maşallah topikimize :)) ben yokken sayfalar yine dolmuş.
bu konuyla ilgili yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum içim daha da rahatladı. zaten bir daha gelmedi.
öksürmenin ve hapşırmanın zararı yok diye biliyorum. geçen gece hep sağıma yatmışım gece kalktım tuvalette çok kuvvetli hapşırdım sağ tarafım gözle görünür bir biçimde oynadı. uyandırdım galiba yavrumu

kıyamam ben ona canım kızımmm
böbrekte genişleme var demişsin bebeğin böbreğini diyorsun galiba. benim bir arkadaşımın bebeğinde de gözlemlenmişti. takibini yaptılar doğumu gerçekleşti. şimdi bebeğinin idrarı geriye kaçıyormuş. bir yaşında ameliyat olucak. rabbim dermansız dert vermesin. inşallah sizde böyle bir sorun olmaz. bol dua et. sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah.
ben çok fazla yaşadım ve ilaç da kullandım çok şükür geçti inşallah bir daha yaşamam. ama zorlamadan dolayı çocuğa bir şey olmuyor gene de çok zorlamak iyi değil bence.
allah bağışlasın. benim de tüp tedavisi. ayrıntılı ultrasonu herkes yaptırıyor. risk olmasına gerek yok. zaten arkadaşlarım seni bilgilendirmişler. :)
evet 24. hafta oluyor arkadaşım bende sabırsızlıkla bekliyorum:)
rabbim bir daha yaşatmasın. bekarken duysan böyle birşey lafla boşarsın ama yuvayı bozmak kolay değil. bol bol dua et inşallah bir daha olmayacak. ama merak ediyorum senin yüzüne bakabiliyor mu? utanıyor mu ya da gönlünü almaya çalışıyor mu?