Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
gelmiş geçmiş olur inşallah en kısa zamanda ,hayırlı haberler alırsınız da içiniz ferahlar ailece çünkü bu süreçte insan doktorların ağzına bakıyoruz hepimizi aman olurmsuz bişey söylemesin diye allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasıp etsinler sonuçlar iyi gelir inş.hepimize hayırlı doğumlar olsun

inşallah canım zor bi süreçti ama ben bunu yaşamıycam deme şansında yok hamileliğin güzel tarafları olduğu gibi riskli taraflarıda var ben herşeye rağmen anne olacağıma bebeğimin olacağına pişman değilim onu çok istiyorum hepte istedim ama onun acı çekeceği düşüncesi içimi acıtıyo

Canım ellerine sağlık, ne kadar emek harcamışsın ve değmiş:) Şahsen ben bu kadar detay ve hazırlık yapamazdım üşengeçlikten:) kendimi bebeğin 40ından sonra mevlüte saklıyorum seninki kadar olmasa da yapacaz bişeler inş. :D

maşallah ne güzel bi tablo.hem eşinin hemde senin nasılda gözlerinizin içi parlıyo.ben hamileliğim boyunca bukadar mutlu olamamıştım.bozulmaz inşallah bu mutluluğunuz.benim eşim bu konuda tam bir odundur.karnımdayken oğlumu sevmesini istiyorum ama ozaman bile çabucak sıkılıyo.akşam tv miz bozuldu.sevindim muhabbet edicez diye zaten çok kötü bi gün geçirmiştim ama kocam eline bilgisayarı aldı onunla vakit geçirdi.kapattalım artık bilgisayarı dediğimde de e zaten tv bozuldu yapcak başka bişeymi var dedi.neye canımı sıkacağıma üzüleceğime şaşırdım.oğlumun sağlığından endişeliyim burda yalnızım.gene şükretmek zorundayım.şu soğuk havada dışarıda değilim en azından diyorum. eşime sıkıldım desem kesin annemleri çağıralım evde hareket olur der.gece gece beni uyandırdı kendi uyudu. yaa gerçekten doğumda ben yaşamak istemiyorum yaa hevesim herşeyim gitti doktorla kocam başta olmak üzere tüm hevesimi aldılar.halbuki okadar çok hayallerim vardıki.daha 1 yıllık evliyim yaaa..

Üzüldüm tatlım ya ama yine de şükret bak karnında bir melek var Allahın ikinize hediyesi. Şuan eşin daha bebeğe adapte olamamış,zaten biz de herşeye alınıyoruz bu aylar.Ama doğunca, evliliğiniz de oturunca geçecek bu günler canım

inşallah canım zor bi süreçti ama ben bunu yaşamıycam deme şansında yok hamileliğin güzel tarafları olduğu gibi riskli taraflarıda var ben herşeye rağmen anne olacağıma bebeğimin olacağına pişman değilim onu çok istiyorum hepte istedim ama onun acı çekeceği düşüncesi içimi acıtıyo

Hayır, acı çekmeyecek o minik insan , bunları düşünme lütfen, zaten burdasın sen de, (bbazen kalkıp gelip eşinin kafasını gözünü yarmak isteği geliyor zor tutuyorum kendimi ayrı mesele ama ), ama biryandan da şöyle düşün : o yavrunun sana gelmesine vesile oldu ya, herşeye herkese teşekkür et. Şükürler olsun ki yaşanan herneyse bana gelmesine vesile oldu o yaşananlar de lütfennn

ben öyle diyorum. çocuğum benim yandığım yangınlarda yanmayacak !

maşallah ne güzel bi tablo.hem eşinin hemde senin nasılda gözlerinizin içi parlıyo.ben hamileliğim boyunca bukadar mutlu olamamıştım.bozulmaz inşallah bu mutluluğunuz.benim eşim bu konuda tam bir odundur.karnımdayken oğlumu sevmesini istiyorum ama ozaman bile çabucak sıkılıyo.akşam tv miz bozuldu.sevindim muhabbet edicez diye zaten çok kötü bi gün geçirmiştim ama kocam eline bilgisayarı aldı onunla vakit geçirdi.kapattalım artık bilgisayarı dediğimde de e zaten tv bozuldu yapcak başka bişeymi var dedi.neye canımı sıkacağıma üzüleceğime şaşırdım.oğlumun sağlığından endişeliyim burda yalnızım.gene şükretmek zorundayım.şu soğuk havada dışarıda değilim en azından diyorum. eşime sıkıldım desem kesin annemleri çağıralım evde hareket olur der.gece gece beni uyandırdı kendi uyudu. yaa gerçekten doğumda ben yaşamak istemiyorum yaa hevesim herşeyim gitti doktorla kocam başta olmak üzere tüm hevesimi aldılar.halbuki okadar çok hayallerim vardıki.daha 1 yıllık evliyim yaaa..

