Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Oyyy çok şekermiş tombiş tombiş maşallah Şubata kalmazsınız siz annesi,sağlıkla ocakta kavuşursunuz hayırlısıyla

Kızlar ben bu aralar çok tatlı tüketiyorum,bebişim de sanki hafif etine dolgun gibi=)şeker ölçtüreyim tekrar dedim,sağlık ocağına gittim parmaktan ölçtü doktor önce,97 çıktı,çok iyi dedi,ama koldan da aldılar bakalım,babamız ders çıkışı getirecek sonuçlarımızı.Doktor çok araştırma netten,çok forum okuma dediii anlıyorsan tıbbi makaleleri oku gerisine de güvenme dedi,yok dedim nerden anlıcam ben tıbbi makaleyi:26:

Bu arada kızlar civilim.comda 16. yıla özel indirimli ürünler var,biraz kısıtlı sayıda ama almak isterseniz haberiniz olsun.Biz dün çantayla birkaç parça kıyafet aldık ordan,mahrumiyet bölgesinde olunca mecburen böyle sitelerle idare ediyoruz artık

Termessos sen partide kullandığın ürünleri nerden almıştın canım?Bir de kendi yaptıkların vardı,onlar hangisiydi,ben de birkaç bir şey yapmak istiyorum da malzemeleri falan netten mi alıyorsun?şekeri sipariş edeyim,kurabiyeleri ben yapayım diyorum örneğin,sepet,kapı süsü de basit gibi görünüyor ama becerebilir miyim acaba:26:

Bebikim hıçkırıyor:) ya son zamanlarda hergün oluyor bu inş. normaldir.Bir de karnımın altında pıt pıt ediyor ters mi döndü acaba kuzum yaa. ayy merak ettim en son yan duruyodu:):)

Annenl konuş o seni anlar KV boşver baksana kayınpeder bile ondan gizli tel etmiş. Allaha havale et canını sıkma senin enerjini çalmasına izin verip onu mutlu etme enazından.

Bebikim hıçkırıyor:) ya son zamanlarda hergün oluyor bu inş. normaldir.Bir de karnımın altında pıt pıt ediyor ters mi döndü acaba kuzum yaa. ayy merak ettim en son yan duruyodu:):)

Dönmüştür belikde annesi benim oğluş geçen kontrolde dönmüştü arada o elleri aşağıda pıt pıt ediyor benimde :))

doktorun çok güzel ilgilenmiş
oyüzden tecrübenin önemi burda belli oluyo
ve hastanın dilinden konuşmak.
hepimizin doktorlardan tek isteği bu değilmi sanki..

kafam şuna takıldı tombikse bebek kendi gelmezse alacak öylemiii
ay heyecanlandım şimdi :))
ama 4 kilo dogan bebekler var onları bekletiyorlar
ay hayırlısı

ben evliliğin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. hep güllük gülistanlık sanmıştım.erkeklerinde böyle anakuzuları olduklarını bilmiyordum. dışarıdan harbi erkek görünüyolar.sana gelince aslan gibi kükrüyorlar ama anneye babaya ve kız kardeşe gelince iyi nasıl isterseniz oluyolar.topunun köküne kibrit suyu sıkacam haaa.daha ergenlik çağındalar.anası küçük bardakta çay içmeyi sever diye eve alınan çay bardaklarıda küçük olunca gelde bunalıma girme.karım nasıl bardak sever diye düşünme.ağğğ bazen topuğundan vurasım geliyo.sizinkileride getirin hepisinide poişlerine gaz sıkacam.

haftasonu bende civilden alışveriş yaptım
anne çantaları vardı 14.90 a
kesinlikle tavsiye ederim.
bebek kıyafetleri de hoşuma gitti.
güle güle kullansın bebişiniz cicilerini

Geçmiş olsun canım çok şükür için rahatlamıştır.

Maşallah canım sevindim senin adına kardeşim 4250 doğdu benim hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşallah doktorun kim canım hang, acıbadem. Ben yediklerimi besleyici şeker düşürücü yöne çeviricem canım bunu anladım.

akşam - Balık - Roka - soğan - domates - salata - 1 dilim kepek - su 1. saat 125 2. saat - 105

yatmadan 3 adet haşlanmış kestane 3 çilek 1 saat sonra - 113

sabah açlık 104 neden yüksek bu anlamadım 93 çıkar normalde

kahvaltı yumurta - beyaz peynir - domates salata tatlı kırmızı biber - 2 siyah + 3 yeşil zeytin - büyük bardak süt - 2 dilim ekmek
1. saat: 138 2. saat :113

arada 6 adet iri çilek uyumuşum - 1,5 saat sonra ölçtüm 99

öğle kuru fasulye kıymalı + turşu + yeşillikli salata + 1,5 büyük bardak ayran + 2 dilim kepek ekmek - su

feci çıktı 1. saat - 179

sizinle sürekli paylaşacağım diet yapanlara örnek olsun

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım

bende bugün itibariyle tam 3,5 kg almış bulunmaktayım toplam

Ben çok şaşırıyorum 3,5 kilo alınmasına. Şöyle bir dağılım var ya,

Hamilelik süresince aldığımız kiloaların dağılımı
Bebek 3500 gr
Plasenta 700 gr
Amniyon sıvısı 800 gr
Uterus(rahim) 900 gr
Meme dokusu 400 gr
Kan hacmindeki artış 1250 gr
Dokulardaki su artışı 1250 gr
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gr
Toplam=12 kg

