Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

ikili testin zamanı 11-14.haftalar senin 14.haftada yapacak sanırım doktor herhalde ultrasonda göremediğinden çünkü ultrasonla ölçülüyor bildiğim kadarıyla ense kalınlığı

cnm merhaba ben ümraniyede oturuyorum. çakmak erdem hastanesine gidiyorum. 2li test i doktorum önerdi. zeynep kamilde yaptıklarını söyledi sadece randevuda sıkıntı yaşanıyormuş. ümraniye devlet hastanesini aradım sordum. 11.haftadan sonra gelin sabah erkenden sıra alın aynı gün testi yapıyoruz dediler. sizlerle paylaşmak istedim.

ikili testte ense kalınlığı milimlik bir ölçüymüş ve 1 mm bile riski önemli ölçüde değiştiriyormuş o nedenle güvendiğiniz bir doktora yaptırın
ben sordum gittiğim hastanede 60 TL dediler

bnm gittiğim hastanede 400 lira fiyat verdiler o yüzden devlet hastanesini tercih edeceğim.

merhaba cnm senin de bebeğin hayırlı olsun...ben şırnaktayım doğuma bi aksilik çıkmazsa ailemin yanına gelecem ama batıkent çakırlarda oturuyor ailem akay çok uzak kalır bana..birazda yakın olsun istiyorum...bayrama izine gideceğiz o zman araştıracam ama şimdi ön bilgim olsun istiyorum. çok teşekkür ederim yazdım aklımın bi, kenarına burayı ve doktoru...

canım hızır gibi yetiştin:) süpersinn:) netten almaya gerek yok o halde?

MERHABA ARKADAŞLAR bundan sonra buraya takılmak istiyorum listeniz felan varmı??

BENDE 11 HAFTANIN İÇİNDE YİM 2 Lİ TESTE BENDE GİRİCEM AYIN 20 SİNDEArkadaş sormuş da devlette de yapıolar bu testi benim gittiğim de devlet hastanesi ama benim randevumu kadın doğum doktorum aldı...nasıl alınıyor bilmiorum ama:26:

süper bir fiyat kaçırmayın derim çünki özellerde 300 den başladığını sölediler

burası da özel hastane ama o çok büyük özellerden değil
fiyat düşük olunca şüpheye düştüm iyi mi? ultrasondan yana değil doktoruma güveniyorum da kan testinin hassaslığı nasıl olur acaba?

Canım hoşgeldin aramıza:) hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin. Listemiz yok ama çabuk kaynaştık biz:) Gerek duymadık hiç.
Ben de bu ay sonunda gidicem sen bizden önce görünüceksin sanırım paylaşırsın bizimle,çok seviniriz:)

ben çok cahil kaldım:) 2li test dedikleri kan testi mi oluyor sadece, ense kalınlığı filan nasıl bakılıyo?

hangi hastane burası?

emin olmak için tekrar arayıp soracağım hastaneye fiyatı

canım çakmak ümraniye erdem hastahanesi. ben rutin kontrollere bu hastaneye gidiyorum. 2li test için dışardan profesör getirdiklerini fiyatın o yüzden bukadar pahalı olduğunu söylediler.

bilemiorum bende daha yaşamadığım için:26: bazı arkadaşlar ultrason iyi çıktıysa kan testine gerek yok diolardı:26:

hoşbuldum canım...hepimizinki hayırlı olsun inş..gideyimde paylaşırım tabiki yaşadıklarımı...gün sayıyorumm

benim tsh ım yuksekti hamile kalmadan önce düşünce saten hamile kaldım şimdide kontroldeyim ilaç kullanıyorum..bugun yine kontrolum vardı değere baktılar ilaca devam dedi doktor bende bebeği sordum oda bu ilaçtan kullanıyor dedi moralim bozuldu aslındainş. etkilenmez benden dolayı:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…