Bebeğim :D bütün erkekler aynııııı ,ben ilgi istiyoruummmm demesem benim aşkım gözünü hayattaaa ayırmaz tvden yada pc den =))) ben onu öyle kabullendim. bizim gibi ince ruhlu değiller, olmasınlar da zaten :) yumoş biri tahammül edilmez olurdu :D
ohaaa koş koş bak nasıl tekmeliyor diyorum (gür bi efektle yaptığım için bu çağrıyı ) hemen koşuyor ama gözü tv de. o gelince minnak mucizem sakinleşiyor hareket yok ! al işte kaçırdın ,yanımda otursanda elin karnımdayken bari izlesen tvni diyorum, seni rahatsız etmiim sıkıştırmiim canım aşkım martavalını okuyup gene gidiyo rahat rahat yayılıyo diper koltuğa
böyle işte naaparsın
muhabbete annemleri çağırır demişsin ya , koptumm orda =))) cts gecesi arkadaşım parti hazırlığı için bende kaldı , gözünü ayır tvden bi muhabbet edelim yaa dedim , verdiği cevap : al sana muhabbet edecek adam getirdik ya sevgilim, edin işte muhabbetinizi..
=))) ne diyim , bizim gibi komplike değiller, düz, dümdüz yaratıklar işte :))) ama bu iyi birşey aynı zamanda.. açık kitap gibiler.
çok kolay yönlendirebilir çok rahat şekillendirebiliriz ayrıca ;)

ha bir de ben evliliğimin ilk yılında çok ağır bir deprsyon geçirmiştim, sabah akşam kendimi öldürme planları yapacak ağırlıkta ! nerede o hayallerim diye (5 senedir beraberdik evlenmeden önce ) ailesiyle sorunlarım vardı ki hala var, o ilk senem CEHENNEMdi !
neyse o günleri düşünüp kendimi ve yavrumu üzmiicem.

Termessos canım bayıldım partine gerçekten herşey çok şeker bayağı emek harcadığın belli çok güzel bir anı bende düşünüyorum yapsammı diye ama hiç bu halimle uğraşamıyorum böyle şeylerle çok tembelim bu konuda kendime çok kızıyorum çok güzel bir tablo bayıldım şahsen Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım :)

Yap bence ışılay , paha biçilemez bir anı olacak. az az uğraşırsın akşamları , sonuç fevkalade oluyor ♥ bebek alışverişi yapmadım bu partiyi bekliyorum demiştim ya, o kadar hediye geldi ki , iyi ki beklemişim dedim kendi kendime. ufak tefek eksik birşey kalırsa onları alacağım.
ben herkese tavsiye ediyorum , çünkü doğumdan sonra bu işlerle ilgilenmek imkansız olacak. bebeğimden başka birşeyle ilgilenemicem ki

Kizlaaar gunaydiiin.. Cok hastayim ben :( bogazim basim felaket agriyo ve deli gibi oksuruyorum.. Çok halsizim.. Çok ac hissediyorum kendimi ama hic istahim yok yataktan kalkacak halim yok.. Yemek yemem lazim bebegim hareketsizlesti :(

Bende bu haftasonunu bebegımın sekerlerını yapmakla gecırdım cok eglencelıydı:) bayılıyorum ılgılenmeye bole detaylarla:) oturduk esımle yaptık bı kısmını bı kısmınıda arkadasımla

Ben o hastanede hamile oldugumu ogrenmistim :)
Ben hastaneyi (medipol) hic degistirmedim. Remedy (eski ozkan hast) Pendik in ilk ozel hastanelerindendir. Bir kackez gittim ama hizmeti nasil cok bilgim yok. Ben dogma buyume Pendik li oldugum icin biliyorum :)
Bunlar sans aslinda umarim haklarimizda hayirlisi