Anlamıyorum nasıl oluyor:)) Senin aldığın 3,5 kilo bebek desen plasentası nerde? Plasenta desen kan hacmi artışı ya da amniyon sıvısı nerde? Anlayabilen varsa anlatsın nolur çok merak ediyorum:)

canım dün doktoruma sordum o konuyu hıçkırıyor sürekli diye güldü hıçkırır dedi normalmiş yani.

cnm anne vücudundan alıyormuş.ben 85 ile hamile kaldım.şimdi diyet yapmak zorunda kaldığım için 88-89-90 civarı oluyorum değişiyo sürekli. bana bu kiloyla kalırsan 80 kilo ile doğumdan çıkarsın diyorlar.doktor 10kilo alsan iyi olur biz öyle tavsiye ediyoruz dedi ama diyet yapınca sabahları 5. zeytinden sonra 6.nın hesabını yapıp lokmalarını kaşıklarını sayınca daha vermeye başlıyorsun alamıyorsun(( az kilo almak çok marifet değil demişti bana doktor.biraz vücut yağ depolamalıymış süt yapımı için.demekki emzirdikçe o yüzden kilo veriyoruz diye düşündüm.ablam 21 kilo almıştı.ilk 6 ay izne ayrıldı, izindeyken sabah 7-8 arası televizyonda ebru şallı ile plates yaptı ve normal yedi içti, hiç öyle diyet yapayım yada süt oldun bolca yiyeyim demedi.acıktıkça yedi ve 6. ayın sonunda eski kilosunda duruyordu.

off ne zor yaa Allah yardımcın olsun canım vallahi zor işin, senin için üzüldüm. inş kurtulursun bu sıkıntıdan yaa..

ayy içimi rahatlattın normal olmasını umuyorum, ama özellikle dün akşam öyle bir sancı girdiki doğuruyorum sandım öyle korktum ki tabi eşim annem babamda... ama doktora gitmedim beni kesin yine yatırırlar diye :18: biliyorum çok cahilce davrandım ama hastanede yatmak istemiyorum, hemşirelerin iki karış suratlarıyla rahatsız mekanda olmak istemiyorum... Allah yardımcımız olsun hepimizin..

benimde hergün hıçkırıyor canım hatta bazı günler 2 kez.. normaldir inş

canım dediklerin oluyor ama aslında anne kendiliğinden kilo veriyor kayıp ordan

şu sol taraftaki hatunun fiziği gibi düzgün(zayıf değil) fiziğim olsun istiyorum. üzerindeki elbiseyi de istiyorum.benim tenimde daha çok yakışır zaten. oğlumun sünnetinde giyeceğim.

şu sol taraftaki hatunun fiziği gibi düzgün(zayıf değil) fiziğim olsun istiyorum. üzerindeki elbiseyi de istiyorum.benim tenimde daha çok yakışır zaten. oğlumun sünnetinde giyeceğim.

ben de o resmi gördüğümden beri kızkardeşim mezun olsa evlense de aynı modelin farklı rengini düğünde giysem diye hayal ediyordum. Napayım oğlumuz yokki sünnette giyeyim:):)

canım kilosu cok dusuk degılkı bebegın sadece kılosundanmı bu kadar sorun cıkardı doktor? bende 31+6 da gıttım 1650 gr dı haftadada 150-300 gr arası alıo bebekler yanı senınkıyle benımkı hemen hemen aynı benım doktorum hersey cok ıyı kılosu cok guzel dedi. ayrıca gebelik.org da 33. haftanın sonunda ortlama kılo 2000 gr, aralıkta 1400-2750 gr . yanı kıloda sorun yok bence .doktorun baska bı sorunmu gordu? bu arada hep soluna yatmaya ozen goster canım buda bebegın kılosunda etkılıymıs kan dolasımını hızlandırdıgı ıcın...

canım benim bebeğim hep günü gününe gitti kilosu bizde zaten 33 deyiz 32 +5 di 1800 gr dı normalde hamilelik takvimiyle birebir gitti sorun şuki hep günü gününe giderken dietle kilo verdim bebeğin gelişimi 1 hafta geride kaldı şekeride düşüremedik yani şeker düşmüyor ben kilo veriyorum bebek geride kalmaya başladı doktrorumda bu işte yanlış giden birşeyler var dietisyene yollayalım yada insülün verelim dedi. Her zaman soluma yatarım zaten canım onda sıkıntı olduğunu sanmıyorum şekerim olmasa okadar sıkıntı değil ama diet yapmaya devam ederek kilo vererek bebek dahada geride kalacak diye korkuyor doktor 1 ay sonra doğacak bebiş zaten sezeryanla 3 e zor ulaşır böyle olursa tüp bebek olduğu içinde ayrıca önemsiyor sorun bu yani canım.

ayy siz böyle zeytin hesabına girince bi tuhaf oldum ben hamile kaldıgımdan beri hiiiç dikkat etmedim yediğime
aklıma ne gelirse yiyorum :)))
özellikle tatlııı
yaş pasta
çikolata
bal
bunlar en fazla tükettiklerim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…