• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
buarada herkesin bebişlerinin isimlerine bayıldım adlarıyla yaşasınlar inşallah biz karar vermedik daha tam olarak ama sanırım bizimki de rüzgar olacak :) eşimin de benim de ortak bulabildiğimiz tek isim rüzgar yoksa ya o begenmiyo ya ben...
benim sanırım iç karnım geniş belki boyumdan da kaynaklanıyo olabilir bilemiyorum ama karnım çok büyümedi 27.haftamda olmama rağmen sanki 4 4.5 aylık gibi filanım öğrencilerin hepsi farketmedi bile daha... bel ve sırt ağrılarım epey var ama hareketlerim henüz okdr kısıtlanmadı karnım engel olmuyo daha bakalım 3 ayda nasıl olacak :)

ismiyle yaşasın rüzgar bebek, çok güzel isim. biz de doruk düşünüyoruz nasipse...ne güzeeelll göbişin çok büyümemiş bu günlerin kıymetini bil. haraketler kısıtlanınca yatakta bile dönemiyorsun:50: buna da şükür onlar sağlıklı olsun da...

slm arkadaşlar ne çok ilerlemış yaa yarım saat okudum bugun doktorumuza gıttık çok şükür 25+5 830 gr 31 cm doktor maşallah dedi :) haftadan şaşmadık genelde şeker 187 diyede irilik yok şeker çok yuksek dedi hemen 100 lük yapalım dedi zorla 20 gün müsade istedim diet ve spor yapıyorum dedim ikna ettım çok şükür tmm dedi. Kiloma kızmadı :) 6,5 kg - hastaneyede karar verdık çok şükür 7. ayda tekrar görüşcez inşallah :)

slm arkadaşlar ne çok ilerlemış yaa yarım saat okudum bugun doktorumuza gıttık çok şükür 25+5 830 gr 31 cm doktor maşallah dedi :) haftadan şaşmadık genelde şeker 187 diyede irilik yok şeker çok yuksek dedi hemen 100 lük yapalım dedi zorla 20 gün müsade istedim diet ve spor yapıyorum dedim ikna ettım çok şükür tmm dedi. Kiloma kızmadı :) 6,5 kg - hastaneyede karar verdık çok şükür 7. ayda tekrar görüşcez inşallah :)

maşallah bebişee:nazar::nazar: şeker inş. en kısa zamanda düşer, insan kafaya çok takıyor ister istemez:5:... ama çok azimlisin inanıyorum sana:10: kilonda kızılacak bir şey yok ki maşallah, ben 11 kilomu da aldım benim dr. bile bir şey demedi ki baştan beri bana kilo alma diyen adam:1: adam umudu kesti galiba benden:52::52:

maşallah kuzu. benim şekerle beraber 15 kiloyu bulmuş olmam doktorumu işkillendirmeye yetti sanırım.

bugün olanlar;
sabah 8:30 da çıktım evden, zaten gece 12-1 de yatıp 4-4 buçuk gibi kalkarım sürekli. koca bir bardakta sütümü içerdim ama 100 mg yükleme yapılacağı için aç kalmam gerekiyordu. midem kazına kazına, oğlumdan tekmeyi yiye yiye sabahı ettim , 9 da madical parktaydım. önceki gibi ilk olarak kanım alındı, sonra şeker yüklendi ..bu seferki ağır ve çok koyuydu zor içtim , kusmamak için direndim. 1 saat sonra tekrar kan alındı.sonra 1 saat daha aç bekledim ve tekrar kan alındı , yine aç bekledim ve yine kan derken bu işlem 4 kere 1 er saat arayla kan verince bitti. saat 13:00 olmuştu, bişiler yedim cafede..o bişiler de yarım kase çorbadan ibaret çünkü deli gibi su içerek şişirdim önce kendimi farkında olmadan. çorbadan sonra benim gözler kapandı. açtığımda nts odasındaydım, tansiyonum 7-3 olmuş. müdehaleden sonra diyetisyen miyetisyen görüşmeden ve sonuçlar için doktorla görüşmeden direk eve bastım geldim. yatağa kendimi zor attım. yarın sabah gene gideceğim.
ama böyle bir işkence olamazdı .. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin , en çok da oğluşuma üzüldüm, özür dilerim anneciğim diye diye bi hal oldum. oğluşumu iyi besleyeceğim derken şeker olayını hiç hesaba katmamıştım :( neyse, tombili annesi ve tombili oğluşu olarak 3 ayımızı daha biraz sıkıntılı geçiricez ve rahatlicaz inşallah. eski kiloma döneceğimi biliyorum, çok zayıflıyorum hemen. ondan korkum yok tek korkum oğluma bişey olmasın.

