• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
sevgili pıtırcık ben ilk kızımda izne cuma akşamı çıktım ve önümde 3 haftam var oh derken salı gecesi suyum geldi çarşamba da doğum yaptım:) 37+3 falandı henüz bence 37.haftaya kadar çalışma derim yani :3:

anammmm :53:
aslında bi yerde iyi olur doğum sonrası bebişimizle geçireceğimiz süre artmış olur :34:
ama tabi son hazırlıklar da içimizde kalabilir ayy bilmiorum öyküm yaaa, şimdi böyle diyorum ama son zamanlardaki ağırlık durumumuz da çok etkili olacak kararımızda, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımmm aminn :nazar:

anammmm :53:
aslında bi yerde iyi olur doğum sonrası bebişimizle geçireceğimiz süre artmış olur :34:
ama tabi son hazırlıklar da içimizde kalabilir ayy bilmiorum öyküm yaaa, şimdi böyle diyorum ama son zamanlardaki ağırlık durumumuz da çok etkili olacak kararımızda, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımmm aminn :nazar:

bizim patronumun bu konularda anlayışlıydı ve istediğim zaman işe başlayabileceğimi söylemişti 8 ay kendim baktım kızıma:) yaz mevsimiydi benim doğumum bence sen kışın karda soğukta yollarda perişan olma :49:

Merhaba güzel Şubat anneleri, hayırlı Cuma'larımız olsun...

E-bebek'ten kızıma Arzum'un ateş ölçerini aldım indirimdeydi 59.90'a aldım, inşallah iyidir. Bir de Prima bezler indirimdeydi 2 paket de yenidoğan bez aldım, yarın gelicek. Çoook mutluyum kızçeme bişiler alınca daha çok seviniyorum vallahi :16:

merhebe arkadaslar bende dün doktora gittim kontrole bebeğimi 2 hafta daha büyük ölçtü doğumu ilk basta 7 marttı sonra 28 subat,22 subat derken simdi 12 subat görünüyo .kilosuda 1 kiloyu gecmiş boyuda uzun cıkıyo adet tarihime göre suan 25i haftaya girdim ama doktorlar büyük olduğunu söylüyo.sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim .bebeğim obez olacak diye korkmaya basladım bu kezde :)

Merhaba güzel Şubat anneleri, hayırlı Cuma'larımız olsun...

E-bebek'ten kızıma Arzum'un ateş ölçerini aldım indirimdeydi 59.90'a aldım, inşallah iyidir. Bir de Prima bezler indirimdeydi 2 paket de yenidoğan bez aldım, yarın gelicek. Çoook mutluyum kızçeme bişiler alınca daha çok seviniyorum vallahi :16:

iyi günlerde kullansın prensesin sevocancıımmmm :34:

merhebe arkadaslar bende dün doktora gittim kontrole bebeğimi 2 hafta daha büyük ölçtü doğumu ilk basta 7 marttı sonra 28 subat,22 subat derken simdi 12 subat görünüyo .kilosuda 1 kiloyu gecmiş boyuda uzun cıkıyo adet tarihime göre suan 25i haftaya girdim ama doktorlar büyük olduğunu söylüyo.sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim .bebeğim obez olacak diye korkmaya basladım bu kezde :)

oyy maşallah kuzuna hiç korkma annesi dr.unuz sağlıklı diyosa sağlıklıdır Allahın izniyle :34:

Masallah canım benimkide buyuk gidiyo,ama sen şekerine bi baktır.opm

malesef cnm benmkide tepki vermiyo dahası eşim henüz hareketlerini bile tam olarak hissedemedi:( geçen benm eşimde ona benzer bişey dedi gerçekten sağlıklımıdır acaba neden hiç tekmelemiyo dedi.ama zaten babasının senini duyunca sus pus oluyo benm bebekim hiç hareket etmiyo.ama normalde hareket edio özellikle sabahları uyanınca ve öğlen saatlerinde fln.dilerim seninkide benmkide sağlıklıdır cnm ya.belkide bizim bebişlerimiz çok usludur :)

aynen öyle canım:)elini koyuyo eşim konuşuyo konuşuyo,yok.o gidiyo biraz sonra tekmelemeye başlıyo arka arkaya ama bilinçlice ben konuşurken değil,istediği zaman.inşallah bişi yoktur:)

