- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
Kızlar az önce wc ye kalktım yürürken kasıklarıma öyle bir sancı girdikî anlatamam bıçaklar saplandı sankî yürüyemedim3-4 dk duvara tutunup kaldım. Sonra ayağımı sürükleyerek yatağa. Ulaştım. Kızlar bu nedir şîmdi sabah doktorumu arasam acaba yada normalmidir ? Hiç böyle olmamıştı. Yarın evde asla yalnız kalamam. Korktum çünkü
kızlar adet tarihim 10 mayıs yani bugün 38+1 deyim sezeryan günümü aldım 8 subat ama bu benim 2.ci sezeryanım daha erken alınmasımı gerek yoksa normalmi haftaya cuma sabah girecem insalah ama 39+2 oluyorum bana sanki gec gibi geldi 2. ci bebek olunca sizce nasıl sezeryan olanlar kacıncı haftada oluo ya nette 38+0 39+0 arası dio kafam karıstı
gözün aydın cnm.merak ediyordum çok. bayğı zorlandın ama maşallah kızın sana döndü.cnm bende 8 aylığım.küçücük doğmuşum. zaten ablamla kardeşim gününde doğmuşlar ama onlarda çok küçüklermiş. benim için boşuna yaşamaz bu uğraşmayın demişler ama maşallah ablamdandda erkek kardeşimdende uzun boylu poslu biri oldum.inşallah hayırlısıyla kızın da öyle olur cnm
Selamm kızlar,şimdi de haberler benden.bugün gittik kontrole,bebişimiz 3.200 gr olmuş,çook sevindim ama doktor iri bebek,daha 3 haftan var 3.800 civarı olur ve normal doğuramazsın dedi.ben normal istediğim için yine de git ebenle tanış hem de çatı muayenesi ol dedi.Ebe muayene yaptı sen 4 kiloyu bile çok rahat doğurursun,çatın ve pelvik yapın müsait,sakinsin dedi.Çok iyiydi,melek gibiydi,canım ebem benim:))Bu arada çatı muayenesi hiç de korkulacak bişe deilmiş,kesinlikle korkmayın kızlar.Hayırlısı bakalım,öptüm hepinizi:))
ne saçma bişey ya kendi hastaları olmadığı için mi böyle bişey yapıyorlar kaldı ki öyle bile olsa bir devlet hastanesi nasıl hastayı geri çevirir mutlaka nöbetçi bir dr vardır bence il sağlık müdürlüğüne veya ilçe sağlık müdürlüğüyle görüşün şikayet edin nasıl hasta geri çevriliyor üç saat ne demek ya az bi zaman değilgünaydın anneler devlet hastaneleri acil gelen doğumları kabul etmiyor arkadaşa -15 şubata randevu vermişler oda mesai saatinde gelirse yoksa gelme demişler kanaman olsada sancın olsada antalyaya git demişler ilçedeyiz ve antalya bize üç saat uzaklıkta ben anlamıyorum doğacak bi çocuğu bu kadın nasıl bekletsin
kızlar benim bebeğim hep uyuyor yaa sizinde öylemii, yani normal miiii
merhabalar....
doğum yapan anneleri tebrik ediyorum..
benim sizlere bir sorum olacak.. şu an 38+3 teyim şimdiye kadar normal gözüküyordu doğum dün kontrolüm vardı doktor bebeğin doğum kanalına girmediğini o yüzden sezaryan olmam gerektiğini söyledi...bana çatı muayenesi,nst ye girme ya da açılma varmı diye hiç bakmadı(nst ye şimdiye kadar hiç girmedim bu arada)..ben bir hafta daha beklemek istedim.benim gibi olan var mı aranızda yardımcı olun lütfen...
günaydın anneler devlet hastaneleri acil gelen doğumları kabul etmiyor arkadaşa -15 şubata randevu vermişler oda mesai saatinde gelirse yoksa gelme demişler kanaman olsada sancın olsada antalyaya git demişler ilçedeyiz ve antalya bize üç saat uzaklıkta ben anlamıyorum doğacak bi çocuğu bu kadın nasıl bekletsin
merhabalar....
doğum yapan anneleri tebrik ediyorum..
benim sizlere bir sorum olacak.. şu an 38+3 teyim şimdiye kadar normal gözüküyordu doğum dün kontrolüm vardı doktor bebeğin doğum kanalına girmediğini o yüzden sezaryan olmam gerektiğini söyledi...bana çatı muayenesi,nst ye girme ya da açılma varmı diye hiç bakmadı(nst ye şimdiye kadar hiç girmedim bu arada)..ben bir hafta daha beklemek istedim.benim gibi olan var mı aranızda yardımcı olun lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?