Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

ben aradım bi hafta önce, stokları bitmiş gönderim yapamıyolarmış ama stoğa girince tlf. açacaklarmış güya...

Kızlar bebek odası için halı alanınız varmı,nerden aldınız? kafam hep almadığım ne kaldı gibi sorularda,enerjim bitti resmen:(

yok canım biz de almadık henüz...

caglacım benim üyeliğim yok trendyolda, halının ölçüleri nedir?

Bunlar güzelmiş kızlar sağolun ama benim uzun kenarı 200cm,kısası da 150 cm. filan olması lazım,ufak oluyor bunlar:(

Bu odaya bu halı çok mu cafcaflı oluyor, gerçi bu da biraz ufak. Ayrıca kaliteli mi bilemedim?
Eki Görüntüle 576008

halı da bu KAŞMİR ORJİNAL DİSNEY SERİSİ 133X185 145 TLKARGO DAHİL - ve Bebek Halı & Kilimi sahibinden.com'da - 106408640

luflee' nin verdiği linkteki halı çok güselmiş canımmm, odana da çok uyar sanırım..

Orasını anladım canımda doktordan alın diyor ben ona takıldım nereye geldi evemi?

Telefonda sormuştum ben, adres olarak iş adresimi verdim geldi. doktordan almadım. zaten kadının dolu hastası var onla uğraşmaz:D:D
Bence sende ara danış canım, formla uğraşma hiç orda dediğin gibi dr. adı numarasını soruyor,sistem bikaç ayda değişmediyse adres bilgilerini vermen yeterli, gönderirler.

Kızlar bebek odası için halı alanınız varmı,nerden aldınız? kafam hep almadığım ne kaldı gibi sorularda,enerjim bitti resmen:(
Canım ben English Home'den aldım çok güzel tavsiye ederim :) Linki ve resmini paylaşıyorum senin için, bir anne kızışına almış resim eklemiş ben de bu resimleri görünce gittim aldım :) Erkek bebekler için de mavili olanı var kızlar çok güzel o da :)

DOTS MİLENYUM HALI

$6794512717_b5772ac98a_b.webp $7771943904_42c14be298_c.webp

Ceyzim ben saraydan beğenip sipariş verdim.Çocuk halısı değil ama.Odasına uygun sade bişey tercih ettik.

Eşimin başının etini yiyorum halı bakalım diye yazık o da benle sürükleniyor:) herşeyde geldi destek oldu ama halının acelesi yokmuş diye oyalıyor beni. Dışarılara baksam belki beğendiklerim olur canım dediğin gibi sade halı da alabilirm desenli de. nette beğenemiyorum galiba:( Luffleninki güzelmiş,unnado da güzeller var hep ölçüler küçük malesef:(

Canım ben English Home'den aldım çok güzel tavsiye ederim :) Linki ve resmini paylaşıyorum senin için, bir anne kızışına almış resim eklemiş ben de bu resimleri görünce gittim aldım :) Erkek bebekler için de mavili olanı var kızlar çok güzel o da :)

DOTS MİLENYUM HALI

Eki Görüntüle 576019 Eki Görüntüle 576020

beşiğe de ne güzel uymuş puantiyeler yaa:) bu english home a bakmam lazım bir gün. belki 150 ye 200 cm ölçülü olanı var.
Teşekküler kızlar hepinizE:):)

beşiğe de ne güzel uymuş puantiyeler yaa:) bu english home a bakmam lazım bir gün. belki 150 ye 200 cm ölçülü olanı var.
Teşekküler kızlar hepinizE:):)
Evet ben zaten puantiye hastasıyım bunu görünce dayanamadım aldım canım, benim aldığım 120x180 cm :) Bi puantiyeli duvar kağıdı bulamadım :19: onu da mecbur başka desen aldım :16:

