- 30 Temmuz 2011

- 1.269

- 414

- 123

Bugün kontrolümüz vardı. Oğlum 1800 gr olmuş, boyu da olması gerekene göre uzunmuş. Doğum nasıl olacak diye sordum doktoruma. 36. haftada muayene yaparız, ona göre konuşuruz dedi. 36 dan önce yapılan muayeneler erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Korktuğumu söyledim. O da "seni istemediğin bir şeye kesinlikle zorlamayız dedi. Çok seviyorum doktorumu. Sadece isteğe bağlı sezaryen 1600 TL, zorunlu sezaryen 1100 TL imiş. Ama zaten biz parasında değiliz. İkimiz için de en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun. 10 gün sonra tekrar randevumuz var. Bu arada çalışabilir raporumu da aldım. 37. haftaya kadar çalışmaya devam. Erken doğum olursa da kullanamadığım izinler sonrasına ekleniyormuş. Göbeğimin üstünde şişlik hissediyordum, oğlumun poposuymuş :) Ters dönmüş, kafası aşağıdaydı.
Hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah...
Maşallah oğluşuna
Birkaç arkadaş yazmıştı alttan muayene oldum diye,bana da garip geldi cidden,haftaya kontrolüm var korkmaya başladım.Umarım bizim dr. da bu konuda hassas davranır.
kızlar trendyol da geceliklerde indirim var almayı düşünenler varsa bir göz atsın ben bunu aldım sizce nasıl??
http://www.trendyol.com/Mavi-Bayan-Lohusa-Gecelik-02502K22079/UrunDetay/12149/1955372
Çok güzelmiş,ben de seçsem aynısını seçerdim,gülegüle sağlıklı günlerde kullan inşallah canım.Yalnız daha bugün gittik iş çıkışı gecelik almaya,böyle bir geceliğe 55tl verince içim gitti cidden,bir de 65ten indirttik