Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Bugün tetanoz aşısı oldum.Hiç sıkıntı yaşamadım, Ağrı sızı ya da şişlik yok.Kızımın pıtpıtlarınıda duydum ohh süper oldu :)

gecmiş olsun canım darısı basıma benim ası 2 hft sonra daha var umarım senin gibi gecer benimki de kızında pıt pıt ne guzel Allah bagıslasın :))

artık haftaya perşembe olacağım yaa
canım sen idrar tahlilini ne şikayetle yaptırmıştın?Akıntı mı?

Herhangi bir şikayetim yoktu canım.Sadece sağlık ocağı yaptırmam gerektiğini söyledi o kadar.Şuan iltihap var gibi görünüyor , bu sebeple haftaya tekrar yaptır bakalım dedi doktor.

Merhaba arkadaslar bende ilk bebegime hamileyim Doktor 90% Kiz ded. Allah sag salim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kolaylıkla, sağlıkla gelsin kızın canım :)

hadi geçmiş olsun canım ama benimde gündüz bişey yoktu gece başlamıştı ağrım. inşallah senin olmaz.

Hadi ya İnşallah olmaz canım.Sen nasılsın ne kadar sürdü peki ağrın

anladım canım inşallah geçer
benım de bel ağrım çok azıyor yaa
bıçaklar saplanıyor özellikle sağ taraftann
haftaya bir söyleyim doktora bakalım
ama şimdiden böyle olursa son aylar ne yaparım bilmiyorum

gecmiş olsun canım darısı basıma benim ası 2 hft sonra daha var umarım senin gibi gecer benimki de kızında pıt pıt ne guzel Allah bagıslasın :))

Sağol tatlımm:) Olmayan tüm arkadaşlar kolay atlatır umarım:) Stres yapmayın kendinize ve bebişe yazık.
Amin Hepimizin yavrularını :)

Son iki gündür benim belim çok ağrıyordu.Ama bugün geçti yattığın yerden,yattığın pozisyondan, ya da fazla yorulmadan kaynaklı olabilir mi?
Ben ona yordum ama bilmiyorum.Bir de biraz fazla yürüsem hemen nefessiz kalıyorum bu da erken sanırım.

canım benim belim hep hassastır
azıcık ayakta kalayım,bulaşık yıkayım hemen ağrırı
öğretmenim de hep ayakta valla mahvoluyorum
senin de acaba bebek yukarı mı çıkıyor öyle derler yukarı yerleştikçe artarmış böyle şikayetler
bir de kilo durumuyla ilgili olabilir

Allah yardımcın olsun kuzum işin çok zor valla.Dinlenmeye gayret et.İleri ki aylar daha zorlu olacaktır
Yukarı çıkıyor olabilir, zaten bu sıralarda artık göbek deliği hızasına varıyormuş rahim.
Kiloda 2,5-3 arası almış durumdayım :) Sonum ne olur blmiyorum.

Selam kızlarr
Dün kontrolümüz vardı,eşim görsün diye güya özele gittik,hiç memnun kalmadım devlet hastanesindeki dr. daha iyiydi.Ama ne yazık ki başka seçeneğimiz yok doğumda orayı tercih edeceğiz.Kuzum 214gr olmuş,ağırlığını bile ben sormasam söylemiyorlardı,hay Allahım:95: yeri rahatmış bir sıkıntımız yok çok şükür
Yalnız plasenta arka duvarda biraz ağrıya neden olabilir dedi dr.,benim henüz ağrım yok ama ağrı çeken arkadaşlar belki sizinki de plesantanın yerleşimi ile ilgili olabilir.
Bir de ben artık net göremiyorum oğluşumu,eşim de bir şey anlamamış ultrason görüntüsünden=)büyüdüğü için mi acaba,yoksa bizim dr.un ultrasonu mu dandik=)

kız sen beni çıldırtçan mııııı
ben 50 ile hamile kaldım şuan 55 im

canım biz 16+6 da gittik en son
doktor dedi ki bir bütün olarak son kez görüyorsun ultarsonda
bebek büyüdüğü için ultrasona sığmayacak ve parça parça bakacağız.
belki sizinki de öyle olmuştur
ama şu açıklama yapmayan doktorlara sinir oluyorum ya

Doktorların keyif durumuna maruz kalıyoruz ne yazık ki.Hemde paramızla İyi doktorlara çıkartsın hepimizi inşallah.
Bebeğin sağlık, gelişimi güzel ne mutlu tatlım:) Sağlıkla büyüsünn :)
Artık büyüyorlar pek net göremeyeceğiz ne yazık ki.Görüntüler parça parça olacaktır.
Zaman zaman karnımın içi ağrıyor belki dediğin sebepten olabilir.

benım de 2 gündür ara ara kasığım adet ağrısı gibi ağrıyor bu da o plesentadan olabilir mi?:26:

:)) Yok be tatlım niye çıldırtayım :)
Ben fazla kilo ile kaldım hamile.64.4 kilo ile hamile kaldım.
Senin başlangıcın süper ve kilona göre oldukça iyi almışsın

:)) Yok be tatlım niye çıldırtayım :)
Ben fazla kilo ile kaldım hamile.64.4 kilo ile hamile kaldım.
Senin başlangıcın süper ve kilona göre oldukça iyi almışsın

evet şükür zayıf hamile kaldım
ama benım kilonun sbebi şu heralde
ben ilk 3 ay sadece kuru gıda yiyebildim makarna,patates haşlaması tost
sulu yemek asla yiyememdim
bir de kendimi bildim bileli ekmeğe düşkünüm
yani günde 1 ekmeğe yakın yerim
ama onun dışında tatlı falan hiç sevmem
meyve düşkünüyüm

Tatlı yemiyorsan şahane.Ben normalde çok düşkünüm.
Haftada bir yesem anında tartı 1 kilo artar o derece.
Bebeğe de faydalı değil.Uzak durmaya gayret ediyorum bu yüzden.
1,5 kilosunu ilk ay düşük tehlikesinden hareketsizlikten aldım.Yapıştı kaldı
Bi de çok takıntı oldu bende kilo İdeal kilom 60-62maksimum.
Kiloların an babası son aylarda gelcek :))

ayy evet iştee o yüzden şimdi yavaş gitmek en güzelii
iyice şişçezz ama belli de olmuyormuşş
ayy nolur duba gibi olmayalım

idrar tahlili ne için? herkes yaptırıyor mu?

canım bana baştan beri hiç yapılmadı
ne bileyim yaptırayım dedim yaptıranlar diye
bir de akıntım var

ben de bugün aşı oldum ilk başta çok sızladı ama çabuk geçti şükür...

Çok sevindim canım:) Bunu da atlatıyoruz :)

İnşallah ya.Fit hamişler olalım topik olarak :))
Neden hiç tahlil yapılmadı, kan ve idrar.
Benim ilk doktorum yapmamıştı, ikinci doktor neden hemen yapılmadı diye kızmıştı.Sor sende doktoruna bence

selam kızlar bugün kontrolum vardı.. 20. haftamın sonu bugün ama doktorun tahmini 22. hafta neden daha büyük görüyo
bebeğim 483 gram.. doktor oldukça beslenmiş iyi dedi.. bu arada gecen ay kız olabilir denilen bebeğimin erkek oldugunu öğrendik :)
bugün bide tetenoz aşısı vuruldum.. kolumda hala biraz ağrı var..
aldıgım elbiseler boşa gitti :) bundan sonra şortlar pantolonlar almalıyız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…