kızlar bişey sorucam,sol bacağımın en üst kısmında,kasığıma yakın yerde,hareket ederken çok kötü bir sızlama oluyor. içerden bişey batıyor sanki. otururken yada yatarken bişeyim yok. dün akşamdan beridir böyle. sizce önemlimidir bu ? sadece sol kasıkta ama,bacağımla birleşen yere yakın :26:

Aynı şey bendede oldu canım hatta bende damarlarım bile belli olmuştu o kadar korktum ama yorgunluktanmış
baya bi iş yapmıştım o gece olmuştu bende 3 gün öyle kaldı sonra kendi kendine kayboldu:)

maşallah kuzu. benim şekerle beraber 15 kiloyu bulmuş olmam doktorumu işkillendirmeye yetti sanırım.

bugün olanlar;
sabah 8:30 da çıktım evden, zaten gece 12-1 de yatıp 4-4 buçuk gibi kalkarım sürekli. koca bir bardakta sütümü içerdim ama 100 mg yükleme yapılacağı için aç kalmam gerekiyordu. midem kazına kazına, oğlumdan tekmeyi yiye yiye sabahı ettim , 9 da madical parktaydım. önceki gibi ilk olarak kanım alındı, sonra şeker yüklendi ..bu seferki ağır ve çok koyuydu zor içtim , kusmamak için direndim. 1 saat sonra tekrar kan alındı.sonra 1 saat daha aç bekledim ve tekrar kan alındı , yine aç bekledim ve yine kan derken bu işlem 4 kere 1 er saat arayla kan verince bitti. saat 13:00 olmuştu, bişiler yedim cafede..o bişiler de yarım kase çorbadan ibaret çünkü deli gibi su içerek şişirdim önce kendimi farkında olmadan. çorbadan sonra benim gözler kapandı. açtığımda nts odasındaydım, tansiyonum 7-3 olmuş. müdehaleden sonra diyetisyen miyetisyen görüşmeden ve sonuçlar için doktorla görüşmeden direk eve bastım geldim. yatağa kendimi zor attım. yarın sabah gene gideceğim.
ama böyle bir işkence olamazdı .. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin , en çok da oğluşuma üzüldüm, özür dilerim anneciğim diye diye bi hal oldum. oğluşumu iyi besleyeceğim derken şeker olayını hiç hesaba katmamıştım :( neyse, tombili annesi ve tombili oğluşu olarak 3 ayımızı daha biraz sıkıntılı geçiricez ve rahatlicaz inşallah. eski kiloma döneceğimi biliyorum, çok zayıflıyorum hemen. ondan korkum yok tek korkum oğluma bişey olmasın.

canım gerçekten çok zor bi gün geçirmişsin 7-3 tansiyon ne demek:53::53: umarım şekerin düşük çıkar da çektiğin onca zahmet boşa gitmez.. çok geçmiş olsun:5:

buarada herkesin bebişlerinin isimlerine bayıldım adlarıyla yaşasınlar inşallah biz karar vermedik daha tam olarak ama sanırım bizimki de rüzgar olacak :) eşimin de benim de ortak bulabildiğimiz tek isim rüzgar yoksa ya o begenmiyo ya ben...
benim sanırım iç karnım geniş belki boyumdan da kaynaklanıyo olabilir bilemiyorum ama karnım çok büyümedi 27.haftamda olmama rağmen sanki 4 4.5 aylık gibi filanım öğrencilerin hepsi farketmedi bile daha... bel ve sırt ağrılarım epey var ama hareketlerim henüz okdr kısıtlanmadı karnım engel olmuyo daha bakalım 3 ayda nasıl olacak :)

