• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
arkadaşlar merhaba;
sık sık takip ediyorum yazdıklarınızı.inanın çok yön verici oluyor çoğu paylaşımınız.çok teşekküler tecrübelerini paylaşan herkese.
benimde sormak istediklerim var.yardımcı olursanız sevinirim.
20.haftamdayım.yaklaşık 1 haftadır koltuktan kalkarken göbek deliğimin 2 parmak yanında çekilme hissi ve hafif sızı hissediyorum.böyle bir durum veya benzerini yaşayanlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.

canım ben yaşamıyorum ama normal diye düşünüyorum sıkıntı yapma
daha önce yaşamadığımız şeyleri yaşadığımız için korkmamız normal

arkadaşlar merhaba;
sık sık takip ediyorum yazdıklarınızı.inanın çok yön verici oluyor çoğu paylaşımınız.çok teşekküler tecrübelerini paylaşan herkese.
benimde sormak istediklerim var.yardımcı olursanız sevinirim.
20.haftamdayım.yaklaşık 1 haftadır koltuktan kalkarken göbek deliğimin 2 parmak yanında çekilme hissi ve hafif sızı hissediyorum.böyle bir durum veya benzerini yaşayanlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.

Selam canım, benm de var çekilme hatta dün vücudumu nemlendirmemiştim, göbek deliğimin yan taraflarında kuruluk vardı. Baya taktım kafaya,anneme sordum çatlak bölemi oluyor diye. :) Allahtan değilmiş.
Deride çekilme olması normal cnm malum kocaman olacağımız günler geliyor,derimiz de alışık değil:) Ben farklı yağlar da almayı düşünüyorum aktardan.

Yaaa ama ... :43: icim ezildi okurken.. Ceyzinin de dedigi gibi evlenir evlenmez hamile kaldigi icin bicok sey icinde kalmistir o yuzden bu kadar yipratici geciyodur heralde... Bebeklerimiz saglikli olsun insallah bizler bi sekilde toparlanicas :16:

İnşallah canım.Bizler bebeğine şimdiden aşık ve bağlıyız:)
Sağlıkla atlatırız inşallah.

canım benim de beğendiğim oda buna benziyor bembeyaz
ben duvarın birini hoş bir laciverte boyayacağım beyaz ve kırmızı aksesuarlarla
süsleyeceğim kısmetse
bebe mavisini pek sevmiyorum ben örgülerde bile kullandırmadım anneme:52:

canım üzülme biz de hızlı kilo alanalrdanız
daha dikkat etmemiz lazım
ben ekmeği baya azalttım tatlı zaten yemiyorum
makarnaya dadanmıştım onu da haftada 1 e indirdim
artık gerisini bilemem bebeğin de beslenmesi lazım

Aa hatırladım canım daha evvel paylaşmıştın düşündüğün odayı.Beyazla çok güzel olur gerçekten:)

Kizlar moralinizi bozmayin, su reklami izlesenize :)
Nasil kizariz ki bunlara.
Esimle izleyip izleyip gülüyoruz :1:
Bebek reklamı - Bruno reklamı ... (O anne gecede 5

Tam ısırmalıklar valla :54::54:

Belfü hepsini okudum canım acaba bizde mi böyle oluruz lohusalık dönemi bu sonuçta:(
Ama bence bu kişinin durumu biraz farklı bebeği zamansız gelmiş sanki 3 aylık evliyken hamile kalmış. Bizim ki farklı olur diye düşünüyorum. Bebek toparlanana kadar zorlanırız ama o kadar isteksiz ve bebeği yük olarak göreceğimizi sanmıyorum.

Ben de sana katılıyorum canım

İnşallah canım.Bizler bebeğine şimdiden aşık ve bağlıyız:)
Sağlıkla atlatırız inşallah.

Aa hatırladım canım daha evvel paylaşmıştın düşündüğün odayı.Beyazla çok güzel olur gerçekten:)

Tam ısırmalıklar valla :54::54:

evet canım paylaşmıştım
ama ben yaptıracağım çünkü gömme dolap yaptıracağımız için belki dolap almam

Selam canım, benm de var çekilme hatta dün vücudumu nemlendirmemiştim, göbek deliğimin yan taraflarında kuruluk vardı. Baya taktım kafaya,anneme sordum çatlak bölemi oluyor diye. :) Allahtan değilmiş.
Deride çekilme olması normal cnm malum kocaman olacağımız günler geliyor,derimiz de alışık değil:) Ben farklı yağlar da almayı düşünüyorum aktardan.