Masallah canım benimkide buyuk gidiyo,ama sen şekerine bi baktır.opm

gulalp cim benm de ilk gittiğimde 19şubattı, düşe düşe 7şubata kadar indi.Şeker yüklemem de iyi çok şükür. Gelişimleri iyi olsun da erken doğsunlar varsın çoğu kişinin öne çekiyor doğum tarihleri genelde:)

gulalp cim benm de ilk gittiğimde 19şubattı, düşe düşe 7şubata kadar indi.Şeker yüklemem de iyi çok şükür. Gelişimleri iyi olsun da erken doğsunlar varsın çoğu kişinin öne çekiyor doğum tarihleri genelde:)

Benim doktorum niye hiç dogum tarihinden bahsetmiyor yahu:)

canım verdiği usg cıktısında yazıyor zaten.benim hamileliğim sıkıntılıydı biraz doktor dün özellikle söyledi küçük mü acaba diye sormus bende 2 hafta büyük ölçtüğünü söyledim:)benim bebeğin keseside erken göründü,kalp atısıda erken duyuldu.galiba son adetimde gebeydim.üstüne görmüş olabilirim.

bugün doktor randevümüz vardı.Akşamdan beni heyecan basıyor çok meraklanıyorum onu görmek için bizim kerata 20.haftasından beri yüzünü saklıyor nitekim bugünde göremedik ama doktorumuz gelişiminin 3-4 gün önde olduğunu söyledi kilosuda 1400 gr olmuş çok mutlu oldum :nazar: yüzünü göstermemesini de önemsemedim o dakikadan sonra sağlıklı olduğunu biliyorum ya o yetti:49: kan değerlerimde en başından beri yüksekti hatta doktorum Türk kadınına ayrıkı olduğumu söylemişti:37:kan değerlerime baktı 13 çıktı kan ilacımı kesti bugün itibariyle ındireckt coombs testinide 32. haftada yapacağını söyledi.Haftada bir balık yediğim için de omega 3 yazdı:3:

Son düzenleme:
Canım mide bulantısı kötü ya benm şuan bişey yok ama başlamaz da umarım.Ben de 6 aralıkta 32.haftama giriyorum. 32den 38e kadar çalışabilme hakkımız var sanırım.Bir aksilik vs olmazsa gelebildiğim kadar gelecem ben işe. Ama şimdi yazınca düşündüm de doğum öncesi 8 hafta izin olmuyormuydu, hangi haftalarda çalışır raporu veriyorlar ki acaba 38e kadar dimi:D

Bence farklı dr.lara da git canım ben olsam meraktan çatlardım,nasıl dayanıyorsun:) Babanın mekanı cennet olsun nasipse oğlun olur da d.tarihleri de isimleri de aynı olur belki.Allah gönlüne göre versin.Sağlıkla inş.

Evet canım aksilik çıkmazsa doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olacak. Umarım dayanabiliriz.

Selam kızlar yürüyüşümü yaptım duşumu aldım ohh rahatladım sefam olsun:1: tabi ben masus yapıyoruum böyle kızlar sizde gaza gelin diye yapamayanlar bana kızmasın :)

bence bebiş geriden gelmediği sürece sevin 1 kiloyu geçmiş maşallah erken doğumu düşündükçe ben biran evvel kilo alsın diyorum :)

canım senin doğum tarihin adet tarihine göre bellidir zaten bebeğin kilosu gününde gidiyorsa eğer doktor doğum tarihinden birdaha bahsetmiyordur benim gününde gidiyor diye ben sormuyor tarih belli zaten.

evet canım 89 tl veriliyor, neye yetecekse artık, şaka gibi..
aminn canım inşallah kuzucuklarımız sağlıkla neşe içinde büyürler cicileriyle ve bizlerle aminnn :nazar:
bizim ilk bakmaya başladığımız şey bebek arabası oldu ona rağmen ancak karar verebildik, tekerlekler genelde 360 derece dönüyo olması lazım ama senin verdiğin linte adam döndürmek için eğilip bi ayar yaptı sanki o ilgimi çekti canım.. onun dışında eğer ana kucağı da dahil fiyat dediğin gibiyse fiyat performans açısından gayet kullanışlı gibi görünüyor ama yine de gidip bi gözle görüp ağırlığına kullanış kolaylığına bakmak iyi olur tatlım imkan varsa.. inşallah sizde karar verebilirsiniz bian evvel çünkü gerçekten insan rahatlıyo karar verince :34:
aaa kamikazecim buarada yarın kısmetse inşallah senin bilgilendirdiğin mustela ile hamilelik seminerine gideceğiz, teşekkür ederiz tekrar bilgilendirdiğin için :54:
öğrendiklerimi not alacağım burdan da paylaşırım inşallah :34:
kızlar gelen var mı yarın pendik bölge hastanesinde 13-17 arası doğan cüceloğlu ve ayşe öner birlikte :34:

