ben ne zmn hamur işi yesem yanıyo midem
1 aydır filan var bu
ona dikkat etmeye çalışıyorum
çok berbat bişey kesinlikle
Evet berbat bir şey. Eşim şurup almış onu içtim şimdi rennie duo adı. Eşiminn eniştesi doktor ona sormuş. Faydası oldu biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ne zmn hamur işi yesem yanıyo midem
1 aydır filan var bu
ona dikkat etmeye çalışıyorum
çok berbat bişey kesinlikle
kızlar mide yanmasından ben de çok şikayetçiydim neredeyse her gece yatağa oturup geçmesini bekliyordum ağlama ve istifra etme aşamasında... birkaç farklı ilaç kullandım faydasını da göremedim... amaaa kendimce bir taktik geliştirdim ve günlerdir rahat uyuyorum. gece yatarken ayağıma çorabımı sırtıma hırkamı geçiriyorum yorganımı da çekip uyuyorum ve ben ısınınca zerre kadar mide yanması olmuyor... tavsiye ederim ben de çok işe yaradı...
Nerdesin bilmiyorum ama ben İstanbul'un bir türlü gitmeyen sıcağında hırka-çorap ve yorganla yatsam havale geçiririm kesin:) Hala tshirt ve pikeyle yatıyoruz yine de yastıüum ıslak uyanıyorum terden. Sende işe yarıyorsa iyi tabi ama rennie duo iyiymiş:)Ölçü falan da yokmuş şişe tepeye dikilebiliyormuş yani:))) İnşallah henüz başllamayanlarda olmaz çünkü çok berbat bir şey.
hahaha istanbuldayım:)))))))) ama ben çok üşüyenlerdenim.. valla eylülün başından beri yorganla yatıyorum :))))))
Selam kızlar bende birkaç gunluk yazıyı kaçırmışım biz detaylıya girdik çok şükür temz çıktı. Ancak bekleme salonunda sinir krizi geçiriyordum İstanbul Prenatal Dç. Dr. Ahmet Gül gittiğimde nerdeyse 7-8 hasta vardı 2,5 da randevumuz dedım alabılecekmısınız dedım hemşire zaten saat 2,5 diye ukala cevap verdı nadıl yanı dedım sinirli birşekilde. 2 hasta var 3 de alırız dedı tabı ne mumkun o kadar rahatlık şaşırtıcı 250 tl muayene 15,-20 dakıka bakıyorlar. 3-4 hasta aldı sanırım en son eşimi yolladım git şuna söyle diye 3,5 du bızı aldı 1 gun önce arayan hastayada 2 de randevu vermışler onlarda dedıler bız ne olcaz sız bekliyceksınız sizi araya alcaz diyor ukalaca bune saçmalık dedım ya. Doktorun yanına gırdık gergındık hıç gulmuyorum ben neyse konuştuk ağzının içinde konuşuyor 2 kere tekrar ettırdım çoğunu muayene guzeldı adam otomatıkleşmiş ona dıycek pek bışey yok. Beynine organlarına dmarlarına parmaklarına kalp kapakçıklarına annenin kan akış hızına kadar bakıldı.
Resim kısmına gelince normal hastanelerdeki gibi saçma belirsiz bir ultrason resmi o kadar.
Bu arada hamilelik takvımınde yazdığı gıbı 22+6 -550 gr bebiş boyunu söylemedi
6 kg aldım dedım dur alma artık yeter bu kadar sınırın dedı
Bunun dışında maskoda bir iki mağazaya bebiş mobilyasıbaktık ve karar verdiğimiz gibi Bellona'dan aldık çıktık.
Ay sonu şeker yüklemem var ayın 7 side doktor kotrolü var doktor konuşmak istemez ama artık dayanamayıp doğum ücretini soracağım :)
Selam kızlar bende birkaç gunluk yazıyı kaçırmışım biz detaylıya girdik çok şükür temz çıktı. Ancak bekleme salonunda sinir krizi geçiriyordum İstanbul Prenatal Dç. Dr. Ahmet Gül gittiğimde nerdeyse 7-8 hasta vardı 2,5 da randevumuz dedım alabılecekmısınız dedım hemşire zaten saat 2,5 diye ukala cevap verdı nadıl yanı dedım sinirli birşekilde. 2 hasta var 3 de alırız dedı tabı ne mumkun o kadar rahatlık şaşırtıcı 250 tl muayene 15,-20 dakıka bakıyorlar. 3-4 hasta aldı sanırım en son eşimi yolladım git şuna söyle diye 3,5 du bızı aldı 1 gun önce arayan hastayada 2 de randevu vermışler onlarda dedıler bız ne olcaz sız bekliyceksınız sizi araya alcaz diyor ukalaca bune saçmalık dedım ya. Doktorun yanına gırdık gergındık hıç gulmuyorum ben neyse konuştuk ağzının içinde konuşuyor 2 kere tekrar ettırdım çoğunu muayene guzeldı adam otomatıkleşmiş ona dıycek pek bışey yok. Beynine organlarına dmarlarına parmaklarına kalp kapakçıklarına annenin kan akış hızına kadar bakıldı.