Son düzenleme:
günaydın bayanlar.dün akşam doktoruma muayeneye gittim,31+1 de.kızım 2200 gram olmuş,doktor maşallah çok iyi dedi.büyük göründüğü için çalışabilir kağıdımı verdi.bebeğim makattı hala,2 hafta sonraki kontrolde hala makatsa sezeryan düşünebiliriz dedi.herşey yolunda dedi,bakalım yaramaz kızım hiç durmuyo:)

kizlar ben ates ölcmek icin derece almadim henüz. baya oldu burda konusuluyodu eki tip mi yeni alindan kulaktan ölcen derecelermi diye. bende kararsiz kaldim sizce eski yöntem kol altindan ölcülenden mi alayim. yoksa kulaktan alindan ölcülenden mi alayim.

Braun kulaktan ateş ölçer aldım.Ablam yeğenimde kullandı şuan 7 yaşında ve hala onu kullanıyor hiç bir şey olmadı

Dudak damak yarıklarının sebebi tam bilinmiyor. Bir tanıdığın hastanesindeki doktorun çocuğunda da oldu ki eşide hemşire. Kromozom sorunları çok nadir çıkar. Bak senin bebeğin inşallah sağlıklı olarak doğar. Yanılmıyorsam antalyadaydın.Üniversitedeki diş hekimliğine sor Damkatada yarık varsa bebeklere doğduktan sonra emmesini rahat yapması için damağı kapatan bir aparey yapılıyor oda diş hekimliği fakültelerinde yapılıyor. Akdeniz üniversitesinde ne aşamadadır bilmiyorum ama ankarada bu konuda Gazi üniversitesi oldukça başarılı tavsiye edebilirim.İzmirde de ege üniversitesi. ne kadar erken tedavi edilirse okadar sağlıklı sonuçlar alınıyor. Çok geçmiş olsun Dualrımız seninle.

sağol canım çok faydalı oldu inşallah bi sorun yoktur

canım harika görünüyor her şey ne kadar emek harcamışsın ama değmiştir kesinlikle... valla bana okula gitmek bile zor geliyorken senin bu enerjini görünce hayran kaldım.:)

valla erkek milletinin yüzde doksanı aynı benim eşim de tv ve internet bağımılısı ben bunu çok takmıyorum.. biz bebişler karnımıza düştüğü anda anne olduk sürekli onlarla yaşıyoruz da eşler bebiş doğunca baba oluyorlar. doğunca eminim ki ne tv ne bilgisayar ilgilerini çekecek... benim eşim tv ve internette bişey bulamayınca göbeğime yapışıyor canım oğlum diye ancak o zaman aklına geliyor:1::1:

Kizlaaar gunaydiiin.. Cok hastayim ben :( bogazim basim felaket agriyo ve deli gibi oksuruyorum.. Çok halsizim.. Çok ac hissediyorum kendimi ama hic istahim yok yataktan kalkacak halim yok.. Yemek yemem lazim bebegim hareketsizlesti :(

çok geçmiş olsun canım salgın mıdır nedir herkes dökülüyor öksürüğe dikkat et dr.um bana öksürürken göbeğini tut erken doğuma sebep olabilir demişti.

ışılay canım tatlı yemediğin için bebiş az hareket ediyor olabilir kötü düşünme ben çikolata yediğimde deli gibi dans ediyor içimde. sen tatlıdan tamamen uzaklaştığın için bebiş enerji bulamıyodur. sağlığı yerindedir merak etme canım

Çok güzel görünüyor herşey bayıldım ellerine emeğine sağlık. Bütün hepsini senmi hazırlardın yoksa dışardanmı yaptırdınız hepsi şahane.Çok özendim şahsen :)) inşallah seneye bebişin doğum gününde yaparız böyle şeyler.

kendim yaptım :)önce bikaç desenli kağıt tasarladım paintte. sonra onları a4 lere basarak süs kağıtlarımı hazırlamış oldum. baloncudan balonları aldım bu arada balonlar ucuz ama helyum çok pahalı ! 9 normal balon ve 2 tane şekilli folyo balon şişirtmek bana 70 tl ye maloldu. şok oldum. nası pahalı bişiymiş bu helyum.

