• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ben diet ton balığının faydası olduğuna inanıyorum haftada 2 yı geçememeye dıkkat edın dıyordu heryerde zeka testlerınınde rısksız çıkışı ıçımı rahatlattı ama 1,5 aydır yemedım dolpta duruyorda yemem lazım dıye duşunuyorum ilk başlarda hafta 2-3 yedım 3 aya kadar canım

kızlar bugun huggıs den 3 lü bebek bezi 7 tl idi migrostan aldım birde çılgınlık yaptım unnodadan 64 lü prime 3-6 kg 4 peket bebek bezi + 3 paket ıslak mendil 94 TL kargo dahil aldım inşallah bebişe yarar hemde taksitle

Son düzenleme:
ben diet ton balığının faydası olduğuna inanıyorum haftada 2 yı geçememeye dıkkat edın dıyordu heryerde zeka testlerınınde rısksız çıkışı ıçımı rahatlattı ama 1,5 aydır yemedım dolpta duruyorda yemem lazım dıye duşunuyorum ilk başlarda hafta 2-3 yedım 3 aya kadar canım

kızlar bugun huggıs den 3 lü bebek bezi 7 tl idi migrostan aldım birde çılgınlık yaptım unnodadan 64 lü prime 3-6 kg 4 peket bebek bezi + 3 paket ıslak mendil 94 TL kargo dahil aldım inşallah bebişe yarar hemde taksitle

Iyi yapmissin, bende daha önce bir paket Prima Premium Care almistim, en kücük 2-5 kg icin ama ilk paket olarak onu kullansamda bende ebebekten 3 bebek bezi + 3 islak mendil 69.90 olarak 3-6 kg almayi düsünüyorum, sanirim ikinci numaraya daha cabuk gecis yaparlar onu stoklamada yarar var.

selam kizlar ayrintili ulturasona girenleriniz varmi ne kadar ucret odediniz bi de ayrintilida doktor neler soyledi

selam kizlar ayrintili ulturasona girenleriniz varmi ne kadar ucret odediniz bi de ayrintilida doktor neler soyledi

Merhaba ben yeni üyeyim.. 19 haftalıkken girdim Ankara'da 350 tl verdim . Çok önemli birşey yok dedi ancak kalbinin üst kısmında hafif bir parlaklık var dedi ancak önemsemiyorum ciddi birşey değilmiş yani normalde görülebilen birşeymiş son aylarda kaybolur dedi. Kendi doktorum da çok önemsemedi ancak için rahatlayacaksa fetal eko çekelim dedi .Randevu aldım yarın onu çektirmeye gideceğim inşallah bir sorun yoktur....

Son düzenleme:

evet haftada 2 yemenin zararlı olmayacağını söyleyenleri bende duydum ama kesinlikle yenmemeli diyenleride duydum o yüzden ben yemek istemiyorum açıkçası ne olur ne olmaz diyerekten... huggısen umarım memnun kalırsın pek olumlu yorumlar duymadım çünkü onun hakkında...güle güle kirletsin bebişin:1::1::1:

kızlar şöyle bir yazı geçti elime paylaşıyım dedim
Eki Görüntüle 526717

canım ben nu hafta ilgi hastanesinde girdim.oraya perşembe 6 dan sonra perinatalog geliyo bakırköy devlet hastanesinden.süper bi doktor,anlat anlat yorulmadı.ama ayrıntılı ulytrason,renkli değil.fiyatı da uygun 130 tl ama fiyatının üstünde bi doktor.bikaç gün önce hastaneyi arayıp randevu alabilirsin.

slm taze annelerrr :16: ya 2-3 kilo aldım diyorsunuz yaa hiç anlamıyorum gariplik bende mi, söylemeye utanıyorum ama ben 10 kilo aldım kızlarrr hamileliğe başladığımda çok zayıftım, zaten ömür boyu hep zayıflıkla kilo alamamakla uğraşırım, 48 kilo idim şimdi 58 oldum. ama karnım ve göğüslerim dışında büyüyen biyerimde olmadı, alyansım hala bol geliyor, yüzüm aynı, heryerim aynı. hatta erkek çocuk olduğu için sivrice bir karın var sadece kalça ve basende aynı kaldı... ama anlamıyorum o 10 kilo nerede, hepsi göbekte mi yanii :53: :53: işin içinden çıkamıyorum yaa. birde siz böyle 2-3 kilo aldım deyince hepten şaşıorum..

al benden de o kadar =) 13,6 kilo aldım , millet doğurcam sanıyor o derece =)) ammaa çok sevimliyim yaa çook dadluyum ♥ gerçekten bak =))))))))) yılların açlığıyla yiyorum arkadaş , doğumdan sonra yine sıfır bedene dönülecek zaten :S geç döllenme mi ne, 1 hafta küçük olan bebişim arayı kapattığı gibi 12 gün de öne geçti , doktorum kilomu önce fazla almamalısın diye eleştiriyordu ama şimdi sorun yok diyor =)) kalan 4 ayda da bi 10 kilo gelse , sanırım 24-25 kiloyla bu parkuru bitirmiş olacağım =))))
zaten muhteşem bir popom oluştu ki popoya çok hasrettim , ve kendimde bunu gördüm ya aha artık gözüm arkada değil =)

sorunum; üst bacağım ! çırpı gibi olan bacaklarımın kilo alabileceğini hiç tahmin etmemiştim ve yağlanma olayımı o bölgelerde pek itinalı yapmıyordum ama son bir haftadır oraların maaaaahhfolduğunu gördüm :53: tabii hemen masajlara felan başladım kontol altına almak için.

