Edacım merak etme tüm haklarımı anlaşarak aldım zaten. Az para fln almış sayılmam, o nerden çıktı ki :))
Belfüm maşallah kuzuna..
Kızlar moralim çok bozuk, bugün kontrole gittik ve kızım 1750 gr da kalmış. Gelişiminde kilo anlamında gerilik var ve ben çok üzüldüm. Bu iş konusunu ne kadar takmamaya çalışmış olsam da onun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. 2 hafta sonra bir daha kontrole gideceğim, o zamana kadar kızıma yarayacak neler yiyebilirim?![]()
cnm senı cok ıı anlıyorum bana da gecen ay aynı seylerı söyleyıp tıp fakultesıne sevk ettıler. kan basıncı pompalayamıyorsun bebege bıle dedıler.. herkesın bebegı 2 kıloyu gecmısken benım bebegım1500dü. kurtarıcım bı tanecık doktorum ve üstüne tanımadıgım baska bırıne gıttım. özelıne yanı. valla pahalı mahalı. her muayenede 100 verıyorum ama önemlı degıl. sımdı sana bu doktorun bana verdıgı beslenme önerılerını yazıyorum. 15 gunde 500 gr aldı bebegım. su anda da gelısımı önde:))doktorum vur dedık öldürdün dedı hatta :))bu arada ben cok hızlı kılo alırdım. bu beslenme seklınden sonra kılo almam durdu. gec oldu bıraz ben 20 kıloyu devırdıkten sonra yanı ama:)) neyyyyse.. oğlusum ıı olsun teyzesi,,,,,
1) gunde sadce çeyrek ekmek.ister sabah kahvaltıda ye. ister 3 ögüne yay. ama ceyrak ekmegı asssssllaaaaaaaaaa gecmeyecek.her sabah yumurta muhakkak..
2) her gün ama muhakkak her gun, ara vermeden 200 gr et. balık tavuk hındı kırmızı et farketmez. ama bır gun bıle aksatmadan düzenli et yedım.. kıyma alıp köfte yaptım.fırında yaptım yedım tavukları.kanat aldım teflonda cız bız yaptım.balıkları hem fırında hem tavada cesıt cesıt yaptım..ohhhh hıc de sıkayetcı degılım. et oburum
3) sabah kahvaltıda ve öglen yemegınden sonra bır bardak süt.(ıkındı vaktı bır elma ya da kıvı,muz, portakalla)
4) öglen yemegınde muhakkak 1 kase yogurt.. ve yatmadan 1 saat kadar önce yıne 1 kase...
5) meyve bol bol bol yemeyı keseceksın..bebegı besleyen seyın temelı et yumurta süt ve yogurttur dedı dr.gunde ögünlere yayarak en fazla 3 adet meyve.aksam yemegınden sonra mumkunse meyve yeme. posalıysa hıc yeme. mandalına portakal falan. hazmı zor ve kalorısı yüksek... sana kılo yapar dedı.
ben bunları yaptım ve hala da yapıyorum..bebegım önde bıle gıdıyo. kılo almam durdu 3 haftada hamdolsun.bunları yap.. bana dua edersın ınsallah.. bebegınde tez zamanda bızım bebelere yetısır..