internetten kağıt süslemelerine baktım. kurabiye kalıplarımla çizerek şekiller çıkarttım kavanoz duvar , oğlumun isim yazılı banner ve kutu kaplama ve süslemelerinde kullandım. bebek şekerini farklı yapmak istedim , ağaç fidanı düşünmüştüm ama sadece toros fidanı kalmış satışta.. o da çok yükseklerde yetişiyor , kimse yaylaya çıkıp dikmez diye düşündüm vazgeçtim , şeker kabı bastırdım klasik olmasın diye. pasaj.com da bir bayana bebek kurabiyesi ve cupcake siparişi verdim. aşure günü bimden bidünya aşure kabı almıştım, onları süsleyip creamoli koydum , çarşıya çıktıkça hediyelikler gördükçe aldım. misafirlere bolca hediye dağıttım böylece. bir top tül aldım 20 tlye, kapı süsümü ve diğer herşeyimi kendim yaptım. yemekleri arkadaşlarım evlerinde yapıp getirdiler. kürdanlarımı kendim aldım süsledim , baby shower peçete ve tabaklarını internetten sipariş ettim. birde bebek odası kapı süsüm var onu daire kapıma asmıştım , onu da kendim yaptım ve çok beğenildi , keçe ve tül ağırlıklı. akşamları 1 er saat uğraşarak çok güzel şeyler yapılabiliyor. dün bi arkadaşımdan teklif aldım, benim partimi de organize edermisin diye :)) çok mutlu oldum :))))

slm kızlar herkes iyidir umarım dün gece benim için baya kötü geçti kaburgalarım ağrıdı ne oturabildim ne yatabildim nefes alırken bile acı çekiyordum resmen eşimde baya endişelendi doğru düzgün dr olmamasıda cabası tabi
kızlar trendyoldan aldığım pijama takımları dar geldi ya kardeşim 36 beden ona bile olmadı m beden çok moralim bozuldu hastane çantamda bi bunlar kalmıştı şimdi napıcam ben:5:
Bide vıpdükkandan alışveriş yapan oldu mu siparişlerimi hep gönderim tarihinden sonra yolluyor sizde de aynı durum oluyor mu?:20:
iade et cnm boşuna paran boşa gitmesin en kısa zamandada al derim bende daha almadım ankaraya gidince ilk iş eksiklerimi tamamlamak olacak.vip dükkan çok geç gönderiyor en son alt açma aldım 17-20 si arası teslimt gözüküyor daha kargo yola çıkmamış sinir oldum.ben gidecem yetişmicek yani artık eşim alıp gelirken getirecek:(
Canım şahsen benim eşimde aynı durumdaydı.Son kısmı dışında hiç beğenmedi.Sıkıntılı hali beni de germedi değil.
Keşke gelseydin yanımıza görmüş olurduk :( neyse sağlık olsun.

Arabayı çok büyük sıkıntı kafada kaldımı sonu gelmiyor.Aldın rahatladın valla sağlıkla kullansın kuzun canım:emir_bebek:

Güzel görünüyor bence güle güle kullanın :))
ya kızlar moralim çok bozuldu.bebek arabasını aldığımızdan beri girip girip bakıyoduk eşimle ama dün geceden beri o bebek arabasını göremiyorduk sistemde şimdi eşim aradı onu aramışlar limangodan firma bir yanlışlık yapmış sadece bebek arabasının fiyatı oymuş ama sitede bebek arabası+yağmurluk+oto koltuğu+ puset+ayak örtüsü hepsi var yazıyordu eşim kabul etmiyorum bütün parçalarını istiyorum o sizin sorununuz demiş ama pek kabul etmicek gibiler eşim şimdi bana sormak için biraz sonra arayın demiş...ben de diretmesini söyledim bakalım nolcak sadece arabaysa iptal edecem tekrar bebek arabası derdim başlıcak:14::14:
selamün aleyküm kızlar.bugün 32 haftalık raporumu aldım.yarın iş yerine götürüp teslim edeceğim.inşallah sıkıntı olmaz.
bu arada doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.ve neler yapıyor.nst, kan testi vs. Afedersiniz benim öküz doktorum bugün sadece rapor yazdı muayene etmedi.tam 10 gün önce muayene olmuştuk.adama dedim bidaha ne zaman gelelim diye.Afedersiniz adam öküz ya kalkmış bana tam 5 hafta sonra gel diyor.2 ay kalmı şurda.2 muayene arasında tam 45 gün var.mantıklımı. 30+4 te muayene olduk enson ve sonrasında 37+0 da kontrole gelirsin diyo.sağlık ocağındaki doktor tsh ımı yüksek dedi.kendi kadın doğum doktorunla görüş istersen dedi.hafta sonu istanbula acıbademde bir profesöre gittik endokrin uzmanına görünmen lazım hamilelik için fazla zaten bebeğin kafası büyük çıkıyo demişti ama benim o öküz doktoruma sonuçları gösterdiğimde tamam normalki bu sonuçlar dedi.malesef elde bu var.küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları işte.öküzle uğraşıyoruz
cnm bence o kadar geç gitme daha erken git sen dr.a yinede eğer değiştirme imkanın varsada değiştir derim nasıl dr o öle ya...gerçi bizim buradakide öle Allah yardımcın olsun cnm

