• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Maaşallah kırkbinkez
al gene tırstım.. yarın da 1 saat sonra yaparım. lahana sarmasına karşı zaafım var ve saatlerdir deli gibi yiyorum( herbiri de tam bir öksüzdoyuran) , gene de 87 çıkınca ne bileyim sevinçten çıldırmıştım işte..
ama sürekli de hareket halindeyim ben, bu sayılmaz mı ?? ev işleri , dışarı işleri ..

sayılmasını talep ediyorum !

merak etme zaten 2.si 87 ise 1. si de sınırın çok üstünde değildir heralde.bide okadar yemenden sonra bence hiçbişi.biz burda kaşık hesaplıyoruz be:)) bu arada hepimiz hamileyiz bikısmımız şeker rejiminde, e birader ayıp olmuyomu kakao su lahanası:((((

sevgili kızçelerim , sözlerime başlamadan önce kendime koooccammaan bi maşşallah çekiyor , başarılarımın sağlığımın ve dombikimin sağlığının devamını temenni ediyorum :emir_bebek:

tokluk şekerimi ölçtük demin , 87 çıktıııııı :nazar:
siz bu satırları okurken ben çok uzaklarda elimde eti karam %70 kakao oranlı o mutttteeşem dark çikolata yiyor , darısı başınıza diyorum :D:D

şimdi yarın sabah da açlık şekerimi ölçücem, rezil olmuş olarak dökülebilirim buraya :S inşallah o da düzgün çıkar :nazar:

(bide doğru yapmışımdır dimi , eczacının tarifi gibi; yemek yedikten 2 saat sonra ölçersen tokluk şekerini ölçmüş olursun , sınır 140 dedi , açlık şekeri de sınır 110 dedi.. ben de yemekten tam 2 saat sonra yaptım. )

Tatlım önce 1. saat sonra 2. saati ölçmelisin yemekten sonra açlık şekeride aç karnına bu arada sağlık ocağıda açlık şekeri ölçüyor

merak etme zaten 2.si 87 ise 1. si de sınırın çok üstünde değildir heralde.bide okadar yemenden sonra bence hiçbişi.biz burda kaşık hesaplıyoruz be:)) bu arada hepimiz hamileyiz bikısmımız şeker rejiminde, e birader ayıp olmuyomu kakao su lahanası:((((

deme öyle demeee , üzülürümmmm

Maaşallah kırkbinkez
al gene tırstım.. yarın da 1 saat sonra yaparım. lahana sarmasına karşı zaafım var ve saatlerdir deli gibi yiyorum( herbiri de tam bir öksüzdoyuran) , gene de 87 çıkınca ne bileyim sevinçten çıldırmıştım işte..
ama sürekli de hareket halindeyim ben, bu sayılmaz mı ?? ev işleri , dışarı işleri ..

sayılmasını talep ediyorum !

arkadasin dedigi gibi iki saat sonra 87 olmasida cok iyi yani. telas etcek bi durum yok canim. ev isleri sayilmazmi hic hareket iyidir :))
lahana sarmasi nefis olur tabi ye :))) hamiyken bazi seyleri yemek daha zevkli oluyo :)))) afiyet olsun canim.
bide benim doktor sinir 140 dedi ama 155 in altindakileri ciddiye almadi. onuda söylim.
benim deneyimim bol salata ile yedigim yemekte sekerim cikmiyo.makrnada pilavda yesem cikmiyo bol yesillik tavsiyem yaniiii

arkadasin dedigi gibi iki saat sonra 87 olmasida cok iyi yani. telas etcek bi durum yok canim. ev isleri sayilmazmi hic hareket iyidir :))
lahana sarmasi nefis olur tabi ye :))) hamiyken bazi seyleri yemek daha zevkli oluyo :)))) afiyet olsun canim.
bide benim doktor sinir 140 dedi ama 155 in altindakileri ciddiye almadi. onuda söylim.
benim deneyimim bol salata ile yedigim yemekte sekerim cikmiyo.makrnada pilavda yesem cikmiyo bol yesillik tavsiyem yaniiii

Herkese iyi aksamlar bu seker yukselmesinde her yiyecegin glisemik degerivar ona gore yediginizde daha rahat ayarlarsiniz yesilliklerin glisemik indeksi dusuk oldugu icin pilavi dengeliyor en yukseklerden biri pirinc pilavi yerken dikkat edin

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bu hafta doktora gıdecegız hem kontrol hem de 32. hafta calısabılır raporu için:D

Bu haftasonu da finallere sakaryaya gideceğim, neyse ki bir finalim var, ahh şu master bir bitse dogurmadan:D

Proje sunumu da 26 ocakmıs ne yapacagım bilemiyorum:)))

İnşallah bebişleriniz ve siz saglıklısınızdır;)

Günaydın güzel anneler ve kuzucukları :)
Herkes umarım iyidir.Okuma fırsatım olmadı geçmişi henüz.