:) çatlaklar mııı?aman lütfen uğramasın bize:)
e vitaminli kako yağlı nemlendiricim var ayrıyetten birde kakao yağım.ikisini kullanıyorum.evet kocamna olacağız allahım nasip ederse.sağlıklı sıhhatli.
ama benim çekilme demek istediğim içerden sanki saç çekiliyormuş gibi.sanki sıpa kordona dolanıp rövaşata atıyor içerdede karnımı içten çektiriyor gibi.bugün dr a gittim olur öyle şey dedi neden olur peki dedim hani rahim mi incedir veya başka bir sebep olur ya sen takma kafana kaslardandır dedi:) tatmin olmadım tabi tecrübe sahiplerine de danışmak istedim tabi:)

evet canım paylaşmıştım
ama ben yaptıracağım çünkü gömme dolap yaptıracağımız için belki dolap almam

Geniş geniş yaptırırsın sonrasında da kullanabilir rahatlıkla oğluşun hem :)

Bende bu odanın ön siparişini verdim.Dolapların beyaz kısımları askılıkmış:)

:) çatlaklar mııı?aman lütfen uğramasın bize:)
e vitaminli kako yağlı nemlendiricim var ayrıyetten birde kakao yağım.ikisini kullanıyorum.evet kocamna olacağız allahım nasip ederse.sağlıklı sıhhatli.
ama benim çekilme demek istediğim içerden sanki saç çekiliyormuş gibi.sanki sıpa kordona dolanıp rövaşata atıyor içerdede karnımı içten çektiriyor gibi.bugün dr a gittim olur öyle şey dedi neden olur peki dedim hani rahim mi incedir veya başka bir sebep olur ya sen takma kafana kaslardandır dedi:) tatmin olmadım tabi tecrübe sahiplerine de danışmak istedim tabi:)

Canim harikasin aksam aksam nasil guldurdun beni anlatamam rovasata benzetmen cok hos :9: senin sipanda erkek sanirim annesi he?:55:

Benden ve kıziçemden tüm anne ve meleklere kocaman günaydınlar:))

Dün yeni doğum yapmış bir arkadaştan bişe öğrendim benm gibi önem vermeyenler varsa diye yazayım dedim:)) Doğumda vücudunu hep nemlendirmiş ve çatlak vs olmamış. Sadece diz kapağının arka ve üst kısmında ufacık biyeri çok nemlendirmemiş. Ve sadece orada 1-2 çatlak oluşmuş.Göğsümüzden başlayıp diz kapaklarına kadar yağlanmak lazım hergün. Ben açıkçası okadar aşağılara inmiyordum:):)

Evet canım çok güzelmiş cidden,yalnız bebeğin kıyafetlerini asmak için askı kısmı yok mu?kapaklı alanlarda mı ki?:44:
Bir de evim.nette "de mobilya" diye bir kampanya var orda 700 küsur bebek odası.güzel görünüyor..
Ben 3-4 yaşına kadar bebek odası almayı düşünmüyorum,sadece kıyafetleri için bir dolap alıcam şimdilik,bir de oyun parkı.

Hmm maşallah o zaman size=)zaten göbek dışındaki fazlalıklar rahatsız edici oluyor,yoksa göbüşler,bebişler büyüsüün kocaman olsunlar inşallah:16:

scarlet82 bebek odası konusunda en doğrusunu yaparsın zira büyüyünce ihtiyaç ve beğeniler değişiyor .önceki mobilyalar olduğu için yenisini epey bi alamıyorsun ...meğer 2.bebek gelirse iş değişebilir:))

Canim harikasin aksam aksam nasil guldurdun beni anlatamam rovasata benzetmen cok hos :9: senin sipanda erkek sanirim annesi he?:55:

evet evet erkek allahım nasip ederse.ama öyle acayip duygular hissettim ki ilk aylarımda hep kızım olacak benim kız hissediyorum dedim.ama erkek oldu.gerçi kız diye tutturana dek ben hep erkek çocuklarına aşık hayran durumdaydım nasip rabbim çok şükür ki verdi.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda bizlere sağlıkla kucağımıza almayı :)

akşam eşim geldi şehr dışındaydı bakamadım nete cevap biraz geç oldu canım kusura bakma.

dün detaylıya gittim,herşey yolunda şükür çok güzel geçti.artık son kez doktor değiştirdim,ilgi hastanesi dr. esin hocaoğluna gidiyorum,çok deneyimli bi bayan.ablamda orda hemşire zaten hep gel ben sana el bebek gül bebek baktırırım diyodu,ben denedim denedim yine ona geldim ama bu sefer çok iyi hissediyorum,buldum doktorumu bence:)kızım da gayet iyi daha ne isterim ki,darısı başınıza inşallahhhhh:)

günaydın bi türlü park yatağa karar veremedim hangisini alayım internettenmi alayım siz ne yaptınız araba alan varmı çift yönlümü bastonmu daha iyi

Günaydın kızlarr,
Bu haftayı da bitirdik :)

Ceyzim ve Pedagog yarın geliyor musunuz kızlar ?

Günaydın kızlarr,
Bu haftayı da bitirdik :)

Ceyzim ve Pedagog yarın geliyor musunuz kızlar ?

Belfü canım hafta sonu kuran okutacağım,akrabalar filan gelecek. Bu hafta değil de haftaya gelebileceğim ben.

Back
X