cnm benim sıkma canını inş eşin doğumdan sonra daha farklı istediğin gibi olur...sen şimdi bebeğini düşün en büyük mutluluk o doğup kucağına alınca daha iyi anlıcaksın ve herşeyi unutacaksın...oğlunda inş sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelecek
termessos herşey süper gözünüyor ellerine sağlık...

kendim yaptım :)önce bikaç desenli kağıt tasarladım paintte. sonra onları a4 lere basarak süs kağıtlarımı hazırlamış oldum. baloncudan balonları aldım bu arada balonlar ucuz ama helyum çok pahalı ! 9 normal balon ve 2 tane şekilli folyo balon şişirtmek bana 70 tl ye maloldu. şok oldum. nası pahalı bişiymiş bu helyum.

internetten kağıt süslemelerine baktım. kurabiye kalıplarımla çizerek şekiller çıkarttım kavanoz duvar , oğlumun isim yazılı banner ve kutu kaplama ve süslemelerinde kullandım. bebek şekerini farklı yapmak istedim , ağaç fidanı düşünmüştüm ama sadece toros fidanı kalmış satışta.. o da çok yükseklerde yetişiyor , kimse yaylaya çıkıp dikmez diye düşündüm vazgeçtim , şeker kabı bastırdım klasik olmasın diye. pasaj.com da bir bayana bebek kurabiyesi ve cupcake siparişi verdim. aşure günü bimden bidünya aşure kabı almıştım, onları süsleyip creamoli koydum , çarşıya çıktıkça hediyelikler gördükçe aldım. misafirlere bolca hediye dağıttım böylece. bir top tül aldım 20 tlye, kapı süsümü ve diğer herşeyimi kendim yaptım. yemekleri arkadaşlarım evlerinde yapıp getirdiler. kürdanlarımı kendim aldım süsledim , baby shower peçete ve tabaklarını internetten sipariş ettim. birde bebek odası kapı süsüm var onu daire kapıma asmıştım , onu da kendim yaptım ve çok beğenildi , keçe ve tül ağırlıklı. akşamları 1 er saat uğraşarak çok güzel şeyler yapılabiliyor. dün bi arkadaşımdan teklif aldım, benim partimi de organize edermisin diye :)) çok mutlu oldum :))))

Ellerine kollarına sağlık herşey muhteşem olmuş.Bence sen bu işi organize etmeyi düşün.Çalışıyormusun bilmiyorum ama bu marifetlerini değerlendirmelisin hem para kazanırsın hemde keyif alabileceğin bir işin olur.

Günaydın kızlar,
Bugün pek keyifli değilim.Ama gene de şükretme modundayım.Kızım ıyı ya gerisi boş.

Umarım sizde durumlar iyidir:)

Kamikaze canım ödeme yaptığın zaman sana sanal irsaliye falan mail atmadılarmı yada hesabına girince yazar detaylar sadece arabamı yazıyor yoksa tüm ayrıntılar mı? ebebek unnoda atıyorum her sitede alışveriş sonrası gelen mailde yada siteye girince siparişlerim kısmında tam ne yazıyor sadece araba yazıyor ise hak iddia edemezsin onaylamışsın demektir. Ama yazıyorsa mail atarak sayfayı hak iddia edebilriisn canım.

