inşallah canım zor bi süreçti ama ben bunu yaşamıycam deme şansında yok hamileliğin güzel tarafları olduğu gibi riskli taraflarıda var ben herşeye rağmen anne olacağıma bebeğimin olacağına pişman değilim onu çok istiyorum hepte istedim ama onun acı çekeceği düşüncesi içimi acıtıyo
Hayır, acı çekmeyecek o minik insan , bunları düşünme lütfen, zaten burdasın sen de, (bbazen kalkıp gelip eşinin kafasını gözünü yarmak isteği geliyor zor tutuyorum kendimi ayrı mesele ama ), ama biryandan da şöyle düşün : o yavrunun sana gelmesine vesile oldu ya, herşeye herkese teşekkür et. Şükürler olsun ki yaşanan herneyse bana gelmesine vesile oldu o yaşananlar de lütfennn
ben öyle diyorum. çocuğum benim yandığım yangınlarda yanmayacak !
maşallah ne güzel bi tablo.hem eşinin hemde senin nasılda gözlerinizin içi parlıyo.ben hamileliğim boyunca bukadar mutlu olamamıştım.bozulmaz inşallah bu mutluluğunuz.benim eşim bu konuda tam bir odundur.karnımdayken oğlumu sevmesini istiyorum ama ozaman bile çabucak sıkılıyo.akşam tv miz bozuldu.sevindim muhabbet edicez diye zaten çok kötü bi gün geçirmiştim ama kocam eline bilgisayarı aldı onunla vakit geçirdi.kapattalım artık bilgisayarı dediğimde de e zaten tv bozuldu yapcak başka bişeymi var dedi.neye canımı sıkacağıma üzüleceğime şaşırdım.oğlumun sağlığından endişeliyim burda yalnızım.gene şükretmek zorundayım.şu soğuk havada dışarıda değilim en azından diyorum. eşime sıkıldım desem kesin annemleri çağıralım evde hareket olur der.gece gece beni uyandırdı kendi uyudu. yaa gerçekten doğumda ben yaşamak istemiyorum yaa hevesim herşeyim gitti doktorla kocam başta olmak üzere tüm hevesimi aldılar.halbuki okadar çok hayallerim vardıki.daha 1 yıllık evliyim yaaa..
Bebeğim

bütün erkekler aynııııı ,ben ilgi istiyoruummmm demesem benim aşkım gözünü hayattaaa ayırmaz tvden yada pc den =))) ben onu öyle kabullendim. bizim gibi ince ruhlu değiller, olmasınlar da zaten :) yumoş biri tahammül edilmez olurdu

ohaaa koş koş bak nasıl tekmeliyor diyorum (gür bi efektle yaptığım için bu çağrıyı ) hemen koşuyor ama gözü tv de. o gelince minnak mucizem sakinleşiyor hareket yok ! al işte kaçırdın ,yanımda otursanda elin karnımdayken bari izlesen tvni diyorum, seni rahatsız etmiim sıkıştırmiim canım aşkım martavalını okuyup gene gidiyo rahat rahat yayılıyo diper koltuğa
böyle işte naaparsın
muhabbete annemleri çağırır demişsin ya , koptumm orda =))) cts gecesi arkadaşım parti hazırlığı için bende kaldı , gözünü ayır tvden bi muhabbet edelim yaa dedim , verdiği cevap : al sana muhabbet edecek adam getirdik ya sevgilim, edin işte muhabbetinizi..
=))) ne diyim , bizim gibi komplike değiller, düz, dümdüz yaratıklar işte :))) ama bu iyi birşey aynı zamanda.. açık kitap gibiler.
çok kolay yönlendirebilir çok rahat şekillendirebiliriz ayrıca
ha bir de ben evliliğimin ilk yılında çok ağır bir deprsyon geçirmiştim, sabah akşam kendimi öldürme planları yapacak ağırlıkta ! nerede o hayallerim diye (5 senedir beraberdik evlenmeden önce ) ailesiyle sorunlarım vardı ki hala var, o ilk senem CEHENNEMdi !
neyse o günleri düşünüp kendimi ve yavrumu üzmiicem.
Termessos canım bayıldım partine gerçekten herşey çok şeker bayağı emek harcadığın belli çok güzel bir anı bende düşünüyorum yapsammı diye ama hiç bu halimle uğraşamıyorum böyle şeylerle çok tembelim bu konuda kendime çok kızıyorum çok güzel bir tablo bayıldım şahsen Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım :)
Yap bence ışılay , paha biçilemez bir anı olacak. az az uğraşırsın akşamları , sonuç fevkalade oluyor ♥ bebek alışverişi yapmadım bu partiyi bekliyorum demiştim ya, o kadar hediye geldi ki , iyi ki beklemişim dedim kendi kendime. ufak tefek eksik birşey kalırsa onları alacağım.
ben herkese tavsiye ediyorum , çünkü doğumdan sonra bu işlerle ilgilenmek imkansız olacak. bebeğimden başka birşeyle ilgilenemicem ki