Bizim bebeğimizin adı da Rüzgar olacak:) Çok fazla rastlanan bir isim değil ya şaşırdım görünce..

maşallah bebişee:nazar::nazar: şeker inş. en kısa zamanda düşer, insan kafaya çok takıyor ister istemez:5:... ama çok azimlisin inanıyorum sana:10: kilonda kızılacak bir şey yok ki maşallah, ben 11 kilomu da aldım benim dr. bile bir şey demedi ki baştan beri bana kilo alma diyen adam:1: adam umudu kesti galiba benden:52::52:

Canım 3 ay en az 90 gün tatlı yedim 300 çıkmadığına duaetmeliyim :) bile bile yedim yani bunun dışında 72 kg ile kaldım yuksek benım kılom 80 i gördüm dietle 3-4 günde geri attım 1,5 kg yu şimdi söz verdim ben azimli değildimde doktorumdan acayip tırsıyorum o olmasa 77 ile hamile kalacaktım bana bir gaz verdi hormon iğneleri yiyerek 5 kg verdim hamilelik öncesi şimdide bugün off bu çok yüksek dedi bende hemen ama hocam diet spor falan :)) söz ne olur diyerek ikna ettim. 20 gün sonra çıkarsa o zaman bittim işte :) birde ben 1 ay hariç nerdeyse 4,5 - 5 ay her sabah portakal suyu içtim ondada şeker var bugünde dayanamadım içtim portakal suyuna dayanamıyorum :) yani dikkat ediyorum ama ıspanak yaptım mesela pirinç çok geldi sanırsın pilav :)) onu yedim pilav çok çıkartıyor mesela ekmek kesinlikle yok salata + yoğurt kaçamak olarak turşu :) birde küçük kaşık tarçın küçük bir parça ekmekle tarçın düşürürmüş hergün bir kaşık yemek gerekmiş haberiniz ola kızlar

bu şeker yüklemesi için gece saat 12 den sonra bişey yemiyoruz sanırım peki su içebiliyormuyuz arkadaşlar yarın yüklemem var da
birde kış geldi kışlık dışarda giymek için kaban vs. ne alıyorsunuz bildiğiniz yerler siteler varsa tavsiye bekliyorum bursadayım bu arada
herkese güzel bir gün olsun inş.

Merhaba kızlar,
Birkaç günden beri boğazım yanıyordu zaten, bugün çok kötüyüm :43: öğlende işten izin aldım eve geldim dayanamadım tüm vücudum ağrıyor :( zaten sağlıklı besleniyorum, sebze meyve herşeyden tüketiyorum giydiklerime de dikkat ediyorum soğuk almamak için. Ama yine geldi beni buldu bu grip :( İlaç da içemiyoruz, ıhlamur, portakal greyfurt suyu ancak bunlar :( nasıl geçecek bilmiyorum valla :2:
geçmiş olsun mevsim tam hastalık mevsimi havalar çok değişken inş. en yakın zamanda iyileşirsin

herkese selamlarrr:3::3:

şu 6 aaylık izni daha ne kadar erteleyecekler merak ediyorum. dilerim en kısa zamanda mecliste gündeme alınır..:18:

haraketlerin azalması, yorgunluk, halsizlik, gece uykusuzluğu, ansızın gelen kasılmalar,mide bulantıları,kilo sorunu, çatlaklar ağrılar ve korkular hepsi bende fazlasıyla mevcut:14::14:. daha 2,5-3 ay var Rabbim hepimize yardım etsin.

kansızlık bende de çıktı demir şurubumu günde 2ye çıkarttı dr.um. bakalım umarım işe yarar. maalesef ben pekmez, keçiboynuzu gibi şeyler yiyemiyorum.:31: şuruptan başka çarem yok anlaşılan...