gerçekten çok beğendim hazırlıklar süper olmuş,ellerine ve emeğine sağlık canım.Enerjine ben de hayran kaldım,bazen ayağa kalkıp su içmeye bile üşeniyorum.
Bu arada eşinden şikayetçi olan güzel anneler,herşeye ve herkese rağmen karnınızdaki bebeğin büyük bir hazine olduğunu bilin ve bunun için hep şükreedin.İnsanların bunu bozmasına asla izin vermeyin.Mesela bana gurbettesin hamilelik zor geçiyordur diyorlar,hayır biz eşimle bir aileyiz zaten,kendimi yalnız hissetmiyorum diyorum.1,5 yıl boyunca bekledik bebişimi,inat etti gelmedi,sonunda hap tedavisiyle bi gün hamile olduğumu öğrendim.Şİmdi ağrılarım oluyor,bazen uyuyamıyorum ama hiç şikayet etmedim etmeyeceğim,Allahım küçük mucizeme sağlık ver diye dua ediyorum,onunla uyumak,çalışmak,konuşmak yemek yemek o kadar güzel ki.2 aysonra hamilelik biteceği için çok üzülüyorum.off çok yazmışım kusura bakmayın.
Bu arada biz de bebişimin 35 gün sonra gelecek olan bebek odasını Doğtaştan aldık.Yılsonu indirimleriyle gayet uyguna geldi,inş bebiş odasından önce doğmaz.
DOĞTAŞ - Birdy Bebek Odası
İnşallah sağlıcakla gelir bebişler.
hepinize sevgiler.

kızlar trendyoldan aldığım pijama takımları dar geldi ya kardeşim 36 beden ona bile olmadı m beden çok moralim bozuldu hastane çantamda bi bunlar kalmıştı şimdi napıcam ben:5:
Bide vıpdükkandan alışveriş yapan oldu mu siparişlerimi hep gönderim tarihinden sonra yolluyor sizde de aynı durum oluyor mu?:20:

Canım olmadıysa hiç sıkma canını direk iade et gitsin.

selamün aleyküm kızlar.bugün 32 haftalık raporumu aldım.yarın iş yerine götürüp teslim edeceğim.inşallah sıkıntı olmaz.
bu arada doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.ve neler yapıyor.nst, kan testi vs. Afedersiniz benim öküz doktorum bugün sadece rapor yazdı muayene etmedi.tam 10 gün önce muayene olmuştuk.adama dedim bidaha ne zaman gelelim diye.Afedersiniz adam öküz ya kalkmış bana tam 5 hafta sonra gel diyor.2 ay kalmı şurda.2 muayene arasında tam 45 gün var.mantıklımı. 30+4 te muayene olduk enson ve sonrasında 37+0 da kontrole gelirsin diyo.sağlık ocağındaki doktor tsh ımı yüksek dedi.kendi kadın doğum doktorunla görüş istersen dedi.hafta sonu istanbula acıbademde bir profesöre gittik endokrin uzmanına görünmen lazım hamilelik için fazla zaten bebeğin kafası büyük çıkıyo demişti ama benim o öküz doktoruma sonuçları gösterdiğimde tamam normalki bu sonuçlar dedi.malesef elde bu var.küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları işte.öküzle uğraşıyoruz

Tatlım mümkünse değiştir doktorunu.Çok uzun bırakma bir sonraki kontrolünü.

merhaba kızlar 3 gündür 1 parol içiyorum iyi geliyor ama içimde rahat değil grip olmuştum biliyorsunuz birde başağrısı

bunun dışında benim bebiş artık öyle ittirip karnımı zorlamıyor ya hıçkırık gibi atma oluyor yada sanki aşağı baskı oluyor artık böylemi acaba kızlar ne dersiniz?

Birde tatlıyı kestiğim için bugün 3 tane incir kurusu yedim ondanmı dedim acaba :30:

Işılayım kuzular eskisi gibi hareketli değiller zaten.Yerleri dar artık genelde ittirme ve can yakıcı hareketler yapıyorlar :)

Ellerine sağlık canım herşey çok güzel olmuş:)
Çok güzel bir anı :)

Adamların sağı solu belli olmuyor kuzu.Hiç takma bunları kafaya olan sana ve bebeğine olur.Bak kuzun iyi gerisi inan boş.Allah çzöümsüzlük vermesin.
Doğduğunda herşey değişir ayrıca :)

Geçmiş olsun canım.Yemek için zorla kendini artık öğün atlamamak gerek.

günaydın bayanlar.dün akşam doktoruma muayeneye gittim,31+1 de.kızım 2200 gram olmuş,doktor maşallah çok iyi dedi.büyük göründüğü için çalışabilir kağıdımı verdi.bebeğim makattı hala,2 hafta sonraki kontrolde hala makatsa sezeryan düşünebiliriz dedi.herşey yolunda dedi,bakalım yaramaz kızım hiç durmuyo:)