Günaydın kızlar,

Haftasonum çok yogun geçti bir turlu giremedim nete:))) e bebek e gittik pusetlerle ilgili kapsamlı bılgı aldım, fiyat ogrendım, Haftaya da haşim işcan alt geçidine gideriz herhalde annemlerle orada da fiyat gorelım. Çok güzel şeyler var bu arada insanın hepsini alası geliyor ama daha başlamadık tuttuk, haftaya bir de meşhur havuzluhana gidelim diyoruz..:)))

evet haftada 2 yemenin zararlı olmayacağını söyleyenleri bende duydum ama kesinlikle yenmemeli diyenleride duydum o yüzden ben yemek istemiyorum açıkçası ne olur ne olmaz diyerekten... huggısen umarım memnun kalırsın pek olumlu yorumlar duymadım çünkü onun hakkında...güle güle kirletsin bebişin:1::1::1:

kızlar şöyle bir yazı geçti elime paylaşıyım dedim
Eki Görüntüle 526717

yok canım huggıs ıslak mendil aldım sadece 3 lü prima bebek bezi aldım ama huggıse eltim seviyordu primayı sevmıyordu

canım ben nu hafta ilgi hastanesinde girdim.oraya perşembe 6 dan sonra perinatalog geliyo bakırköy devlet hastanesinden.süper bi doktor,anlat anlat yorulmadı.ama ayrıntılı ulytrason,renkli değil.fiyatı da uygun 130 tl ama fiyatının üstünde bi doktor.bikaç gün önce hastaneyi arayıp randevu alabilirsin.

canım bu ilgi hastanesi camlıkahvedeki değilmi altta kalıyor yani güngören

canım ben cuma günü gittim ayrıntılıya..bakırköyde radyotom var ben çok memnun kaldım.bebeğimin 389 gr 23 cm olduğunu söyledi hiç bir sorun yokmuş o kadar özenli baktıki ben gerçekten memnun kadım..fiyatı 200 tl ayrıca dvd sini verio 2 tane yüzünün fotosunu verdi ve çerçeveli kocaman fotosunuda verdi:)şimdi tv ünityemin orda oğluşumun çerçeveli fotosu duruyo:) tavsiye ederim gerçekten iyi bakıyolar..

Günaydın kızlar, umarım iyisinizdir ben grip oldum haftasonu kötüyüm biraz. İlaç ta kullanamıyorum. Gece üstüm çok açılıyormuş özellikle karnım, siz geceleri ne giyiyorsunuz açılmaması için?

Günaydın kızlar, umarım iyisinizdir ben grip oldum haftasonu kötüyüm biraz. İlaç ta kullanamıyorum. Gece üstüm çok açılıyormuş özellikle karnım, siz geceleri ne giyiyorsunuz açılmaması için?

altına pijamanı giy üstüne dizinekadar gelen gecelik tarzı yada tişört giy askılı yazlık elbise tarzıda olabilir dine kadar gelsinki sıyrılsada belin açılmasın üstünede uzun kollu pijamanı giy gene üşürsengeçmiş olsun ıhlamur + az nane + 3 karanfil + 1 çubuk tarcın l+ limon + ne meyve varsa atıyorum elma erik üzüm ne varsa kaynatıyorum balla içiyorum ben dene ne varsa koyana madde ıhlamur unutma , sıcak ballı sütte iç arada

altına pijamanı giy üstüne dizinekadar gelen gecelik tarzı yada tişört giy askılı yazlık elbise tarzıda olabilir dine kadar gelsinki sıyrılsada belin açılmasın üstünede uzun kollu pijamanı giy gene üşürsengeçmiş olsun ıhlamur + az nane + 3 karanfil + 1 çubuk tarcın l+ limon + ne meyve varsa atıyorum elma erik üzüm ne varsa kaynatıyorum balla içiyorum ben dene ne varsa koyana madde ıhlamur unutma , sıcak ballı sütte iç arada

Teşekkürler canım, altıma pijama üzerime uzan tişört giyiyorum ama açılıyor, gecelik giyeyim bari o iyi fikir. Hamilelikte hasta olmak ta hiç çekilmiyor.

Kızlar Günaydınn,

Hepinize güzel haftalarrrr:38:

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese,
Çok güzel, bol dualı ve yorucu bir haftasonu geçirdim.Misafirlerimizi uğurladık dün.Bana yardımcı olmalarına çok yorulmamama rağmen diizimin yukarısı yani baldırlarım felaket ağrıyor.Neden olabilir bilmiyorum,sabah işe gelemeyecektim nerdeyse:( Yarın da büyük gün, detaylı ultrason,kan-idrar testi, tetanoz aşısın vs hepsini yetiştirmeyi umuyorum. Kızım sağlıklıdır inş. dua edin bize olur mu:(

labellevie ben de gecelik, eski pijamalarım vs idare ediyordum ama onların lastik kısmı gece beni rahatsız ettiği ve göbişim üşüdüğü için hamile taytı aldım genelde onu giyiyorum. Göğüs kısmına kadar çekildiğinden dolayı açılma vs olmuyo çok rahat ettim,sana da öneririm. hamile eşofmanları vs da var ama onu bu aralar alamam heralde, pantolonla aynı fiyat:)

herkese günaydııııııınn

Ceyz Allah kabul etsin cnm... bende de üşütme var sanırım iki gündür sağ kasığım feci şekilde ağrıyor, ev içinde iki büklüm geziyorum. havalardan mıdır nedir? ne yazlık ne kışlık giyebiliyoruz.... valla ben de geceliğin altına pijama giyiyorum, ibiş gibi oluyorum ama napiyim en azından üşümüyorum:)))

Back
X