3ay tamamlandıktan sonra çağırıyor doktor yani 12.haftadan sonra sanırım..ultrasonla bakacağım dedi ama 2seferdir benimki görünmüyor ultrasonla rahmin çok içte dedi nasıl oluyorsa bilemiyorum. Bu arada buraya bugün ikl kez yazıyorum benimle aynı duygularını paylaşan insanlaral olmak güzelmiş:) sonuçta çevremdekilere 12.hafta deyince 3 aylık deyip geçiyorlar ama burda her anı paylaşabiliriz:)
Kızlar ben 2li test için Zeynep kamil ya da diğer devlet hastanelerine gideyim diyorum.Sonuçlarını kendi doktoruma göstersem kabul ediyor.Ama bugün bir arkadaşım devlette bu testi yapmadıklarını söyledi,bu konuda bilginiz var mı. Temmuzun sonunda 12 haftalık oluyorum. bilenler yardımm
bnm gittiğim hastanede 400 lira fiyat verdiler o yüzden devlet hastanesini tercih edeceğim.
günler sonra bulantısız bi gün geçirdim şükürler olsunn
merhaba canım. bebeğin hayırlı olsun...
bende ankaradayım ve akay hastanesine gidiyorum. bebek düşünmeye başladığımızda ben ön kontrol için akay hastanesine başak hanıma gitmiştim şimdi hamileyim ve bi aksilik çıkmazsa orda devam edeceğim doğuma kadar. çok güleryüzlü ve ilgili bi doktor.
cnm merhaba ben ümraniyede oturuyorum. çakmak erdem hastanesine gidiyorum. 2li test i doktorum önerdi. zeynep kamilde yaptıklarını söyledi sadece randevuda sıkıntı yaşanıyormuş. ümraniye devlet hastanesini aradım sordum. 11.haftadan sonra gelin sabah erkenden sıra alın aynı gün testi yapıyoruz dediler. sizlerle paylaşmak istedim.
şimdi aradım ve sordum 70TL kan testi+ ultrason için doktor muayenesi o da 30 TL
süper bir fiyat kaçırmayın derimçünki özellerde 300 den başladığını sölediler
MERHABA ARKADAŞLARbundan sonra buraya takılmak istiyorum listeniz felan varmı??
BENDE 11 HAFTANIN İÇİNDE YİM2 Lİ TESTE BENDE GİRİCEM AYIN 20 SİNDE Arkadaş sormuş da devlette de yapıolar bu testi benim gittiğim de devlet hastanesi ama benim randevumu kadın doğum doktorum aldı...nasıl alınıyor bilmiorum ama:26:
burası da özel hastane ama o çok büyük özellerden değil
fiyat düşük olunca şüpheye düştüm iyi mi? ultrasondan yana değil doktoruma güveniyorum da kan testinin hassaslığı nasıl olur acaba?
hangi hastane burası?
emin olmak için tekrar arayıp soracağım hastaneye fiyatı
burası da özel hastane ama o çok büyük özellerden değil
fiyat düşük olunca şüpheye düştüm iyi mi? ultrasondan yana değil doktoruma güveniyorum da kan testinin hassaslığı nasıl olur acaba?
hoşbuldum canım...hepimizinki hayırlı olsun inş..gideyimde paylaşırım tabiki yaşadıklarımı...gün sayıyorumm
Canım hoşgeldin aramıza:) hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin. Listemiz yok ama çabuk kaynaştık biz:) Gerek duymadık hiç.
Ben de bu ay sonunda gidicem sen bizden önce görünüceksin sanırım paylaşırsın bizimle,çok seviniriz:)
bilemiorum bende daha yaşamadığım için:26: bazı arkadaşlar ultrason iyi çıktıysa kan testine gerek yok diolardı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?