Maşallah kuzucuğa :) :nazar::nazar: Hayırlısı olsun canım.Doğum şekli kuzuna bağlı desene :)

slm kızlar herkes iyidir umarım dün gece benim için baya kötü geçti kaburgalarım ağrıdı ne oturabildim ne yatabildim nefes alırken bile acı çekiyordum resmen eşimde baya endişelendi doğru düzgün dr olmamasıda cabası tabi

iade et cnm boşuna paran boşa gitmesin en kısa zamandada al derim bende daha almadım ankaraya gidince ilk iş eksiklerimi tamamlamak olacak.vip dükkan çok geç gönderiyor en son alt açma aldım 17-20 si arası teslimt gözüküyor daha kargo yola çıkmamış sinir oldum.ben gidecem yetişmicek yani artık eşim alıp gelirken getirecek:(

ya kızlar moralim çok bozuldu.bebek arabasını aldığımızdan beri girip girip bakıyoduk eşimle ama dün geceden beri o bebek arabasını göremiyorduk sistemde şimdi eşim aradı onu aramışlar limangodan firma bir yanlışlık yapmış sadece bebek arabasının fiyatı oymuş ama sitede bebek arabası+yağmurluk+oto koltuğu+ puset+ayak örtüsü hepsi var yazıyordu eşim kabul etmiyorum bütün parçalarını istiyorum o sizin sorununuz demiş ama pek kabul etmicek gibiler eşim şimdi bana sormak için biraz sonra arayın demiş...ben de diretmesini söyledim bakalım nolcak sadece arabaysa iptal edecem tekrar bebek arabası derdim başlıcak:14::14:

cnm bence o kadar geç gitme daha erken git sen dr.a yinede eğer değiştirme imkanın varsada değiştir derim nasıl dr o öle ya...gerçi bizim buradakide öle Allah yardımcın olsun cnm

cnm benim sıkma canını inş eşin doğumdan sonra daha farklı istediğin gibi olur...sen şimdi bebeğini düşün en büyük mutluluk o doğup kucağına alınca daha iyi anlıcaksın ve herşeyi unutacaksın...oğlunda inş sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelecek
termessos herşey süper gözünüyor ellerine sağlık...

Canım eksiklik varsa direk iptal et.Herşeyde bi hayır vardır.Daha güzelini bulursun inşallah.

Kamikaze canım ödeme yaptığın zaman sana sanal irsaliye falan mail atmadılarmı yada hesabına girince yazar detaylar sadece arabamı yazıyor yoksa tüm ayrıntılar mı? ebebek unnoda atıyorum her sitede alışveriş sonrası gelen mailde yada siteye girince siparişlerim kısmında tam ne yazıyor sadece araba yazıyor ise hak iddia edemezsin onaylamışsın demektir. Ama yazıyorsa mail atarak sayfayı hak iddia edebilriisn canım.

mailde G7W001GCOGCK Graco Quattro Reverse Travel Bebek Arabası Gecko diye geçiyor yani travel olarak. sipariş detayına girdiğimde hiçbir içerik yazmıyor sadece 'Siparişinizde yer alan ürünlerin marka kampanyası 17.12.2012 - 20.12.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.

Ürünlerin sevkiyatı kampanya bitiminden sonraki 1 hafta içerisinde yapılacaktır.' yazıyor. limangonun sitesine baktığımda benim aldığım travel sistem yok hiç çıkmıyor ama ben linki kaydetmiştim onda düzeltme yapmışlar bugün Graco Quattro Reverse Bebek Arabası Gecko şeklinde çıkıyor yani sadece bebek arabası olarak https://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2597539
işte bugünde eşimi arayıp bir hata olduğunu sadece bebek arabasının fiyatının o olduğunu istersek iade edebileceğimizi söylemişler.eşimde o benim sorunum değil ben nasıl aldıysam o şekilde isterim demiş tekrar arıyacaklar ama daha aramadılar.olmadı iptal edecem ama şikayette edecem baştan adam gibi kontrol edip sisteme koysunlar

merhaba kızlar bugün kontrolumüz vardı gitik kızım 2150 gr olmuş 31+3 günlük çıktık kendi hesabıma göre 1 hafta önce gidiyor maşallah çok şükür herşeyimiz normal çıktı sizler nasılsınız

Back
X