ben süt içemediğim için baştan beri sütümü coco-pops tarzı şeylerle içiyorum. savunmuyorum tabiki her şeyin doğalı en iyisi ama bir zararını görmedim şimdiye kadar. öyle içmezsem hiç içemiyorum:50:

hiç içmemekten iyidir bence canım
bende içine bişey katmadan içemiyorum
ballı kakaolu içiyodum
e şimdi şeker koyamıyorum balda koyamıyorum tabi
kakao da tek başına acı oluyo
bende çilekli nesquik koyuyorum

Canım benim 187 çıktı en yüksk benim diet yapıyorum birde hergün yarımsaat yürüyüş 20 gün sonra 100 lük yüklenecek inşallah düşecek sanada geçmiş olsun

Ayy benim aradığım yatak odası beşiği canım nerde kaça? lütfen yaz.

Hoşgeldin cnm hayırlı doğumlar nasip olsun sanada beniimde şerker konusunda ilk defa duydum son 3 gün bol tatlı yersen zaten çıkmazmı? tekrar

inşallah düşer canım
dikkat ediyorum diyete özen gösteriyorum ama bakalım

Canım 3 ay en az 90 gün tatlı yedim 300 çıkmadığına duaetmeliyim :) bile bile yedim yani bunun dışında 72 kg ile kaldım yuksek benım kılom 80 i gördüm dietle 3-4 günde geri attım 1,5 kg yu şimdi söz verdim ben azimli değildimde doktorumdan acayip tırsıyorum o olmasa 77 ile hamile kalacaktım bana bir gaz verdi hormon iğneleri yiyerek 5 kg verdim hamilelik öncesi şimdide bugün off bu çok yüksek dedi bende hemen ama hocam diet spor falan :)) söz ne olur diyerek ikna ettim. 20 gün sonra çıkarsa o zaman bittim işte :) birde ben 1 ay hariç nerdeyse 4,5 - 5 ay her sabah portakal suyu içtim ondada şeker var bugünde dayanamadım içtim portakal suyuna dayanamıyorum :) yani dikkat ediyorum ama ıspanak yaptım mesela pirinç çok geldi sanırsın pilav :)) onu yedim pilav çok çıkartıyor mesela ekmek kesinlikle yok salata + yoğurt kaçamak olarak turşu :) birde küçük kaşık tarçın küçük bir parça ekmekle tarçın düşürürmüş hergün bir kaşık yemek gerekmiş haberiniz ola kızlar

şu tarçını bende bi deneyeyim bakalım
bildiğimiz toz tarçın dimi bu

Günaydın Kızlar ve minik melekler:)
Bugün artık tam anlamıyla eğilemediğimi gördüm :( Ani hareketler can yakıcı oluyor:(

bugün olanlar;

Çok zor bir gün geçirmişsin:( Çok çok geçmiş olsun canım.Umarım şimdi iyisindir.
Hangi Medicalpark a gidiyorsun ve doktorun kim acaba

bugün olanlar;

ay kıyamam sana baya bi zorlu geçmiş canım
o açlık korkusu bendede vardı
ya acıkırsam dayanamazsam diye korkmuştum
çünkü 2 saat açlığa bile dayanamayan biriyim hamileliğimden beri
acayip iştahım açıldı tatlı hariç :))
çok şükür hiç acıkmadım o gün
sende üzme kndni canım herşey güzel olucak inş

kızlar sizinde karın kısmında kasılmalarınız sancılarınız oluyor mu :44:

kızlar sizinde karın kısmında kasılmalarınız sancılarınız oluyor mu :44:

evet canım oluyor.. braxton hicks kasılmaları deniyormuş (hazırlayıcı kasılmalar) 6. aydan sonra olabiliyormuş. ben dr.uma sordum 24 saatte 10 kereyi geçerse mutlaka ara dedi. takipte ol. arada oluyorsa zararı yokmuş.

malesef bende anlamıyorum benımde ılk bebegım,

dunden berı mıdemde kramp var bı gece evvel grııp oluorum dıe nar yedım yattım ondan berı mıdemde kasılmalar var
ama karnımda dııl yanı mıdemde ara ara kramplar gırıyor. aynı sey dııldır heralde

Back
X