Kizlar bugün 2. Tetanoz asimi oldum, birincisine kiyasla daa cok agridi vurulurken ve suanda hala hafif bi agri var. Tamda sol kolumda oldugumdan bu gece sol tarafima dogru nasil yaticam bilmiyorum:19:
Cubukla idrarima bakti hemsire ve hafif enfeksiyon gözüküyor, idrar tahlili yapip doktoruna götür dedi ama en son gittigimde yaptirmistim doktoruma ve o zaman da vardi, fitil vermisti ama demek gecmedi:25:
bebegin kalp atislarini uzun süre bulamadi hemsire, o an bebegim tekmeliyor olmasa korkucaktim gercekten, hemsire aleti nereye koyarsa bebegim oraya tekme atti, hemsire, bu kiz beni sevmedi galba dedi:1:

Son düzenleme:
arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.bacaklarımın en üst kısmında ön tarafı nda döküntüler oldu nasıl desem alerji gibi kızarık kızarık hafif kalçamda da var.sizce kilo alımıyla mı alakalı yani çaylayacağı için mi böyle oluyor kaşıntım da oluyor ama tutuyorum kendimi kaşımıyorum.daha önce karnımın bir bölümünde olmuştu bir süre sonra o döküntü olan yerler çatladı ve geçti.sizde bunla mı alakalı önemli bişey olabilir mi aynı şeyi yaşayan varmı aranızda :(( ne yapsam bilemedim kontrole gittiğimde yoktu ama karnımda olduğunu anlatmıştım bir dermatoloğa gidersin rahatsız olursan demişti.

Merhaba, aynı sorunu ben de yaşadım,giydiğim hamile çorabı yapmıştı sanırım.doktorumu aradığımda sadece sabun ve suyla temizle, yağ falan sürme, birkç gün kuruyemiş ve yumurta yeme, 4. gün geçmezse bakalım demişti, gerçekten de 4. gün geçti..bi dene istersen canım

ablam bana baskı yapıo bı an önce netten bı araba begen ben alıcam doguma gelırken getırcem dıe... kızlar acıkçası max.300 limitim... lütfen yardımcı olun..

canım bak ben bunu aldım Pierre Cardin PS-617 Travel Sistem Bebek | Pierre Cardin | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar
haşim işcan geçitinden aldım bisikletciler carsısı diyede geçiyo.ben herşeyi tek elle halledebilme özelliği yüzünden beğendim acıkcası.tek elle çift yönlü kullanılabilio ve tek elle açılıp kapanabilio.henüz kullanmadan bilemem tabi ama ben sevdim açıkcası.puset artı ana kucağı 350 ye fln almıştım sanırm

Kizlar bugün 2. Tetanoz asimi oldum, birincisine kiyasla daa cok agridi vurulurken ve suanda hala hafif bi agri var. Tamda sol kolumda oldugumdan bu gece sol tarafima dogru nasil yaticam bilmiyorum:19:
Cubukla idrarima bakti hemsire ve hafif enfeksiyon gözüküyor, idrar tahlili yapip doktoruna götür dedi ama en son gittigimde yaptirmistim doktoruma ve o zaman da vardi, fitil vermisti ama demek gecmedi:25:
bebegin kalp atislarini uzun süre bulamadi hemsire, o an bebegim tekmeliyor olmasa korkucaktim gercekten, hemsire aleti nereye koyarsa bebegim oraya tekme atti, hemsire, bu kiz beni sevmedi galba dedi:1:

enfeksiyon tehlikeli olabiliyormuş canım ihmal etme ama hafifmiş inş. çabuk atlatırsın. bebiş hemşireyle oyun oynamış:1:

Gözlerim yanıyor burnum yanıyor burnum akacak gibi sanırım grip oluyorum :((((((((((

anneeeeemmm ışılaaayyyy nane-limona kooooşşşş:10::10::10:

arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.bacaklarımın en üst kısmında ön tarafı nda döküntüler oldu nasıl desem alerji gibi kızarık kızarık hafif kalçamda da var.sizce kilo alımıyla mı alakalı yani çaylayacağı için mi böyle oluyor kaşıntım da oluyor ama tutuyorum kendimi kaşımıyorum.daha önce karnımın bir bölümünde olmuştu bir süre sonra o döküntü olan yerler çatladı ve geçti.sizde bunla mı alakalı önemli bişey olabilir mi aynı şeyi yaşayan varmı aranızda :(( ne yapsam bilemedim kontrole gittiğimde yoktu ama karnımda olduğunu anlatmıştım bir dermatoloğa gidersin rahatsız olursan demişti.

valla benimde başıma gelmedi ama alerji olabilir gibi geldi son zamanlarda abartarak yediğin bir şeyler var mı acaba belki yediklerin dokunmuştur.

kızlar kargo ücreti alıyorlar mı peki :6: epey bişey gönderiyo gibilerde ondan sordum

canım bana özel mesaj atmışsın,bir ayı geçmiş sanırım ama yeni gördüm,şehir dışındaydım,internete hiç giremedim.cevap yazdım ama mesaj kutun doluymuş gönderemedim,senin için mahsuru yoksa sorunu burdan da cevaplayabilirim.

ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !

Merhaba, aynı sorunu ben de yaşadım,giydiğim hamile çorabı yapmıştı sanırım.doktorumu aradığımda sadece sabun ve suyla temizle, yağ falan sürme, birkç gün kuruyemiş ve yumurta yeme, 4. gün geçmezse bakalım demişti, gerçekten de 4. gün geçti..bi dene istersen canım[/

teş.ederim canım içim rahat etmedi dermatolojiden randevu aldım bugün gidcm inşallah,bakalım ne dicek inşallah karaciğerle ilgili bişey değildir.

Gözlerim yanıyor burnum yanıyor burnum akacak gibi sanırım grip oluyorum :((((((((((

ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !

Çok geçmiş olsun aman dikkat edin terleyin, nane limon için bol bol. ben baya bir önce çok ağır geçirdim. bikaç haftada atlatamadım en son doktor parol iç dedi,mecburen içtim anında iyileştim. Günde 1 tane ya da 2 tane alın çok ağırlaşırsa kızlar.Benm ilaç son çaremdi ama iyiki içmişim

Hazır bebek arabaları konuşulmuşken bana da akıl verirmisin kızlar. bu 3 arabadan hangisi iyi sizce. 500tl yi geçmesin diyorum bütçe olarak. En önem verdiğim özellikler, anakucağının bebek arabasına takılabilmesi, bebeğin rahatlığı,arabanın sağlamlığı ve hafifliği. Kaç aydır inceliyorum bunları bulabildim. Sizce hangisi ya da başka öneriler varmıdır bu özelliklere uyan?

Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk

Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar

Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com

Günaydın kızlar,
Bugün migrenden kurtuldum nihayet :)

Kızlar yarın eğitim var.Aksilik yoktur umarım görüşeceğiz değil mi?

Geçmiş olsun canım, ihmal etme enfeksiyonu ve zaman kaybetme kuzum ilerlemesin.

Işılayım canım nane limon iç, ayaklarını sıcak tut özellikle ne kaparsak ayaklardan hep:(

Çok geçmiş olsun canım sana da :( Sende dikkat et kendine.

Hazır bebek arabaları konuşulmuşken bana da akıl verirmisin kızlar. bu 3 arabadan hangisi iyi sizce. 500tl yi geçmesin diyorum bütçe olarak. En önem verdiğim özellikler, anakucağının bebek arabasına takılabilmesi, bebeğin rahatlığı,arabanın sağlamlığı ve hafifliği. Kaç aydır inceliyorum bunları bulabildim. Sizce hangisi ya da başka öneriler varmıdır bu özelliklere uyan?

Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk

Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar

Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com

Ceyzim ben sunny beğendim en çok.4 tekerlekli olması ve kullanımı daha çok hoşuma gitti.

Back
X