Ben rezil bir durumdayım hemoroidim had safhada :( sancı çekmekten deliriyorum 2 gündür:( Hele hamilelikle hiç olmuyor.
İki sancı birden bastırınca deliriyorum resmen :( Allah kimseye yaşatmasın.

günaydın kızlar
şeker problemi olanları okuyorum ne zamandır
annemin şekeri var ve tarçın kaynatıp içtiğinde hemen düşüyor şekeri
sizlerde dr a bi sorsanız belki faydası olur :44:

Ben rezil bir durumdayım hemoroidim had safhada :( sancı çekmekten deliriyorum 2 gündür:( Hele hamilelikle hiç olmuyor.

Günaydın belfüm, geçmiş olsun cnm ya bi tedavisi vs yok mu. Sanıım benm de hamilelikte oluşacak,başlıyor gibi:(

Bu hafta doktora gıdecegız hem kontrol hem de 32. hafta calısabılır raporu için:D

Bu haftasonu da finallere sakaryaya gideceğim, neyse ki bir finalim var, ahh şu master bir bitse dogurmadan:D

Günaydın mehtapcım, 26 ocak mı:( eyvah eyvah:)

kolay gelsin cnm maşallah sonuna kadar devam etmişsin ben ilk vizelerden sonra bıraktım.2. dönemde de donduracağım.hem iş hem hamilelik kaldıramadım. bide 6 saat uzak bir şehirde yapınca çok zorladı. bide namussuzlar ne ödev yağmuruna tutuyorlar adamı.hem çocuk hem kariyer olmadı yani benim:))

günaydın bende dün çalışabilir raporu aldım ama idare işler ne yapacağını bilmiyor sözleşmeliyim bir nüsha sgk gidecek diğer işlemleri bilmiyorum

ayy çok geçmiş olsun cnm yaa.benim de kabızlığım çoktu ama izne ayrıldığımdan beri geçti.doktor demek psikolojikmiş diyordu. tez zamanda atlatırsın inşallah

Canım genel cerraha gözüktünmü ne ilaç verdi banada başlarda fisur gibi bişey çıkıyordu fitil verdi birde sıcak suya oturma verdi ama ben oturmayı yapmadım eczanede 2 tl yapmadıysan şu sıcak su olayını dene derim. Bunun dışında bağırsakları çalıştıracak şeyler ye tatlım katı gıda yeme başka çaren yok çok geçmiş olsun. Birde kabızlık önleyici ilaçlar var tabi. Ananasta çok etkili.

günaydın kızlar
şeker problemi olanları okuyorum ne zamandır
annemin şekeri var ve tarçın kaynatıp içtiğinde hemen düşüyor şekeri
sizlerde dr a bi sorsanız belki faydası olur :44:

canım ben ıhlamura 1 tane atıyorum ama direk tarçın kaynatmak nasıl olur biilmiyorumki

ya ben tarçın içince psikolojikmi bilmiyorum sanki sol karnımdan kasığıma doğru hafif ağrısız kramplar giriyo.kendiliğindenmi yoksa tarçındanmı bilmiyorum.sende olmuyomu hiç ışılay

Günaydın belfüm, geçmiş olsun cnm ya bi tedavisi vs yok mu. Sanıım benm de hamilelikte oluşacak,başlıyor gibi:(

Günaydın mehtapcım, 26 ocak mı:( eyvah eyvah:)

Günaydın ceyzimm:38:
Şimdilik krem kullanabiliyorum sadece.Bu hafta bi düzelme olmazsa mecbur doktora gidicem:(
Aman dikkat et yediklerine başlamasın canım.Bende kabızlık yok.Birden patladı :( Tetiklicek gıdalar tüketme.

günaydın bende dün çalışabilir raporu aldım ama idare işler ne yapacağını bilmiyor sözleşmeliyim bir nüsha sgk gidecek diğer işlemleri bilmiyorum

Çalışabilir raporunu muhafaza ediceksin şimdilik.Tüm aldığım raporlarla beraber sgk ya rapor bitişinden sonra vereceksin.

ayy çok geçmiş olsun cnm yaa.benim de kabızlığım çoktu ama izne ayrıldığımdan beri geçti.doktor demek psikolojikmiş diyordu. tez zamanda atlatırsın inşallah

Sağol canım benim:38: Kimseye yaşatmasın valla.