Resim kısmına gelince normal hastanelerdeki gibi saçma belirsiz bir ultrason resmi o kadar.
Bu arada hamilelik takvımınde yazdığı gıbı 22+6 -550 gr bebiş boyunu söylemedi
6 kg aldım dedım dur alma artık yeter bu kadar sınırın dedı
Bunun dışında maskoda bir iki mağazaya bebiş mobilyasıbaktık ve karar verdiğimiz gibi Bellona'dan aldık çıktık.
Ay sonu şeker yüklemem var ayın 7 side doktor kotrolü var doktor konuşmak istemez ama artık dayanamayıp doğum ücretini soracağım :)
neresi olduğunu nasıl anlıyorsunuz ya
ben hiç anlamıyorum
dün markete gitmiştik eşimle
kasadki kız dedi ki doğum yakın heralde
ben şok eyvah dedim karnım çok mu büyük
yok dedi aşağı inmiş bebek
ayy yok dedim hiç çıkmadı benımki hep aşağıda taşıdım
![]()
Günaydın şekerler gününüz güzel geçsin
kzılar istanbula gidecek ablam bebişlerime alışveriş için acaba istanbuldaki uygun yerleri outlet mağazalarının yerlerini bilen varmı?yardımcı olurmusunuz?...özellikle eminönüne ve optimuma gidecek....mothercareninde outletini bilen varsa sevinirim ahh bu kıbrısta olmak alışveriş yapamamak üzüyor ama teyzesi kreasyonumuzu hazırlıyor huda bir şans ....
Günaydın şekerler gününüz güzel geçsin
kzılar istanbula gidecek ablam bebişlerime alışveriş için acaba istanbuldaki uygun yerleri outlet mağazalarının yerlerini bilen varmı?yardımcı olurmusunuz?...özellikle eminönüne ve optimuma gidecek....mothercareninde outletini bilen varsa sevinirim ahh bu kıbrısta olmak alışveriş yapamamak üzüyor ama teyzesi kreasyonumuzu hazırlıyor huda bir şans ....
Günaydın kızlar,
Keyifler yerindedir umarım.
Bir hafta daha bitti.Haftasonu bol dinlenmeli olsun inşallah.
Bu gece gergin rüyalar gördüm. Doğramıyordum bir türlüBir de hiç birşeyin hazır olmadığını kıyafetlerinin bile yıkanmadığını gördüm
Çok gergin uyandım
Canım aksilikler olmuş,sinirler gerilmiş ama çok şükür sevindim sonuçların iyi olmasına. Bazı doktorlar öyle,insan resmen parasıyla rezil oluyor. Ultrason fotosunda haftası kilosu yazmıyormu canım, tekrar bir bak istersen hepsinde yazıyor diye biliyorum.Mobilyasını da almışsın güle güle kullansın bebişin inş. Ben de en büyük dert onu görüyorum. Kıyafet diğer detaylar vs. için hep odasını yapayım sonra diyorum,psikolojik galiba:) Aldığımız kıyafetler de yarı annemde yarı ben de karmakarışık duruyor,dolabı olsa da dizsem:)
Doktorda beklemek ayrı bir gerilim zaten.Heyecan stres katsayısı daha da artıyor.Neyseki güzel haberler almışsın bebişinin maşallahı var :)
Şeker yüklemesi de sıkıntısı hallolur umarım.
Bende 25.hafta itibari ile 6 kiloya ulaşmış durumdayım. 1haftada 1,5-2 kilo aldım nasıl oldu anlamıyorumUmarım bebeğime faydası olmuştur.
Valla bende anlamıyorum ,ayırt edemiyorum.Kafası mı elimi bacağımı :) Ama hep koca ayaklı kızım diyorum :))