayda vardır iyi düşünmüşsün

Evet kızlar alışverişler başlamış ben daha almadım bir şey
ama anneannemiz bir kargo gönderecek ördükleri ve aldığı bazı şeyler var
bebek arabası ve ana kucağı yeğeniminkini kullanacağım ona da ayrıca para vermeyeceğim
halası da zaten yağı ,pişik kremi,pudrası ,şampuanı ,losyonu ,bana da göğüs pedi almıştı sağolsunlar
kasım gibi artık başlarım diyorum
Allah'ım o günleri nasip etsin

İnan okurken gözlerim doldu.Biz bu kadar üstlerine titrerken,en ufacık şeyden kaygılanırken şu adamın yaptığına bak.Böyle insanlara baba olma hakkı verilmemeli aslında,geçmiş olsun,umarım bebeğin iyidir ve umarım sen de çabuk toparlanırsın ve birdaha böyle bir şey yaşamazsın.:50:

Aa dün biz de havuzluhan a gittik :) gerçekten deliriyorsun ne alsam diye.
Şimdilik uzun kollu iç badilerimizi tamamladık , bı pijama takımı ,3 ayaklı alt aldık

Oğluşun saglikla giysin kullansın inşallah tatlım
2 ay sonra kapsamlı alışveriş için gitmeyi planlıyoruz

kızlar ilk defa sizden duydum havuzlu hanı..keşke daha önce duysaydım bugünde tesadüf eşimle sultanahmete gitmiştik gezmeye..bilseydim ilk iş havuzlu hana gitmek olurdu..neyse artık haftaya kaldı..buarada siz bebek odalarına bakmaya başladınızmı?tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı uygun olan?

uzuuuun bi aradan sonra herkese merhaba güzel anneler...geçmişe biraz baktım 177ye gelebildim anca şimdi ütü yapmam gerek hepsini okuyamadım ama okuyacam muhakkak ben yokken neler olmuş bitmiş :)) herhalde cinsiyet öğrenmeyen pek kimse kalmadı:)) benimdeeeee KIZIMMMMM oluyor hayırlısıyla inş:nazar::nazar::nazar:
ankarada hastane ayarlamıştım ama son dakka aksilikler yaşadım eşim o yüzden sıcak bakmıyor artık o hastaneye doğuma gidecem ankaraya o vakitten sonrada beni nere kabul eder kabıul etse memnun kalırmıyım bilemiyorum kafan baya karışık bu konuda...buraya geldim devlet hastanesindeki kadın doğumcu ayrılmış başka dr. yok hastanede bize en yakın ilçedeki hastanede de yok.tıp merkezinde var 1 tane sadece ona gidebilcem artık...cnm çok sıkıldı öğrenince hem ankarada hem burada dr.suzum şimdi...ayrıca guatr da biraz sorun çıktı 15 günde bir kan değelerime baktırmam gerekmiş nasıl yapacam bu dr.suzlukta hiç bilmiyorum onun dışındada bi sıkıntımız yok çok şükür...bu arada 3 kilo aldım ama nereme aldım anlamadım...

bizim bebşimiz de kız:) 17+2 de 200 gr. dı miniğim. Kızlarr ben bebeğimin yerini hissediyorum sanki.
Bazen leğen kemiğime doğru dayanıyor. Bazen de soluma doğru dik yatıyo. Sol tarafımda bi setlik ve şişkinlik oluyo.
Ama emin olamıyorum yine de.Bebeğimdir dimi? hissediyo musunuz siz de acemilik işte:D

İnan okurken gözlerim doldu.Biz bu kadar üstlerine titrerken,en ufacık şeyden kaygılanırken şu adamın yaptığına bak.Böyle insanlara baba olma hakkı verilmemeli aslında,geçmiş olsun,umarım bebeğin iyidir ve umarım sen de çabuk toparlanırsın ve birdaha böyle bir şey yaşamazsın.:50:
Çok geçmiş olsun İlkokul.İnşallah bişeyi yoktur bebişin.

Ben de Eminönü'nü duymuştum ama havuzluhanı bilmiyorum nasıl gidildiğini. Biz Pendik'teyiz. Fiyatlar çok iyiymiş. Geçen gün Kanz'dan zıbın aldım, indirimli fiyatı 8,5 TL'ydi.Bu toptancılar nerde? Hastane çıkışı için kışlık ürünler var mı?Sizin aldığınız nasıl mesela?Aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın.

Bende Kartal'dayim, bende bilmiyorum nerde oldugunu ögrenelim de beraber gidelim :D

kızlar moralim çok bozuk, ben anasınıfı öğretmeniyim bugün bir öğrencim annesinden ayrılmak istemediği için uzun süre ağladı, kriz noktasına geldi, dış kapıdaydık artık ben en son dayanamayıp kucağıma alıp sınıfa kadar taşıdım, yol boyu Allahım yarım et Allahım yardım et diye diye. çocuk en az 20 kilo vardır:((( sonra okul saati bittikten sonra çocuğumu hissetmek için tatlı bişeyler yedim elim karnımda bekledim, tekme attı :) şuandada devam ediyo hareketleri, ama hala içim tam rahat değil, bişey olmuş olabilir mii :18::18:

sağolun kızlar inş bişey olmamıştır, saatlerdir ağlıyorum, aslında dediğim gibi bebeğin hareketini hissettim ama yinede bişey olmuşmudur diye düşünmekten kendimi alamıyorum, hamileliğin bu ayları daha duygusal mı olunuyor nedir, 1 haftadır ağlayıp duruyorum zatenn yaa

Hayatım hiçbişey olmaz korkma, aylardır yeğenime ben bakıyorum 2 hafta önce 1 yaşına girdi ama aşırı hareketli dünyalar tatlısı bi kız..sürekli kucakta hoplatıyorum zıplatıyorum dansediyoruz neler yapıyoruz neler.. hiiçbişey olmadı olmayacakta inşallahh.. kuzenim 3. çocuğunu doğurdu dün , 2 tane daha vardı ve en küçüğü 2 yaşındaydı hem onlara baktı hem hamileliğini geçirdi. evet dikkat etmek gerekiyor tabiiki ama bünyene göre hareket edebilirsin. benim miniğim güvende , sıvısının içinde yüzüp duruyor , ablasını yani yeğenimi direk karnıma doğru değil belime doğru tutuyorum kucağımda, ata biner gibi oturtuyorum çoğu zaman belimin yanına.

herşey çok güzel olacak hayatımm, çok muhteşem çok güzel olacak !! daima pozitif olaya çalış endişe ve paniği bir kenara at şimdilik , doğumdan sonra fazlasıyla yaşayacağız o paniği endişeyi ve bu yaklaşık bir ömür sürecek .. o yüzden şu anların tadını çıkar ki bebeğin de pozitif ve güçlü sağlıklı bir insancık olsun

Son düzenleme:
ben daha birsey alamadım ama fıstıgıma babaannesı ve halası bırseyler almış annesı yer onu yer ınşallah hayırlısıyla dogdugunu gormek nasıp olur hepımıze fıstıgım dun uzanınca pırpır ettı babışkomuz daha heyecanlı hemen elını goturuyor dedım ben zor hıssedyorum sen nasıl anlayacaksın:)

kızlar hiç ağrınız oluyo mu,benim kasıklarımda hep ağrı var.sanki göbeğimin 3-4 parmak altında bişey oturmuş eğilip kalkarken,yatarken,tuvalette bile sızlayan bi ağrı.bi de seğirme dışında pek bişey hissedemiyorum.

Back
X