• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
günaydın kızlar :) biz geldik oğlumla.sağolsun geceleri uyutmuyo anneyi doğuncada böyle olur herhalde şimdiden alıştırıyo :D grip oldum 3 gündür çekiyorum ve çekerim gibi görünüyo :(inşallah kuzum etkilenmez bu durumdan
geçmiş olsun cnm inş atlatırsın en kısa zmanda benimde eşim hasta umarım kapmam ondan...
oo iyi halletmişsiniz. darısı başıma o zaman :3: işbir yatak banada mantıklı geldi şimdi. düşünebilirim. ben aslında visco düşünüyordum ama pek önerilmiyormuş sanırım, visco yataklar konusunda bilgin varmı :31:

cnm bende visco düşünüyordum ama olumsuz yorumlar duydum vazgeçtim yatak almayacağım içinde erteledim uzun bir süre araştırmayı...ortopedik bir yatak tercih etmeni öneririm okuduğum kadarıyla dr.larda bu şekkilde öneriyor

evet benımkı cok net ve koyu renkte bellı oldu. 29+2 haftalık bu gun oglusum. senın kacıncı hafta .. benım ıkı hafta öncesıne kadar barız bı cızgı yoktu. vardı ama cok koyu degıldı rengı. bı de göbüşüm asagı dogru ındı sankı. bazen korkuyorum neden bu kadar erken ındı erken mı dogacak dıye tedırgın oluyorum

evet benımkı cok net ve koyu renkte bellı oldu. 29+2 haftalık bu gun oglusum. senın kacıncı hafta .. benım ıkı hafta öncesıne kadar barız bı cızgı yoktu. vardı ama cok koyu degıldı rengı. bı de göbüşüm asagı dogru ındı sankı. bazen korkuyorum neden bu kadar erken ındı erken mı dogacak dıye tedırgın oluyorum

ben hep asağıda hissediyorum zaten 26.haftadayım hiç bişey yok daha.erken mi yani?

Ben annem ve temizlikçi kadın ittifakıyla küçücük evimi bütün gün bayram temizliği yaptık resmen annem bana çok kızmasına rapğmen hiç oturmadım içime sinmiyordu temizlikçi kadın isyan etti halılarda yoktu evde yıkamadan geldi ama genede 85 m2 evimde isyan ettirmeyi başardım kadına :)) ohh mis çok mutluyum bugun bile doğurabilirim evim evim güzel evim :))

Ben annem ve temizlikçi kadın ittifakıyla küçücük evimi bütün gün bayram temizliği yaptık resmen annem bana çok kızmasına rapğmen hiç oturmadım içime sinmiyordu temizlikçi kadın isyan etti halılarda yoktu evde yıkamadan geldi ama genede 85 m2 evimde isyan ettirmeyi başardım kadına :)) ohh mis çok mutluyum bugun bile doğurabilirim evim evim güzel evim :))

ohh mis temizlik gibisi yokk bende eşime temizlettim kokusu değişti evin valla :)

yok cnm olurmu hiç öle şey çok teşekkür ederim düşünmen bile yeter...dün bir bayanla başka bir topikte aynı model bebek arabası üzerine muhabbet ettik o da çok dertli arabadan soğudum ve başka araba arayışına girdim bende tabi senin yorumlarınıda bekliyordum bu arada...şimdi şu arabayı gözüme kestirdim araştırcam bilen gören var mııı :))) yine şansımı deneyim buradan:) baktığım kadarıyla olumsuz yorumla karşılaşmadım ama araştıracam daha çok teşekkür ederim tekrardan cnm gittinmi dün seminere faydalı olmuştur umarım
Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com

benimde düsündügüm araba bu. yakindan görüp denedim cok rahat kullanimi falan gayet rahatti.

geçmiş olsun cnm inş atlatırsın en kısa zmanda benimde eşim hasta umarım kapmam ondan...

cnm bende visco düşünüyordum ama olumsuz yorumlar duydum vazgeçtim yatak almayacağım içinde erteledim uzun bir süre araştırmayı...ortopedik bir yatak tercih etmeni öneririm okuduğum kadarıyla dr.larda bu şekkilde öneriyor
sen neden yatak almıyorsun canım??

oyy ne güzel yaa... darısı başımaaa :ssz: köklü bir temizliği o kadar istiyorumkiii. şimdi için ne kadar rahattır senin

yok cnm olurmu hiç öle şey çok teşekkür ederim düşünmen bile yeter...dün bir bayanla başka bir topikte aynı model bebek arabası üzerine muhabbet ettik o da çok dertli arabadan soğudum ve başka araba arayışına girdim bende tabi senin yorumlarınıda bekliyordum bu arada...şimdi şu arabayı gözüme kestirdim araştırcam bilen gören var mııı :))) yine şansımı deneyim buradan:) baktığım kadarıyla olumsuz yorumla karşılaşmadım ama araştıracam daha çok teşekkür ederim tekrardan cnm gittinmi dün seminere faydalı olmuştur umarım