Canım genel cerraha gözüktünmü ne ilaç verdi banada başlarda fisur gibi bişey çıkıyordu fitil verdi birde sıcak suya oturma verdi ama ben oturmayı yapmadım eczanede 2 tl yapmadıysan şu sıcak su olayını dene derim. Bunun dışında bağırsakları çalıştıracak şeyler ye tatlım katı gıda yeme başka çaren yok çok geçmiş olsun. Birde kabızlık önleyici ilaçlar var tabi. Ananasta çok etkili.

canım ben ıhlamura 1 tane atıyorum ama direk tarçın kaynatmak nasıl olur biilmiyorumki

Işılayım kabızlık yok bende.Nasıl desem bende dış basur vardı 1 tane, şimdi oldu 3-4 tane , pazar günü birden patladı hepsi :(
Şimdilik krem kullanıyorum ama bir gelişme yok.Sıcak suyu da yapıyorum ama sıcak suda bize iyi değil şuan doğumu tetiklemesi açısından ürkütüyor beni.
Bu hafta geçmezse gidicem dediğin gibi genel cerraha.

aman dr unuza sormadan içmeyin sakın
vicdan azabı çekerim valla
normalde şekeri düşürüyor tarcın
ama hamilelikte durum nedir kullanmak sakıncalı mı hiç bilmiyorum

ya ben tarçın içince psikolojikmi bilmiyorum sanki sol karnımdan kasığıma doğru hafif ağrısız kramplar giriyo.kendiliğindenmi yoksa tarçındanmı bilmiyorum.sende olmuyomu hiç ışılay

ben tarçını sade olarak değil ıhlamurda içiyorum birde yoğurda yada meyveye serpiyorum kramp falan yok canım zaten ben megnezyum alıyorum gün aşırı 3. aydan beri o kramplar için çok şükür bende olmadı şimdiye kadar

Günaydın ceyzimm:38:
Şimdilik krem kullanabiliyorum sadece.Bu hafta bi düzelme olmazsa mecbur doktora gidicem:(
Aman dikkat et yediklerine başlamasın canım.Bende kabızlık yok.Birden patladı :( Tetiklicek gıdalar tüketme.

Çalışabilir raporunu muhafaza ediceksin şimdilik.Tüm aldığım raporlarla beraber sgk ya rapor bitişinden sonra vereceksin.

Sağol canım benim:38: Kimseye yaşatmasın valla.

Işılayım kabızlık yok bende.Nasıl desem bende dış basur vardı 1 tane, şimdi oldu 3-4 tane , pazar günü birden patladı hepsi :(
Şimdilik krem kullanıyorum ama bir gelişme yok.Sıcak suyu da yapıyorum ama sıcak suda bize iyi değil şuan doğumu tetiklemesi açısından ürkütüyor beni.
Bu hafta geçmezse gidicem dediğin gibi genel cerraha.

Belfücüm hiç gitmedinmi genel cerraha benim doktorum baktı ve 3. ayda hemen genel cerraha dedi geçmezse değil hemen gitmelisin doğumdan sonra ameliyatlık olabilir benim annem olmuştu kardeşimden sonra

Kızlar bu göğüslere sürülen krem varya lansinoh, kullanıyormusunuz. Ben havuzluhanda alışveriş yaparken onu da alayım dedim ama pişman oldum. Eczaneden almadığım için aklımda sorular kaldı. 1.si üzerinde tarih yazmıyordu,2.si sıka sıka zor çıkarıyorum kremi, aşırı katı bir krem. 3.ve en önemlisi göğüs uçlarımı acıtıyor. haftasonundan beri sürmüyorum ve acısı geçti. kremden oluyordur dimi. sizin kremleriniz nasıl? eczaneden yeni alsam mı.

Back
X