teşekkür ederiz aydınlattın bizi güselimmm :34:
ayy ne güzel gidiyorsun seminere inş çok faydalı olur senin için...cnm ben şırnaktayım ya görme ihtimalim yok malesef bebek arabasını. anca netteki bilgilerle karar vermeye çalışıyorum...içinizden bu bebek arabasını yakından görüp paylaşanlar olursa süper olur ama...ankarayada doğuma yakın gideceğim için karda kışta çıkamazsam diye riiske atmak istemediim.teşekkür ederim cnm:16:

Kizlar siz doktorunuzla hic dogum konusunu konustunuz mu?
Benim doktorum konusunu bile acmiyor, daha bunlar icin erken diyor, özel oldugu icin bende sezaryanci olabilecegini düsünüyorum.
Bende ne kadar korksamda normal dogum istiyorum.
Bu arada ben Kartal'da oturuyorum, Hastanemde Bostanci'da. Ben sancim gelirse nasil gidicem, kisin her yer kar olursa yollar kayarsa, tikanirsa, trafik cok olursa felan diye düsünüp kendi kendime paranoyaklik yapiyorum. Ayrica esim avrupa yakasinda calisio, o gelene kadar ben kesin dogururum.

Canım bende kartalda oturuyorum benım hastanemde acıbademde,esımde karsıda umarım rahatlıkla hastaneye gıdebılırız:) artık taksı falan bısekılde gıdıces:)

slmm annişler ve bebişlerr... nasılsınız bakalımm. :49::49: iyi görünüyorsunuz çokk şükür.. bu çocuk parası için biz başvuru yapıyormuyuz acaba yoksa otomatik yatacakmıki maaşlarımıza?? kesin başvurmamız gerekiyordur, birsürü evrak felan :42::42:

evet canım 89 tl veriliyor, neye yetecekse artık, şaka gibi..
aminn canım inşallah kuzucuklarımız sağlıkla neşe içinde büyürler cicileriyle ve bizlerle aminnn :nazar:
bizim ilk bakmaya başladığımız şey bebek arabası oldu ona rağmen ancak karar verebildik, tekerlekler genelde 360 derece dönüyo olması lazım ama senin verdiğin linte adam döndürmek için eğilip bi ayar yaptı sanki o ilgimi çekti canım.. onun dışında eğer ana kucağı da dahil fiyat dediğin gibiyse fiyat performans açısından gayet kullanışlı gibi görünüyor ama yine de gidip bi gözle görüp ağırlığına kullanış kolaylığına bakmak iyi olur tatlım imkan varsa.. inşallah sizde karar verebilirsiniz bian evvel çünkü gerçekten insan rahatlıyo karar verince :34:
aaa kamikazecim buarada yarın kısmetse inşallah senin bilgilendirdiğin mustela ile hamilelik seminerine gideceğiz, teşekkür ederiz tekrar bilgilendirdiğin için :54:
öğrendiklerimi not alacağım burdan da paylaşırım inşallah :34:
kızlar gelen var mı yarın pendik bölge hastanesinde 13-17 arası doğan cüceloğlu ve ayşe öner birlikte :34:

teşekkür ederiz aydınlattın bizi güselimmm :34:
ayy ne güzel gidiyorsun seminere inş çok faydalı olur senin için...cnm ben şırnaktayım ya görme ihtimalim yok malesef bebek arabasını. anca netteki bilgilerle karar vermeye çalışıyorum...içinizden bu bebek arabasını yakından görüp paylaşanlar olursa süper olur ama...ankarayada doğuma yakın gideceğim için karda kışta çıkamazsam diye riiske atmak istemediim.teşekkür ederim cnm:16:

amin canımmm :nazar: e biz yarın ebebeke gidices kısmetse seminer sonrası olmadı pazar gideris gitmişken bakarıs senin için, ne dersin belki bi faydası olur :34:

Slm kızlar
yarın oğluşumu görmeye gitcez o kadar mutluyum ki mutluluktan uyuyamadığımız çocukluk günlerim geliyo aklıma.Uzun zamandır yaşamamıştım bu duyguyu,rabbim herkese tattırsın ve bize de sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Dün unnado crazy babyden kargom geldi.Kesinlikle size crazy baby ürünlerini önerebilirim.Çok kaliteli ve güzeller.
hepinize iyi haftasonları diliyorum:))

Back
X