Bu model daha gusel sanki canim ama kullanisina filan iyice bi bakmak lazim yine.. Gittim canim cok guseldi uzun uzun yazicam kismetse ogrendiklerimi ama dun yorgunluktan bugun de isten gucten firsat bulamadim, ilk firsatta yazicam kismetse :)) ne demek guselim birbirimize yardimci olucas tabii ki ee hamiş dayanismasi :))

canım bu çok güzel görünüyor ama öndeki tekerlerin çifter olmayışı dikkatimi çekti. bana şimdiye kadar hep buna dikkat etmem gerektiği söylendide :44: bilmiyorum belki iyidir. bilen birine sormak lazım

sen neden yatak almıyorsun canım??

oyy ne güzel yaa... darısı başımaaa :ssz: köklü bir temizliği o kadar istiyorumkiii. şimdi için ne kadar rahattır senin

aynen kuzucum çok rahatım sanki hep böyle kalcak 3 gün sonra gene gider nankör bu temizlik işi ama şu an sabah 5 ve uyuyamadım yaa yorgunluktan ayaklarımda akşam şişmişti ayakta olmaktan eşim kremle masaj yaptı şimdi bu temizliğe ben rahatda duramam kim varsa misafir çağırırım birde oturmam üstüne iyice yorgunluk :)

ohh mis temizlik gibisi yokk bende eşime temizlettim kokusu değişti evin valla :)

ohh maşallah canım sanada eşiminde doğum günü yarın oda çok sevindi herhafta temizlik yapalım diye diye oda sıkılmıştı çok yoruluyor işte :)

aynen kuzucum çok rahatım sanki hep böyle kalcak 3 gün sonra gene gider nankör bu temizlik işi ama şu an sabah 5 ve uyuyamadım yaa yorgunluktan ayaklarımda akşam şişmişti ayakta olmaktan eşim kremle masaj yaptı şimdi bu temizliğe ben rahatda duramam kim varsa misafir çağırırım birde oturmam üstüne iyice yorgunluk :)

ohh maşallah canım sanada eşiminde doğum günü yarın oda çok sevindi herhafta temizlik yapalım diye diye oda sıkılmıştı çok yoruluyor işte :)

Günaydın iyi haftalar kızlar, bebişler nasıl. İyidir inşallah. Isilayy cım ne güzel evin mis gibi olmuş ama çok yorma kendini misafirle filan:) ben de aralık gibi annemden destek alarak banyo-mutfak duvarları,dolapları vs her detayı temizliyim diyorum. bu aralar hiç gözüm kesmiyor tek başıma:)

Kızlar dikkat ettim de bazı takvimler 30.haftaya gelmiş. benim de az kaldı napcaz. anneeeeeee:D:D

gnd şekerim yüksek çıktı insülin başladık ama dahada arttı guatırda kullanıyorum canım sıkkın nolacak bilmem

Günaydın iyi haftalar kızlar, bebişler nasıl. İyidir inşallah. Isilayy cım ne güzel evin mis gibi olmuş ama çok yorma kendini misafirle filan:) ben de aralık gibi annemden destek alarak banyo-mutfak duvarları,dolapları vs her detayı temizliyim diyorum. bu aralar hiç gözüm kesmiyor tek başıma:)

Kızlar dikkat ettim de bazı takvimler 30.haftaya gelmiş. benim de az kaldı napcaz. anneeeeeee:D:D

Günaydın Ceyzcim,:3:

çok şükür iyiyyiz biz,biraz midem kötü bu sabah ağzıma acı su geliyo gibi oluyo,

Dün yediğim bişeyden oldu sanırım ama çok da kötü değilim idare ediyorum,

Valla inan benim de artık gözüm korkuyo,çoraplarımı giymekte zorlanıyorum karnım iyicce büyüyo,

Napcaz az kaldı diyorum kendi kendime...:44:

Son düzenleme:

Allah herkese kolaylık versin canım bende doğum zamanı ev temizliğini şimdiden düşünmeye başladım evet canım ya 30. haftaya gelsek ben daha bir rahatlıycam 27 de bile doğum yapan var okuyorumda Allah esirgesin ben doğum korkusundan çok bebeğin kilo korkusu küvez takıntısını düşünüyorum sürekli bebiş acaba 1 kg oldumu 1,5 kg ne zaman olur diyorum inşallah sağlıkla gelsinde canımm gerisi boş.

Kızlar benim gibi hergün sabaha kadar 1,5 litre su içen varmı? hararetle dayanamıyorum 50 kere uyanıyorum su tuvalet mekik dokuyorum.

Günaydın Kızlar,
Herkese güzel haftalar.

Işılayım çok yorma kendini sonradan ağrılar artıyor aman dikkat.Temizlik işi gerçekten de çok nankör.
İlkokul canım çok çok geçmiş olsun hem guatır hem şeker sıkıntılarını atlatırsın umarım en kısa zamanda tatlım.
Ceyzim artık tırsma noktasındayım bende.Aralıkta kendimi iyi hissetmek adına 32.haftadan itibaren çantamı hazır edeceğim.Daha kıyafetleri yıkama ütüleme de var.Rüyalarıma giriyor yetişmiyor herşey yarım kalıyor:(
Bebek şekeri içinde aklımda birşeyler var.Kendim keyifle yapmayı planlıyorum ama bakalım:)

Back
X